Samsung Galaxy S III официјално претставен!

• Креатор на темата zocc
  • Време на започнување

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Тоа само за Не-Европски пазар може се.
--- надополнето: 23 септември 2012 во 20:33 ---

Па боље ќе користам розев С3-ка отколку тапите Нокиа и нивниот уште потапа ОС. Се гледа дека се разбираш од мобилна технологија па и затоа користиш Нокиа. :facepalm:
Ај па и ти што се замараш, да не е Џои нема кој да ги купува WP7 телефоните во МК. Битно дечкото е упорен. :LOL:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Абе ај тој упорен, ама вие на непоробано експерти шо се правите.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Абе ај тој упорен, ама вие на непоробано експерти шо се правите.
Значи коментираме за боја на модел на телефон, а ти ако се осеќаш дека знаеш нешто повеке од нас слободно искоментирај, опушти се. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Имам сива боја а ми се допаѓа и белата, темно сината некако не ми е убава. Сега за сега е екстра го задоволува тоа што го барав голем екран, поубаво ми е за пишување и листање на веб страни. (y)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Samsung Galaxy S III Android 4.1 Jelly Bean Update Starts Hitting Europe — “Gradually” Heading To Other Markets

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Решив да го купувам телефонов, гледав за во Ледиком, цената е 26к. Дали е ок оваа продавница, да не прават некакви дубари у смисла репарирани и слично.
Впрочем каде би било најдобро да се купи само уредот, без никакви обврски кон оператор?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Решив да го купувам телефонов, гледав за во Ледиком, цената е 26к. Дали е ок оваа продавница, да не прават некакви дубари у смисла репарирани и слично.
Впрочем каде би било најдобро да се купи само уредот, без никакви обврски кон оператор?
novi se telefonite ali ne se vo originalno pakuvanje i se nameneti za arapski pazar ili slicno:icon_lol:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
novi se telefonite ali ne se vo originalno pakuvanje i se nameneti za arapski pazar ili slicno:icon_lol:
Немам апсолутно никаво искуство со телефони, што значи арапски пазар?
Менува нешто тоа? Има разлика од тој во рецимо ВИП и Ледиком?
Во смисла, букви, бројки, азбука, начин на користење.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Немам апсолутно никаво искуство со телефони, што значи арапски пазар?
Менува нешто тоа? Има разлика од тој во рецимо ВИП и Ледиком?
Во смисла, букви, бројки, азбука, начин на користење.
Во Ледиком ќе ти го дадат нов со кутија за кондури. И ништо чудно Куранот да го имаш во софтверот. :pos::pos::pos:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Во Ледиком ќе ти го дадат нов со кутија за кондури. И ништо чудно Куранот да го имаш во софтверот. :pos::pos::pos:
Момче ако имаш нешто корисно да кажеш, бујрум, не ми терај куротресии.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Па добро нека одговори сериозно тогаш.
Според тебе не вреди да се зема од кај нив?
Не знам дали вреди или не, јас ти го кажувам тоа што сум го слушал за таа продавница. Телефоните не се во оригинално пакување и не се наменети за европски пазар, како што рекоја пред мене може и да имаш куран во телефонот. Сега дали ќе го земеш таму на тебе е одлуката:)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Не знам дали вреди или не, јас ти го кажувам тоа што сум го слушал за таа продавница. Телефоните не се во оригинално пакување и не се наменети за европски пазар, како што рекоја пред мене може и да имаш куран во телефонот. Сега дали ќе го земеш таму на тебе е одлуката:)
Тогаш? Соодветна мобилара каде да го купам, да не се само некои од операториве?!

Kajgana Shop

На врв Bottom