M
Muranyi
Гостин
Нормален родител никогаш нема да дозволи неговото дете да учествува во терористички акции и да му ги загрозува основните права и да му го скратува детството,да му го одземе правото на живот во име на Алах и слични измислени ликови.Зарем толку ли сте ретардирани вие кои сметате дека Бог би барал од човекот да убива други луѓе во негово име?Таква ли е вашата претстава за некој семоќен кој наводно создал се што постои?Навистина за жалење сте.http://www.youtube.com/watch?v=8hKSXQXHq0g
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 20:34 ---
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 20:38 ---
Da dava Gospod na glava da vi dojde i uste povke pa da vidite kolku boli ,nekoi ne znat kako e bidejki nemat custva za deca ,ne znat sto e roditelska lubov ,prosto zivotni a ne lugje
Мене многу ми е жал што на невини деца,како на тие во Палестина,животот им се става во равенство со нула и што нивните животи прерано згаснуваат.Човечкиот,особено детскиот живот нема цена,нема работа или идеологија на светов која е вредна за тој да биде жртвуван.Но од друга страна страшно ме иритира вашето лицемерие и дволичност,како бе мајкуму од толку конфликти во светот,од толку луѓе што секој ден биваат убивани ширум земјината топка вие скокате и се буните за Палестинците?Ве заболе вас ташакот за Палестинците,провидна е вашата омраза кон Евреите,таа е клучна.Не мора да ми објаснуваш,знам јас убаво што вели вашата религија за нив и како тие треба да завршат.
Зошто не се буните кога убиваат Христијани во Нигерија,кога убиваат монаси кои се залагаат за независен Тибет,кога наркокартелите во Мексико масакрираат цели градови,кога се продаваа човечки органи на Косово,зошто не се буните кога Турција убива Курди или кога гинеа Либијци-Муслимани во граѓанската војна пред една година,истото сега се случува и во Сирија и вас уво не ви чуе за нив,едноставно не ве боли таквото.
Затоа не продавај тука по форуми такви ефтини финти,кои реално можат само да пројдат на sandzakinfo.com или некој brainwash исламски форум.Да се срамите.