Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Епа не можам веќе. Не знам зошто ме лаже дека е со другари на кафе, а иде со колешките од работа на пијачка. Знам дека кога ми кажува не регирам баш најдобро, ама не гледам голема причина зошто на секои 2 недели мора да пие кафе со колешки. И мене колеги од факултет ме викаат, па не идам секој пат, само за он да не си помисли нешто. Што да правам??? Освен ова, се супер ни функционира, ама со ова ме тера да се посомневам во неговата љубов, и немам доверба па и кога ми збори вистина јас си правам 300 филма и мислам дека ме лаже. :confused:
Те лаже зато што реагираш бурно. Секој има право да оди на кафе со колешки без да мора партнерот да му даде причина за тоа. Не очекувај тој да не оди на кафе само затоа што ти не одиш со колегите.
Она што треба да го правиш е да поработиш малку на самодовербата, а двајцата да поработите на врската. Проблемот ви е поголем отколку што овде пишуваш и не е само до кафето и до колешките.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 09:11 ---
Сакам да имам сериозна врска но проблемот е што пијам лекови за висок притисок и за спиење (лекслиум) , никој освен моите дома не знае дека ги пијам , и кога сум у врска ми е страв дека поради лековите мозам да ја изгубам девојката (дека она ке дознае дека ги пијам и толку ке биде) и стално сум сингле , и поима неам со да праам , а и докторот ми рече дека ке си ги пијам лековите до крај , и ај сеа ти види :mad:
Искреноста е многу важна во врската, иако понекогаш е преценета.
Нема зошто да криеш дека земаш лекови за притисок, ама не мора да си пишуваш на челото ниту пак треб тоа да и го кажеш на првиот состанок.
Исто така, многу е важно како ќе го кажеш. Немој да ја исплашиш без врска и да и кажеш: јас земам лекови за висок притисок. Ако ти одговара добро, ако не, ај здраво. Така НЕ!

Лексилиумот не е лек за спиење и не ти треба. Пробај да го откачиш пополека, со намалување на дозата. Имаше еден линк со шеми, ќе го побарам и ќе ти го пратам.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Во последно време некако немам воошто желба за секс. Нормално е?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Па субјективно... Ако ти сметаш дека не е во ред онда не е во ред. Премногу субјективно се доживува тоа. Некој што не е нимфоман можда ќе ти одговори дека е во ред.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Оти бе никој не ме сака за женска. Или сакат да ме користат оти сум во белгија па да се извлечат или само пари сакаат од мене. :( с овде само секс. Нема права љубов :(

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Оти бе никој не ме сака за женска. Или сакат да ме користат оти сум во белгија па да се извлечат или само пари сакаат од мене. :( с овде само секс. Нема права љубов :(
Додека дојде Let 3, ти договори се со себе и кажи што е проблемот: што немаш дечко или што не сакаш секс?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Тоа е затоа што имаш превише слободно време кое го посветуваш на билдање на его по пат на заебанции... Мислам дури и 13 годишно дете да те легне после тоа нема да се фали пред другарите дека легнал постара од него. До толку не ти чини работата.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Малце е ниско, ама ќе заврши работа (hopefully)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
А што е „права љубов“ за тебе?

Член од
20 јануари 2011
Мислења
46
Поени од реакции
1
Абе има една девојка у школо ми се свиѓа ама како да ме избегнува се знаеме муабет на фб ова она ама а ме види ми се смее и ни муабет праи ни ништо што да праам дај кажете штом сте веќе поискусни а незнам дали и она мене ме свиѓа и ако може некој да ми каже нешто да кажам како да ја извадам надвор ова она ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom