Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота е да не дојдам чим Маршалот ми е на 5мин :)

Да те планираме значи:) ако, ако, што повеќе, тоа повесело...може и цела кафана да ја резервираме, ако има интерес:LOL:

ок другари и другарки, ... знак за распознавање, ........ кУранфил, црвен разбира се, у ревер. то за мшки :LOL:, хахах а моми ... у коса
ај се гледаме

ок другари и другарки, ... знак за распознавање, ........ кУранфил, црвен разбира се, у ревер. то за мшки :LOL:, хахах а моми ... у коса
ај се гледаме

Арно ме потсети, да си ги најдам пионерската марама и капа:)

racunajte i na mene ako ne mi izleze nesto itno vo posleden moment
do 21:30 tamu ke bidam ali najkrivo ke mi bide koa ke se napravi i atmosvera i se ke treba da si odam :mad:

racunajte i na mene ako ne mi izleze nesto itno vo posleden moment
do 21:30 tamu ke bidam ali najkrivo ke mi bide koa ke se napravi i atmosvera i se ke treba da si odam :mad:

Еве нареден пат ветувам ќе се договориме за кога никој не е трета смена на работа;)

Здраво дечки, релативно нов член сум на форумот околу 2 месеци. Outgoing person сум и би сакал да ве запознаам во живо и да се дружиме . Има ли место и за мене утревечер ? :)

Здраво дечки, релативно нов член сум на форумот околу 2 месеци. Outgoing person сум и би сакал да ве запознаам во живо и да се дружиме . Има ли место и за мене утревечер ? :)

Има, има...да те пишам во тефтерот?:D

Иначе чисто како увертира и мотивација да споделам дел од цените кај маршалот. Јас сум закоравен антититовист меџутим што је за поштовање је.
Ракија-35 денари (и тоа добра од Сковин, не за чистење прозор)
Узо-39 денари
Пепси/Миринда/7 Ап флаша од 0.25л-39 денари
Пелистерка литро-50 денари
Зелка салата-39 денари
Мешана салата-85 денари
Даб пола литро ѕидарско-60 денари и уште многу кои не ги запамтив битно одреден дел од менито им е од 30 до 50% поефтино од други ресторани во Скопје.

Епа респект за Кај Маршалот.
со БОЛД многу ми се свиѓа 500 ден и летва се праиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom