Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Е ако бе,што има везе зарем таквите не се е... уствари боље е со грда работи ко луда мисли дека и е последно.
кажувај кај да те соберам :vozbud:
A години не ти се битни сеа? :icon_lol:
Или за пиќе би идел и до ПМ :pos:
Дај шо даш, да не :drk:

Ме мрзи да барам. У колку саат се чекаме пред маршалот?

KIFFLA мислиш.
Ја да ги прашам Forrest Gump Алкарина и оние што минатиот пат не ги дружев дали ќе присаствуваат?
Се мислам цел ден како да ве изхејтам, зошто ми е мака бидејќи нема да можам да дојдам... :place:
и ми текна..
Бре бре што сторивте договарање, како третоодделенци за нова година сте... :P
п.с. dobro poznat пази што правиш, зошто ќе имам шпиуни таму, се има да ми кажат. :)

ако се појават барем 10 души ја на труп го сечам :pos: толку договарања нема ни за Нова. убаво некој погоре пишал како третоодделенци сте (y)
пола што се пријавија ќе речат дека мислеле следната сабота, некои ќе појадат вечерва, некој ќе се разболи......
инаку ние "децава" од '90+ нема да ви сметаме :свиркам: убав помин.

ако се појават барем 10 души ја на труп го сечам :pos: толку договарања нема ни за Нова. убаво некој погоре пишал како третоодделенци сте (y)
пола што се пријавија ќе речат дека мислеле следната сабота, некои ќе појадат вечерва, некој ќе се разболи......
инаку ние "децава" од '90+ нема да ви сметаме :свиркам: убав помин.
Ако се лејмери нека не се појават.
Ја најточно ќе ви кажам вечер, најкасно утре сабајле.

Plavooka за колку души резервираше? :)
А еден конечен список да напраевме за да се преброиме?

ја на слава сум утре така да за афтерот ќе доам ако идете некаде (ако сум во состојба)

Два дена во долината на банираните е предолго време ни на душманот не би му посакал.:)
Инаку утре во 8 пред Маршалот ќе се нацртам,доколку има промени на локацијата и времето известете не.
До тогаш бидете ми поздравени,се гледаме утре.:)
Acid фала ти што ме спаси од бездната.:D

A години не ти се битни сеа? :icon_lol:
Или за пиќе би идел и до ПМ :pos:
Дај шо даш, да не :drk:
Од каде сега ова општо познато е дека жените побрзо созреваат. Плус и младо вино побрзо свршава овај побрзо фаќа де . :pipi:

Од каде сега ова општо познато е дека жените побрзо созреваат. Плус и младо вино побрзо свршава овај побрзо фаќа де . :pipi:

Мислам дека на крајот и поема ќе напишеш, под името Како се спремав за на собиранка во кафана...

:rolleyes:

Озбилен е муабетов со годините? ја роден пуста 92ра :tapp:
По озбилен здравје,за женски не се важи. Жени може 16 +
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 20:12 ---
Мислам дека на крајот и поема ќе напишеш, под името Како се спремав за на собиранка во кафана...

:rolleyes:
Ентелегенцијо физиономска моја ти ќе доагаш ли ?
Ама гедијатрија у близина е пази да не те соберат.
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 20:14 ---
Да не стаа слика у секси мажи во долна облека?:pos:
Ја не сум цитронот. А и несакам да предизвикам бран на самоубиства кај дилберите па после да ги носам на душа :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom