Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лаву Македонски, премногу анализи си направил денес и расудувањето ти се поматило од толку интелектуален напор. .
Сега немаше што да се фатиш за тоа што напишав, па сега ќе јадеме бурек за моето расудување дали е бистро или матно. Уштедна карактерна особина на Македонецот да мрчи кај што не треба , а кај што треба да мрчи ќути како пичка:)

Сега немаше што да се фатиш за тоа што напишав, па сега ќе јадеме бурек за моето расудување дали е бистро или матно. Уштедна карактерна особина на Македонецот да мрчи кај што не треба , а кај што треба да мрчи ќути како пичка:)
Прифати и ти шала бе лаву, те задева човекот, опушти се таман почнавме да се разбираме:)

Брате Лаву, не дускутирам повеќе со тебе тука, идам да направам план да ги извезам роботите од Тиквешијата во Осака.

Брате Лаву, не дускутирам повеќе со тебе тука, идам да направам план да ги извезам роботите од Тиквешијата во Осака.
И ти конечно нешто практично да направиш:) Иди и децата земи ги со тебе да ти помогнат а не да им бараш работа по форуми.:)

Многу бугари во форумот ви казваха, дека вистинската опасност за МК са Албанците.
Но-о синдромот на штрауса делумно е на почит каи вас.
И за капак се карате со сите православни соседи.
Windfucker по горе убаво го е рекол, нема смисал да се повтарам.
Каи нас викат: ум царува, ум робува, ум патки пасе...

Луѓе џабе дискутирате овде џабе е се...нивната политика е општо позната и успева долги години а тоа е да се прикажат на светот како нерамноправни како угнетени како тепани итн. а во реалноста тие угнетуваат,тепаат итн...па уште кога ќе ги видам и овде на форумов како го прават тоа и колку се неблагодарни на оваа држава што се им даде ме фаќа серка...нема соживот со сечениве и тоа е тоа

Во дебарска гимназија се црта мапа на голема Албанија
Во гимназијата „28 Ноември“ во Дебар очигледно е дека одговорните лица немаат проблем со најновите активности на своите ученици и наставници во однос на декорирањето на училниците. Пред три дена објавивме фотографија направена во една од училниците каде што на ѕидот пишува(ше) „Етничка Албанија, еден народ, едно знаме, еден јазик, една држава“.
Во една друга училница ученичка е зафатена со цртање на мапата на голема Албанија. И она претходното, а и ова сега, очигледно е дека поминува без никакви санкции. Сè во име на изградбата на мултиетничкото македонско општество!?!

Мапата е на Албанија, без големиот дел. Го корегирав насловот на темата. Или јас не гледам добро сабајлечки?

albania_map.gif

Мапата е на Албанија, без големиот дел. Го корегирав насловот на темата. Или јас не гледам добро сабајлечки?

albania_map.gif
Врати ги оргиналниот наслов Голема Албанија а не само Албанија. Ова е од извор информација не е од мене:) Инаку не гледаш баш добро насабаљечки пеперутка има форма , тоа не ќе да е Албанија само:)

albania_map.gif

Сигурно им е потребна за часот по географија. Така?

albania_map.gif

Не гледаш добро сабајлечки, нацртаната карта на ѕидот е на "Голема или Етничка Албанија", ако си објективен и реален врати го насловот на темата како што беше.

Уметнички добро изведен двоглавиот орел , ме изненади девојката. Ако тоа на средина е мапа на Етничка Албанија , тогаш немало потреба , а и сега може да се поправи тоа , да се обои со црно.

А другиот дел со Еден народ , едно знаме .... Тоа не изгледа убаво за во една училница.

Иначе не е прв пат во Македонија внатре во училници да има политичко историски мапи.
Во основното училиште Григор Прличев во Охрид каде учат од сите националности , во една училница има таква мапа :

hartaa.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom