Фан клуб - РК Вардар

И да... парички запалки такви работи да не ни се деси ова не е сеха... :D

море , цела Македонија треба да га гледа пред ТВ , ќе има пренос ?:)
Е нема да има пренос, така треба и да сакаат од МТВ ја не би им дозволил да сум ан местото на Михајло.

Е нема да има пренос, така треба и да сакаат од МТВ ја не би им дозволил да сум ан местото на Михајло.
е оти салата ќе се наполни..оти де не му дозволи

е оти салата ќе се наполни..оти де не му дозволи
Па зашто од гермнаија нејќеа да зпанат да пренесуваат, на утакмциата со Металруг се изназбореле против Вардар и сеа да им дозволиме да си креваат рејтинги да си ја зголемуваат гледансот епа неможе така.

Па зашто од гермнаија нејќеа да зпанат да пренесуваат, на утакмциата со Металруг се изназбореле против Вардар и сеа да им дозволиме да си креваат рејтинги да си ја зголемуваат гледансот епа неможе така.
работата беше шо и во Германија никој не пренесуваше
фактички немаше од кој да преземат
немаше интерес во германија

работата беше шо и во Германија никој не пренесуваше
фактички немаше од кој да преземат
немаше интерес во германија
И за МЗТ не требаше да има пренос од првата утакмица против Цибона па МТВ нарпавиа напори обезбедија пренос, така да не може да се правдаат сега дека немало заинтересираност од Германија.

И за МЗТ не требаше да има пренос од првата утакмица против Цибона па МТВ нарпавиа напори обезбедија пренос, така да не може да се правдаат сега дека немало заинтересираност од Германија.
нема шо да се правдаат..едноставно е така
друго тие Хрватска друго тие Германија

Еврата секаде се исти нема разлика во тоа. ;)
мислиш МТВ е многу способна па многу му плати на Арена спорт Хрватска за да го пренесува?
едноставно имаја некој денар дадено пред сезоната и ај срамота е да не му овозможат пренос
исто така имаа порано зборувано дека и општо со правата од другите ракометни купови има некој проблем..мислам европската федерација ги има и тешко било да се купат

мислиш МТВ е многу способна па многу му плати на Арена спорт Хрватска за да го пренесува?
едноставно имаја некој денар дадено пред сезоната и ај срамота е да не му овозможат пренос
исто така имаа порано зборувано дека и општо со правата од другите ракометни купови има некој проблем..мислам европската федерација ги има и тешко било да се купат
Кој ги знае што прават они си знаат, не заебаа што не заебаа помина веќе утакмицата.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:22 ---
А голема е и шансата да се игра во Борис утакмицава, ако се игра у Борис само на швабите ќе им иде во прилог тоа.

Чекај бе, нели ние сме биле Српски тим, нели навивачите никаква култура сме немале, што бараш ондак на наш меч кога твоите играат на исти ден? :D
Мислам како можеш таа невидена атмосфера да ја пропуштиш, цел свет зборувал за неверојатните навивачи на Металург :icon_lol:

Никогаш не сум рекол дека Вардар бил српски тим.Нешто си измешал ти брзините.Друга работа "моите" не играат на 2ри играат на 1ви декември.Немај гајле ќе бидам и таму.А за навивачите на Вардар свака част за навивањето али ако има испади како со Металург ќе заврши утакмицата предвреме.Одам да гледам ракомет.Одам да гледам како Македонски тим тепа германски тим,не си ласкај дека одам тебе да те гледам :D
И озбилно пиши кога ќе има карти,со друштво ќе одам.(y)

У четврток ќе се пуштат картите излеа, на Кале ќе се продаваат. Цена 100 ден.

Ај следна сезона...
Никогаш не сум рекол дека Вардар бил српски тим.Нешто си измешал ти брзините.Друга работа "моите" не играат на 2ри играат на 1ви декември.Немај гајле ќе бидам и таму.А за навивачите на Вардар свака част за навивањето али ако има испади како со Металург ќе заврши утакмицата предвреме.Одам да гледам ракомет.Одам да гледам како Македонскиот шампион тепа германски тим,не си ласкај дека одам тебе да те гледам :D
И озбилно пиши кога ќе има карти,со друштво ќе одам.(y)

:icon_mrgr:

После ќе викате, не сум ни бил навивач на Металург, само симпатизер заради играчите што играа за Македонија :D

Си се враќаат работите на свое место :D

Вардар, Вардар пак сме најдобри... :icon_mrgr:

Не го сфаќај како провокација, само ја зборувам реалноста :D

Ај следна сезона...

:icon_mrgr:

После ќе викате, не сум ни бил навивач на Металург, само симпатизер заради играчите што играа за Македонија :D

Си се враќаат работите на свое место :D

Вардар, Вардар пак сме најдобри... :icon_mrgr:

Не го сфаќај како провокација, само ја зборувам реалноста :D

Не бе друже.Некои неможат да сватат дека е можно да навиваш за два Македонски тима кога играат против странски тим.Тоа за мене е сосема природно.А кога овие тимови ќе се судрат на дерби јас би рекол - нека победи подобриот.И секако ќе го добие мојот аплауз како што го доби Вардар со победата над Металург.
Позз.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom