Како ќе изгледа човештвото во следните 20 години?

И знамето ќе го лупнат таму кај што ќе има 25% население од нивната сорта.
Ќе мораме да им го учиме јазикот. Мали роботчиња ќе малтретираат деца и баби по вселенски станици.

Самосе надевам додека да остарам ќе има роботи куќни помошници.Да ми мења пелени..не за друго.

Цитро, со 200 евра плата во просек нема да можеме. Ама ко ќе пркнат тоа инвестициите, па и владата ќе помогне или може и ќе не натера легално да ги пријавиме диво вработените роботи помошници. :icon_lol:

Цитро, со 200 евра плата во просек нема да можеме. Ама ко ќе пркнат тоа инвестициите, па и владата ќе помогне или може и ќе не натера легално да ги пријавиме диво вработените роботи помошници.:icon_lol:
Мислиш ќе треба да ги осигируваме... хардверски или софтверски :icon_lol: Ај може субвенции ќе пуштат...

У принципу, како што реков на темата Трансхуманизам претпоставувам дека нашата иднина се состои од њу ејџ религии, тежок генетски инженеринг, синтетички smart дроги, сензационализам и flashy маркетинг.
Everything will become mundane and obsolete.

во 2036 ќе изгледа вака:
Y4LDM.jpg

nJQyj.jpg

pYMCz.jpg

wot Dark King Red John monopolly Iceboy

Ионака претерано си ја зачинувам храната.. :icon_lol:

Не може да знаеме што ни носи иднината,секој момент можеме да дојдеме во контакт со вонземајни на пример и све да отиде upside down :D

Искрено посакувам робот кој ќе ми чисти по дома сам.
Не за друго. Нема да краде и нема да ме замара со комшиките, роднините, децата нејзини. Раат :)

компјутерите ке биле колку крвна келија.. да бе тепаат кој неќе - има напредок во технологија многу ама овој малце и се уфилмал малце и научна фантастика гледам си додал... ке има промени на некое поле драстични на некое не до толку ама дефинитивно не како што збори овој... за 20 години ова за 30 години ова..

....

чекај бе - нели 21 12 2012 беше крај на светот?

хммммм - да не се збунил бе овој нешто? :)

Искрено посакувам робот кој ќе ми чисти по дома сам.
Не за друго. Нема да краде и нема да ме замара со комшиките, роднините, децата нејзини. Раат :)
И тоа куче робот по можност кое опашката би ја употребувало за чистење прашина.
Што пари е куќна помошничка Пумо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom