Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кои се реално алтернативите и што може да се направи?
Гетоизирање, агресивност и племенско делување на цела нација. Притоа сите треба да го прават тоа што поглаварот ќе го нареди. Колку и да им изгледа нелогично. Со други зборови да станеме исти како Албанците, па да имаме долг 50-100 годишен „израелско-палестински“ конфликт. Ама тоа нема да се случи.

Овој проблем го нема само Македонија.Го имаат и Британија, Франција, Германија, Шведска , но не во толкав размер како ние, но ќе го имаат драстично за 10-15 години кога ќе се земе во предвид дека во 2011 година во Париз 54% од новороденчињата се небелци.Сите западно евроски држави осетија што значи да имаш Албанец во своја држава, па затоа и расне незадоволство спрема емигранти.Немој да те чуди зашто 99% од националистички организации во Европа вадат парола“Косово је Србија“.

Сакам да кажам или сите заедно обединети во Европа или ќе не ебат паразитски раси.Трето нема.

Ние имаме поголем проблем од нив. Кај нив е прашање на политичка воља да се реши проблемот. Дури и полибералните западњаци бои подржале анти исламски закони кои евентуално би биле донесени. Плус, на нивна страна е војската и полицијата, целиот државен апарат. Една Британија може за еден месец да си го реши проблемот.

Ние не сме во таква ситуација. Секој анти вахабистички закон ќе биде дочекан со терор. Немаме ниту војска нити полиција да се справи со браќата. Плус, нас уште ние матно во главите, мислиме дека проблемот ќе исчезне сам од себе, и дека овие лепотаните сакаат соживот. Најлесно е да се пикне главата во песок, се до оној момент до кога ќе ти ја земат и песокта.

Повик за будење, Албанците во Македонија не сакаат соживот. Нека не ве лажат. Сакаат да не нема од тука.

Гетоизирање, агресивност и племенско делување на цела нација. Притоа сите треба да го прават тоа што поглаварот ќе го нареди. Колку и да им изгледа нелогично. Со други зборови да станеме исти како Албанците, па да имаме долг 50-100 годишен „израелско-палестински“ конфликт. Ама тоа нема да се случи.
А, дали со подавање рака и цвеќе го решивме проблемот?Или губиме цело време така.Ние сето тоа што го сметаме за примитивно кај Албанците и муслиманите нив всушност тоа и ги прави силни.Македонија не има проблем само со Албанците, допрва не чека циганското прашање.

Евреите ја решила својата судбина.За десет години ќе добијат етнички чиста држава.Кај нив нема трте-мрте, мулти културизам, почитување.Од мали нозе се воспитани да служаш за нивните идеали.Да не беше така немаше цела Америка да ја држат и да диктираат секаде .

^ ^ ^ ^ ^ ^
Еднаш еден професор, паметна личност во неврзан муабет за една слична тема рече :
- ‘‘Ако не се разбираш со некого, пробај да се вклопиш во неговиот начин на комуникација.Ама изгледа сме ние премногу префинети или глумиме префинетост за таков степен на комуникација‘‘...

Само блиц криг помага, но немаме мадиња за тоа.

А, дали со подавање рака и цвеќе го решивме проблемот?Или губиме цело време така.Ние сето тоа што го сметаме за примитивно кај Албанците и муслиманите нив всушност тоа и ги прави силни.Македонија не има проблем само со Албанците, допрва не чека циганското прашање.

Евреите ја решила својата судбина.За десет години ќе добијат етнички чиста држава.Кај нив нема трте-мрте, мулти културизам, почитување.Од мали нозе се воспитани да служаш за нивните идеали.Да не беше така немаше цела Америка да ја држат и да диктираат секаде .
Немам јас проблем со начинот на кој Евреите ја водат својата политика. Само проблемот е што ние никогаш нема да бидеме како нив. Прво, не сме на чисто самите со себе, второ не го гледаме проблемот. Циганското прашање ќе се претопи во албанско-муслиманското прашање.
^ ^ ^ ^ ^ ^
Еднаш еден професор, паметна личност во неврзан муабет за една слична тема рече :
- ‘‘Ако не се разбираш со некого, пробај да се вклопиш во неговиот начин на комуникација.Ама изгледа сме ние премногу префинети или глумиме префинетост за таков степен на комуникација‘‘...
Глумиме, ама небитно. Битно е дека тешко навреме ќе се освестиме.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 15:51 ---
Само блиц криг помага, но немаме мадиња за тоа.
Во моментов? Немаме шанса да добиеме војна. Немаме ни меѓународна поддршка. Јас лично се имам помирено со тоа дека западна Македонија нема да биде македонска. Проблемот се границите. Исто како во втора светска копјата ќе се кршат во Скопје и Кичево. Мене ме плаши реалниот опстанок на останатиот дел од Македонија. Барем во моментот кога ќе изгубиме територија да добиеме национална свест. Инаку...

Абе, чим е толкав јунак човекот, нека појде знамето да го симне...што е тоа за него, ситница!

А кое е твоето решени на проблемот? Како ти се поставуваш спрема ситуацијата?
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 15:53 ---
Во моментов? Немаме шанса да добиеме војна. Немаме ни меѓународна поддршка. Јас лично се имам помирено со тоа дека западна Македонија нема да биде македонска. Проблемот се границите. Исто како во втора светска копјата ќе се кршат во Скопје и Кичево. Мене ме плаши реалниот опстанок на останатиот дел од Македонија. Барем во моментот кога ќе изгубиме територија да добиеме национална свест. Инаку...

Ако оди западна Македонија, нема шанса остатокот да опстане како независна држава. Бугарите со радост ќе ја дочекаат таа разврска. Едно само ме радува, нема шанса Бугарите Охрид да им го дадат на лепотаниве...

Ние имаме поголем проблем од нив. Кај нив е прашање на политичка воља да се реши проблемот. Дури и полибералните западњаци бои подржале анти исламски закони кои евентуално би биле донесени. Плус, на нивна страна е војската и полицијата, целиот државен апарат. Една Британија може за еден месец да си го реши проблемот.

Ние не сме во таква ситуација. Секој анти вахабистички закон ќе биде дочекан со терор. Немаме ниту војска нити полиција да се справи со браќата. Плус, нас уште ние матно во главите, мислиме дека проблемот ќе исчезне сам од себе, и дека овие лепотаните сакаат соживот. Најлесно е да се пикне главата во песок, се до онок момент до кога нема и песокта да ти ја земат.

Повик за будење, Албанците во Македонија не сакаат соживот. Нека не ве лажат. Сакаат да не нема од тука.
Тие можат сега да го решат проблемот додека не е прекасно, но за 15 години нема да можат да го решат со оглед дека сите бели нации се во демографска катастрофа, а во сите западни држави емигрантите се зголемуваат неколку кратно.Плус, преку медиумите, образовната пропаганда нон стоп им се пере мозокот на луѓето во Европа со мулти култура, човекови права, така да ако некоја влада се спреми да расчисти со емигрантите. пола од населението со испран мозок ќе скокне во одбрана на емигрантите и муслиманите.Европа ја губи битката и тоа е факт.Ние сме во големи гомна, но и нив ги чека истото за некоја деценија.Тоа гомно што го примија од Азија и Африка никогаш нема да можат да го вратат назад.Денес пола француски градови личат на Мароко и Техеран.

Имаат спремна војска и полиција, но имаат потплатени политичари, партии, организации што работат за ЗОГ интереси.Свесно и намерно се пуштаат имигранти од Азија и Африка во Европа.

Ако оди западна Македонија, нема шанса остатокот да опстане како независна држава. Бугарите со радост ќе ја дочекаат таа разврска. Едно само ме радува, нема шанса Бугарите Охрид да им го дадат на лепотаниве...
Има шанса, ако губењето на територија го искористиме како трагедија што ќе не разбуди. Но, ако Бугарите го искористат како трагедија со која ќе ни го скршат духот, што е поверојатно, нема да има ни независна Македонија.

Тие можат сега да го решат проблемот додека не е прекасно, но за 15 години нема да можат да го решат со оглед дека сите бели нации се во демографска катастрофа, а во сите западни држави емигрантите се зголемуваат неколку кратно.Плус, преку медиумите, образовната пропаганда нон стоп им се пере мозокот на луѓето во Европа со мулти култура, човекови права, така да ако некоја влада се спреми да расчисти со емигрантите. пола од населението со испран мозок ќе скокне во одбрана на емигрантите и муслиманите.Европа ја губи битката и тоа е факт.Ние сме во големи гомна, но и нив ги чека истото за некоја деценија.Тоа гомно што го примија од Азија и Африка никогаш нема да можат да го вратат назад.Денес пола француски градови личат на Мароко и Техеран.

Имаат спремна војска и полиција, но имаат потплатени политичари, партии, организации што работат за ЗОГ интереси.Свесно и намерно се пуштаат имигранти од Азија и Африка во Европа.

Во повеќе западни држави крајно десно ориентираните партии се во подем. Тоа значи дека луѓето сепак го гледаат проблемот. Работата е само еднаш да пукне. Немој да ја потценуваш силата на крвната врска. Ако пукне, ниту еден белец, не знам колку либерален, нема да застане на страната на лепотаниве. Во Германија веќе и државни функционери почнаа да изјавуваат како мулти културализмот е погрешен коцепт.
--- надополнето: 20 ноември 2012 во 16:00 ---
Има шанса, ако губењето на територија го искористиме како трагедија што ќе не разбуди. Но, ако Бугарите го искористат како трагедија со која ќе ни го скршат духот, што е поверојатно, нема да има ни независна Македонија.

Реалноста е дека God only knows е во право. Ние сами не можеме да си го решиме проблемот. Проблемот може да се реши само целосно, со чистење на цела Европа. Она што можеме да направиме е да бидеме будни, и да ни биде јасно дека соживотот е голема шарена лага. Да престанеме да бидеме лицемерни.

А кое е твоето решени на проблемот? Како ти се поставуваш спрема ситуацијата?

На иста линија сум со премиерот, чек да видам што пишува во Рамковен, дали е противуставно ова или не.

Чек да видам што пишува во Рамковен, дали е противуставно ова или не.

Леле, го погоди човекот да му продаваш сарказам и иронија.

:facepalm:

Или продавањето сарказам и иронија ти е начинот да се соочиш со проблемот?

Леле, го погоди човекот да му продаваш сарказам и иронија.

:facepalm:

Или продавањето сарказам и иронија ти е начинот да се соочиш со проблемот?

Не бе, мртва озбилна сум...Ти озбилно ме праша, јас уште поозбилно ти одговорив.

На крајот на краиштата, може ние овде утре до сабајле да пишуваме, но нашето мислење не се важи, бидејќи не одлучуваме ние.

На иста линија сум со премиерот, чек да видам што пишува во Рамковен, дали е противуставно ова или не.
Јака линија. Груевски барем мора да биде лицемерен и тактичен заради функцијата. Тебе што те спречува да го кажеш ставот? Страв или?

Во повеќе западни држави крајно десно ориентираните партии се во подем. Тоа значи дека луѓето сепак го гледаат проблемот. Работата е само еднаш да пукне. Немој да ја потценуваш силата на крвната врска. Ако пукне, ниту еден белец, не знам колку либерален, нема да застане на страната на лепотаниве. Во Германија веќе и државни функционери почнаа да изјавуваат како мулти културализмот е погрешен коцепт.
Знам дека ова можеби ќе ти звучи глупо и смешно, но јас сум убеден можеби не во блиска иднина, туку можеби за 20-30 години нема да бидат толку битни нациите колку што ќе биде битна расата во Европа и сите белци ќе стојат обединето во одбрана и на така изумирачката раса.Веќе сите го имаме истиот проблем во Европа, а многу крајно десничарски организации почнаа да соработуваат меѓу себе иако нивните држави биле во историски конфликти.

Има друг проблем.Во Европа денес немаш такви мажи што некогаш ја краселе Европа по храброст, наука, сила и се.Типичен пример ти е Шведска којашто од Скандинавија стана Pussania .Намерното и селективното наметнување на феминизмот од страна на Евреите направи мутави, слаби, толерантни мажи коишто не се во способност да го бранат својот дом. семејството, расата, потеклото и се останато.Се е тоа намерно пласирано и систематски ни се наметнува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom