Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја нигде ни видов ни слушнав дека сте над 30 % ,а не ми е ни јасно зошто го откажаа пописот albte ?

Битно е да си сигурен не е битно дали е точно или не нели е така oio ?
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 00:03 ---

• Ми се допаѓа
Reactions: oio
Ја нигде ни видов ни слушнав дека сте над 30 % ,а не ми е ни јасно зошто го откажаа пописот albte ?
pa sekoj tret e albanec.hehe
go otkazaa deka bile uplaseni od brojkite. ne sakaat narodot da padne vo depresija. Zatoa sme tolku privilegirani vo drzavata
Tie sto ne veruvaat neka si zemat kola i neka prosetat od jazince do gostivar, ne treba poveke samo tamo ke se ubedat kolku sme

Ја не треба да одам да се уверувам за тоа служи пописот.
kako i da e. citam po forumov i samo omraza se siri. izgleda golem broj od clenovite se deca. Znameto smee da vee vo opstinite kade ima nad 20% albancii i ova vazi za vo institucija. A vo svoja kukja sekoj moze da stavi. vo zakonot ne spomnato ke se stavi edno zname ili cel grad ke bide so znaminja. Ako imate nesto protiv i ako vi smeta slobodno zalete se kaj onie sto ni go odobrija zakonov. Ako ova ne mu preci na celnite lugje na drzava, drugite dzaba zborat

Пријателе ја и ти колку и да си правиме моабет некој си стаил парите у џеб и ја и ти да се убиеме не вреди што друго да ти објаснам ?

Реално гледано Албанците во МКД не верувам дека се испод 20% .............. па можеби и навистина да се 25% моментално ....... за повеќе од 25% не верувам баш дека се ............. во никој случај не се испод 20% бидејќи ги има насекаде каде и да се свртиш ...... распространети се како свински црева и во западна Македонија и во Скопско, Кумановско, па ги има дури и во централна Македонија, имаат сеуште задоволителен наталитет, понизок морталитет и имаат секоја година природен популационен прираст од околу 4-5 илјади лица .......... е сега доста од нив и емигрираат по запад, но да не заборавиме дека и доста Македонци најмногу од внатрешноста на државава(претежно од источниот дел) емигрираат по запад, но кај нив тој популационен минус за брзо време ќе се потполни/надмине, а кај нас ЈОК ......... така да ги има сигурно 25% .......... и баш поради тој висок процент го прават сето ова што го прават, самата бројност им дава моќ .......... да беа 5, 10 или 15% не верувам дека до толку ќе се силеа и рчкаа со ваквите работи !

Битно е да си сигурен не е битно дали е точно или не нели е така oio ?
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 00:03 ---
Bitnoe ona sto ne e bitno i ako mu se bitni na nekoj moive ostri komentari neka me banira ko so deneska me baniraa od forumov , gi bolat moite zborovi sto sekogas im gi plukam u lice , vtoriot post na temava e moj a imase i postrasen a neka znaaat bidejki jas koga ratuvav ratuvav na teren koga zboram zboram sekade i nikoj nemoze da me sopre dodeka postojam ke postoi i Makedonija

Не се над 20 % тие што се сите по запад ги викаат назад кога има попис и така добиваат нешто како ние сега да ги викнеме сите што се надвор од земјава (најголем дел во Австралија ) овој пат го откажаа зашто не беше најавен на време беше премногу изненадувачки немаа време да си дојдат тие од Wild West .

• Ми се допаѓа
Reactions: oio
gimnazija.jpg

ФОТО: И во училници албански знамиња

• Објавено: пред 2 часа
  • Прочитано: 1208
http://www.plusinfo.mk/vest/67495/FOTO-I-vo-uchilnici-albanski-znaminja Кај се античките патриотчиња на ВМРО-ДПМНЕ??..:tapp:

Они да можат и таблите би ги напраиле во вид на знаме на Албанија ама многу дречи орелов нема да можат да гледаат ништо ,а па што има и да гледаат и така ништо не учат .:pos: кредите ќе им бидат црни сунѓерот црвен све ќе си има симболика на знамето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom