Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Абе има една девојка у школо ми се свиѓа ама како да ме избегнува се знаеме муабет на фб ова она ама а ме види ми се смее и ни муабет праи ни ништо што да праам дај кажете штом сте веќе поискусни а незнам дали и она мене ме свиѓа и ако може некој да ми каже нешто да кажам како да ја извадам надвор ова она ;)
„Здраво. Дали сакаш да одиме таму-и-таму на кафе/сокче/минерал васер/дополни-по-свое-убедување?“

Ако да, одете.

Ако не, поздрав до неа и нека не те замара повеќе.

Со лесно.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
Ќе ве замолам за еден совет, бидејќи ми е неопходен во моментов. Значи вака пред три месеци се запознавме на фејс случајно и оттогаш нема ден а да не коминуцираме, по еден месец излеговме , потоа излеговме уште два пати. Меѓутоа помеѓу тие излегувања секогаш постоеја и други договори но ете тој на крајот ќе откажеше нешто му излегуваше. И потоа како ништо да не било и си планира наредна средба ....Си играме топло ладно , ми се чини дека од негова страна само има потполнување на време , а јас мислам дека толку многу се зацепав во него што незнам како веќе да постапам што да правам , едно ми вели срцето друго разумот. И да појаснам тие излегувањата кога се откажуваа се беа поради другарите и алкохолот, во тие месеци колку што се познаваме 90 посто нема излезено со друга. Ве молам за искрен совет ..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ќе ве замолам за еден совет, бидејќи ми е неопходен во моментов. Значи вака пред три месеци се запознавме на фејс случајно и оттогаш нема ден а да не коминуцираме, по еден месец излеговме , потоа излеговме уште два пати. Меѓутоа помеѓу тие излегувања секогаш постоеја и други договори но ете тој на крајот ќе откажеше нешто му излегуваше. И потоа како ништо да не било и си планира наредна средба ....Си играме топло ладно , ми се чини дека од негова страна само има потполнување на време , а јас мислам дека толку многу се зацепав во него што незнам како веќе да постапам што да правам , едно ми вели срцето друго разумот. И да појаснам тие излегувањата кога се откажуваа се беа поради другарите и алкохолот, во тие месеци колку што се познаваме 90 посто нема излезено со друга. Ве молам за искрен совет ..
Идниот пат кога ќе го видиш, залапај го. Ќе му стане јасно кој е твојот став кон него.

Ако има нешто кон тебе и би сакал да има повеќе, ќе бара пак да се залапате, па и повеќе. Ако не, пак ќе си излегува со другарите и ќе ти биде јасно дека ќе треба да си ја бараш среќата на друго место.

Поздрав и со лесно.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727

Види сине, ако дечко се дружи со алкохолот, бегај, бегај колку што те држат нозе! Немој случајно да си пробала да го залапаш (ко шо предлага друг Крузер), зашо може да му се бендиса, па ОН да ти се закачи трајно.

Значи, фаќај магла!

Еј, и не дека му е некаков плус што нема излезено со друга. Сфаќаш нали?

Бај д веј, тврдам дека никој ама баш никој не сака да биде ЗАЛАПАН. Абе замисли си, си стоиш ти така и си мислиш кој термин да го фатиш у Синемакс за Џејмс Бонд и одеднаш некој ти нарипува и следно што осечаш е неговиот јазик у грло. Ја викам ОХИ за залапувањето!

Се слагам едино дека треба да си ја бараш среќата на друго место...најнајнајозбилно.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
*бони*
Тури му пепел на дечкото. Штом излегува со тебе дури по еден месец, сте се виделе одвај двапати, значи дека не го интересираш. Каква е комуникацијата на фб? Лак4е и кис4е? Тоа е рамно на ништо!
Затоа, никакво лапање. Најди си друг.
--- надополнето: 25 ноември 2012 во 19:51 ---
Бај д веј, тврдам дека никој ама баш никој не сака да биде ЗАЛАПАН. Абе замисли си, си стоиш ти така и си мислиш кој термин да го фатиш у Синемакс за Џејмс Бонд и одеднаш некој ти нарипува и следно што осечаш е неговиот јазик у грло. Ја викам ОХИ за залапувањето!

.
Јас му направив така на еден и уште ми праќа честитки за роденден и за Нова година.:sneaky:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Оти бе никој не ме сака за женска. Или сакат да ме користат оти сум во белгија па да се извлечат или само пари сакаат од мене. :( с овде само секс. Нема права љубов :(
Затоа што си to much available!

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Дечки бе(ова важи и за машките и за женските) без навреда али сеуште ли верувате во некаква си вистинска љубов(у стилот еден и единствен/една и единствена) или само онака си билдате постови на темава ........... :icon_mrgr:
Јас можам денеска да се заљубам и занесам и тоа асално во неколку девојки .......... е сега секогаш работата зависи од другата страна .............. за игра се потребни двајца, мада си имам цврсто отцртани граници до каде можам да одам, ако постои некаков интерес од другата страна тогаш ОК, но доколку не постои никаков интерес веднаш ставам на тотал игнор и таа личност повеќе не постои за мене, избришана е !
А кога некоја личност ќе ставам на игнор тоа значи дека таа личност повеќе не постои за мене, ниту пак јас постојам повеќе за таа личност и да се сретнеме некаде едноставно не ја познавам !

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Дечки бе(ова важи и за машките и за женските) без навреда али сеуште ли верувате во некаква си вистинска љубов(у стилот еден и единствен/една и единствена) или само онака си билдате постови на темава ........... :icon_mrgr:
Јас можам денеска да се заљубам и занесам и тоа асално во неколку девојки .......... е сега секогаш работата зависи од другата страна .............. за игра се потребни двајца, мада си имам цврсто отцртани граници до каде можам да одам, ако постои некаков интерес од другата страна тогаш ОК, но доколку не постои никаков интерес веднаш ставам на тотал игнор и таа личност повеќе не постои за мене, избришана е !
А кога некоја личност ќе ставам на игнор тоа значи дека таа личност повеќе не постои за мене, ниту пак јас постојам повеќе за таа личност и да се сретнеме некаде едноставно не ја познавам !
Колку време ти траеше најдолгата врска што си ја имал досега?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Колку време ти траеше најдолгата врска што си ја имал досега?
Кратко една сезона(пролет) ...... али не сум по врските(долги) и не верувам баш во љубов и сл. тракатанци, имам поинакви ставови и принципи за разлика од повеќето останати по ова ’’љубовно‘‘ прашање ............ јас никоја не ја терам ’’со сила’’ да иде со мене, не сум ниту потрчко, ниту плачко, ниту пак имам педерско понашање, кај мене важи правилото земи или остави(во однос на женските) ........... ако сфаќаш што сакам да кажам !
Ако некоја сака ОК ќе ја частам, ќе и платам...:icon_mrgr: ако не сака но проблемо ............ никого/никоја за ништо не молам во животот ............ е сега во утопии и фантазии од типот на вистинска љубов како и од типот на еден и единствен/една и единствена не верувам во такви фантазии и утопии и воопшто не се замарам со тие ствари, чисто само да си го пишам моето мислење на темава и that's all ! pozdrav druze

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
PIRATIC понекад ти треба тој идеал за да си ги пренасочиш разумните мисли и почнеш да мислиш со 2 памета. Поготово откако ќе се загубиш во своето его.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Тоа не е љубов. Нит баснословна, нит хемиски.
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 02:24 ---
Also,
Move on.

Член од
12 март 2011
Мислења
376
Поени од реакции
1.234
Кратко една сезона(пролет) ...... али не сум по врските(долги) и не верувам баш во љубов и сл. тракатанци, имам поинакви ставови и принципи за разлика од повеќето останати по ова ’’љубовно‘‘ прашање ............ јас никоја не ја терам ’’со сила’’ да иде со мене, не сум ниту потрчко, ниту плачко, ниту пак имам педерско понашање, кај мене важи правилото земи или остави(во однос на женските) ........... ако сфаќаш што сакам да кажам !
Ако некоја сака ОК ќе ја частам, ќе и платам...:icon_mrgr: ако не сака но проблемо ............ никого/никоја за ништо не молам во животот ............ е сега во утопии и фантазии од типот на вистинска љубов како и од типот на еден и единствен/една и единствена не верувам во такви фантазии и утопии и воопшто не се замарам со тие ствари, чисто само да си го пишам моето мислење на темава и that's all ! pozdrav druze
Мое мислење одлично си тераш во животот и да си продолжиш така, не попуштај никогаш, оти колку повеќе попушташ знајш.. на глава ќе ти се качат. Само кога тогаш и ти ќе падниш во некоја љубовна мрежа, верувај ми :) Поздрав

Член од
27 ноември 2012
Мислења
13
Поени од реакции
5
Нова сум на форумот.. ми треба помош! Мојот дечко замина да студира во Скопје.. но јас не сум таму.. многу ме тепаат болни филмови и се помалку почнувам да му верувам.. Како да ја задржам довербата кон него и да продолжам понатаму во оваа врска ( во која се гледаме се поретко )?

L

.Lost Angel.

Гостин
Нова сум на форумот.. ми треба помош! Мојот дечко замина да студира во Скопје.. но јас не сум таму.. многу ме тепаат болни филмови и се помалку почнувам да му верувам.. Како да ја задржам довербата кон него и да продолжам понатаму во оваа врска ( во која се гледаме се поретко )?
Првите 2-3 недели нормално тешко е според мене но гледај тие xxx Мисли да ги тргаш настрана бидејќи додека размислуваш на овој начин само можеш да ја уништиш врската, бидејќи врска не се гради на недоверба јесте да те мачат но гледај да гледаш малце поведро на овие работи сепак ако тој те сака искрено и ако ти е верен нема ништо да се случи а и за џабе ќе се нервираш и ќе имаш лоши мисли само ќе ти биде загубено времето залудно ако размислуваш на овој начин така да гледај разговарај со него повеќе да се гледате во живо или пак ако веќе евентуално до толку е зафатен гледајте да се гледате секој ден барем преку нет на skype,facebook и тн. поздрав (y) и без нервози до толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom