thisisnoizy
Good things take time
KIFFLA мислиш.
Ја да ги прашам Forrest Gump Алкарина и оние што минатиот пат не ги дружев дали ќе присаствуваат?
Да, тој е, шоферот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KIFFLA мислиш.
Ја да ги прашам Forrest Gump Алкарина и оние што минатиот пат не ги дружев дали ќе присаствуваат?
A години не ти се битни сеа?Е ако бе,што има везе зарем таквите не се е... уствари боље е со грда работи ко луда мисли дека и е последно.
кажувај кај да те соберам![]()
Во 8 саат кај маршалот .Ме мрзи да барам. У колку саат се чекаме пред маршалот?
Се мислам цел ден како да ве изхејтам, зошто ми е мака бидејќи нема да можам да дојдам...KIFFLA мислиш.
Да не стаа слика у секси мажи во долна облека?п.с. dobro poznat пази што правиш, зошто ќе имам шпиуни таму, се има да ми кажат.![]()
Ако се лејмери нека не се појават.ако се појават барем 10 души ја на труп го сечамтолку договарања нема ни за Нова. убаво некој погоре пишал како третоодделенци сте
пола што се пријавија ќе речат дека мислеле следната сабота, некои ќе појадат вечерва, некој ќе се разболи......
инаку ние "децава" од '90+ нема да ви сметамеубав помин.
Од каде сега ова општо познато е дека жените побрзо созреваат. Плус и младо вино побрзо свршава овај побрзо фаќа де .A години не ти се битни сеа?
Или за пиќе би идел и до ПМ
Дај шо даш, да не![]()
Од каде сега ова општо познато е дека жените побрзо созреваат. Плус и младо вино побрзо свршава овај побрзо фаќа де .![]()
По озбилен здравје,за женски не се важи. Жени може 16 +Озбилен е муабетов со годините? ја роден пуста 92ра![]()
Ентелегенцијо физиономска моја ти ќе доагаш ли ?Мислам дека на крајот и поема ќе напишеш, под името Како се спремав за на собиранка во кафана...
![]()
Ја не сум цитронот. А и несакам да предизвикам бран на самоубиства кај дилберите па после да ги носам на душаДа не стаа слика у секси мажи во долна облека?![]()