Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bidi siguren albino bidi ti samo sigurenso zboris be? 18%. bas zatoa propadna popisot. Mislele deka ke ide brzo kako vo istocna makedonija. za polovina od rokot ne uspeea 2 % da brojat. Bidi siguren deka nad 30% sme,
pa sekoj tret e albanec.heheЈа нигде ни видов ни слушнав дека сте над 30 % ,а не ми е ни јасно зошто го откажаа пописот albte ?
kako i da e. citam po forumov i samo omraza se siri. izgleda golem broj od clenovite se deca. Znameto smee da vee vo opstinite kade ima nad 20% albancii i ova vazi za vo institucija. A vo svoja kukja sekoj moze da stavi. vo zakonot ne spomnato ke se stavi edno zname ili cel grad ke bide so znaminja. Ako imate nesto protiv i ako vi smeta slobodno zalete se kaj onie sto ni go odobrija zakonov. Ako ova ne mu preci na celnite lugje na drzava, drugite dzaba zboratЈа не треба да одам да се уверувам за тоа служи пописот.
Bitnoe ona sto ne e bitno i ako mu se bitni na nekoj moive ostri komentari neka me banira ko so deneska me baniraa od forumov , gi bolat moite zborovi sto sekogas im gi plukam u lice , vtoriot post na temava e moj a imase i postrasen a neka znaaat bidejki jas koga ratuvav ratuvav na teren koga zboram zboram sekade i nikoj nemoze da me sopre dodeka postojam ke postoi i MakedonijaБитно е да си сигурен не е битно дали е точно или не нели е така oio ?
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 00:03 ---
![]()
ФОТО: И во училници албански знамиња
http://www.plusinfo.mk/vest/67495/FOTO-I-vo-uchilnici-albanski-znaminja Кај се античките патриотчиња на ВМРО-ДПМНЕ..
- Објавено: пред 2 часа
- Прочитано: 1208
![]()
Ја нигде ни видов ни слушнав дека сте над 30 % ,а не ми е ни јасно зошто го откажаа пописот albte ?
a tvoj ne eee A?Ахмети не викаше треба да имаме повеќе деца, туку твојот премиер, нели?