- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 2.814
- Поени од реакции
- 4.667
Ќе мораме да им го учиме јазикот. Мали роботчиња ќе малтретираат деца и баби по вселенски станици.И знамето ќе го лупнат таму кај што ќе има 25% население од нивната сорта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе мораме да им го учиме јазикот. Мали роботчиња ќе малтретираат деца и баби по вселенски станици.И знамето ќе го лупнат таму кај што ќе има 25% население од нивната сорта.
Самосе надевам додека да остарам ќе има роботи куќни помошници.Да ми мења пелени..не за друго.
Мислиш ќе треба да ги осигируваме... хардверски или софтверскиЦитро, со 200 евра плата во просек нема да можеме. Ама ко ќе пркнат тоа инвестициите, па и владата ќе помогне или може и ќе не натера легално да ги пријавиме диво вработените роботи помошници.![]()
И тоа куче робот по можност кое опашката би ја употребувало за чистење прашина.Искрено посакувам робот кој ќе ми чисти по дома сам.
Не за друго. Нема да краде и нема да ме замара со комшиките, роднините, децата нејзини. Раат![]()