Jordan Rudess
Tonight's the night.
- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 53
Дечки некој предлог за usb 3.0. Сакам да купам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нов лаптоп.
Процесорот можно е да можеш, ама не знам колку ти се исплати. Графичката зависи каква ти е. Пример мојата е на MXM слот и се менува (иако ми е постар лаптопов), кај тебе не знам. Според оваа страна, тебе ти е бетер лаптопот од мојот и мислам дека нема слот за засебна графичка. Продај го и купи со подобра.
Здраво Форумџии,
Имам еден desktop PC кој е така постар..и во последно време ми се јави некој проблем што неможам да го решам. Конкретно се работи за следното:
Значи си работам јас на него, и после некое време (секогаш е рандом, некогаш 2саата некогаш 6) ми се укочува (ништо не функ) и од матичната имам постојан звук (како оние BIOS beeps, само што до сега не сум го сретнал овој и е постојан).
Го гасам од копче(единствен начин), и потоа кога го стартувам си работи нормално како ништо да не се случило.
Е сеа знам ќе речете чим ти работи терај, ама иритирачко е..
Ако некој може било како да ми помогне би бил мн благодарен.
Тоа е ок, ама како го објаснуваш тоа што после рестарт све си работи најнормално?Јас мислам дека до графичката ти е, мене порано ќе ми се укочеше и на екранот ми се појавуваа едни линии(црна позадина со зелени линии ако не се лажам) и се слушаше еден чуден звук "тиииит".![]()
Здраво Форумџии,
Имам еден desktop PC кој е така постар..и во последно време ми се јави некој проблем што неможам да го решам. Конкретно се работи за следното:
Значи си работам јас на него, и после некое време (секогаш е рандом, некогаш 2саата некогаш 6) ми се укочува (ништо не функ) и од матичната имам постојан звук (како оние BIOS beeps, само што до сега не сум го сретнал овој и е постојан).
Го гасам од копче(единствен начин), и потоа кога го стартувам си работи нормално како ништо да не се случило.
Е сеа знам ќе речете чим ти работи терај, ама иритирачко е..
Ако некој може било како да ми помогне би бил мн благодарен.
Тоа е ок, ама како го објаснуваш тоа што после рестарт све си работи најнормално?![]()
Види што биос имаш и најди си го бип звукот/errorot овде:Тоа само понекогаш се случува, може еднаш месечно.![]()
Иам проблем со тастатурата и тачпадот на лаптопот.. Значи работи екранот, работи маусот коа ќе го стаам, али не работи на лап топот тач падот и тастатурата. Пишуе таму дека сите драјвери се инсталирани и функционира... А не е физички оштетен, ми нема паднато доле...
Anyone?
Не знам брат, не сум исклучуел ништо... И еве ако сум го напраил по грешка тоа, чаре?Да не си ги исклучил преку FN + некое F копче?
Види што биос имаш и најди си го бип звукот/errorot овде:
1.AMIBIOS Beep Code
2.AwardBIOS Beep Code
3.PhoenixBIOS Beep Code