Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веќе чуен муабетНе ги сака, шо да и праам, сака пинчеви, пекинејзери... и такви други минијатури... ротвајлери ха, сака да ги јаде
Мука си имам, али никој не ми верува.
Вистина е.Дали е вистина дека питбулите после 5та година им расти мртва коска на главата и дека забораваат се и можат да те нападнат?
А зошто не пробате вештачки, тогаш нема допир со мажјакот а работата се завршува за пола час.Веќе чуен муабетНе ги сака, шо да и праам, сака пинчеви, пекинејзери... и такви други минијатури... ротвајлери ха, сака да ги јаде
Мука си имам, али никој не ми верува.
Me interesira koga e najdobro da go hranam kuceto, pred ili posle prosetka?
Дали е вистина дека питбулите после 5та година им расти мртва коска на главата и дека забораваат се и можат да те нападнат?
Па мене не ми е поентата да ја спарам по секоја цена. Ако сака - сака, ако неќе, гајле ми е. Помалку гомна за чистење и помалку пари давање за ветеринари и храна... Works for meА зошто не пробате вештачки, тогаш нема допир со мажјакот а работата се завршува за пола час.
Ја не мислам дека е од старост... Да не претрпело некој удар? Најчесто, крварење од носот е поради удар, а воедно и спиењето подугачко, асоцира на истото... супер си направил што си му ставил лед, само да знаеш дека на њушката се става и никаде на друго место. Чувај го во тивко и темно, ќе се оправи. Мислам дека има потрес.Имам 14 годишна пудлица, машко, денес му протече крв од носот. Не беше многу и брзо престана, ама одма се јавив на ветеринар, пошто недела денес, не работат нели, ми рече да му држам мраз на главата околу минута-две и утре отсабајле да го однесам да го види. Од што може да му е ова (освен од старост)?Освен ова нема никакви други симптоми освен што последниве два дена спие малце повеќе од вообичаено.
Edit: и ако може да ми дадете број од некој ветеринар во Скопје што работи и во недела
Не е само еднаш. Само мене ми е чудно зошто толку рано има прокрварено повторно...прашајте го матичниот ветеринар.Друштво, женско куче колку пати добива менструација? Јас како што знам еднаш прокрварува и толку... Луличка пак крварела, ова и е вторпат, првиот пат и беше пред 2-3 месеци.
Немаше баш никаков удар, да имаше ќе знаев дека му е од тоа. Има проблеми со бубрезите, ветеринарот рече дека му бил покачен притисокот.Ја не мислам дека е од старост... Да не претрпело некој удар? Најчесто, крварење од носот е поради удар, а воедно и спиењето подугачко, асоцира на истото... супер си направил што си му ставил лед, само да знаеш дека на њушката се става и никаде на друго место. Чувај го во тивко и темно, ќе се оправи. Мислам дека има потрес.
А на колку месеци е нормално?Не е само еднаш. Само мене ми е чудно зошто толку рано има прокрварено повторно...прашајте го матичниот ветеринар.
Po pravilo- 2 pati godishno, no toa ne znaci deka ne moze i 3 pati da se sluchi.Друштво, женско куче колку пати добива менструација? Јас како што знам еднаш прокрварува и толку... Луличка пак крварела, ова и е вторпат, првиот пат и беше пред 2-3 месеци.