"Заборавени" играчи

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Повреден е.
Искрено да ти кажам не сум прочитал ... Дури да не отворев википедиа не знаев ни кај игра сега ... Во Интер добро изигра една сезона отиде во Милан и толку ... Од тука ништо не слушнав за него ... Да не го спомнеше татко ми немаше ни да ми текне на него ...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Искрено да ти кажам не сум прочитал ... Дури да не отворев википедиа не знаев ни кај игра сега ... Во Интер добро изигра една сезона отиде во Милан и толку ... Од тука ништо не слушнав за него ... Да не го спомнеше татко ми немаше ни да ми текне на него ...
у милан минатата сезона беше многу добар, дури даде и 3-4 важни голови... а и против јувентус му поништија чист гол, кој што можеби и го одлучи шампионот :D
али ова лето се повреди на 5-6 месеци и за некој месец треба да биде фит

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
у милан минатата сезона беше многу добар, дури даде и 3-4 важни голови... а и против јувентус му поништија чист гол, кој што можеби и го одлучи шампионот :D
али ова лето се повреди на 5-6 месеци и за некој месец треба да биде фит
Добро тогаш, дефинитивно дека е моја греша ... Не знаев дека е повреден ...

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.623
http://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Kallon
Не знам дали е за темава, а можеби и предхотно некој веќе го ставил. Онака од никаде ми текна на играчов и го прогуглав и дури се изненадив од неговата возраст, мислев дека е постар и веќе пензиониран, а он имал 33 години. После Интер и Монако го снема, отишол кај Арапиве ко што пишува, а бил и во АЕК. Дел од одличната генерација на Интер предводена од Грешко, Џули, Грците (мислам двајца беа или сум смешал со Турциве), Бурук Окан и остали. :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
http://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Kallon
Не знам дали е за темава, а можеби и предхотно некој веќе го ставил. Онака од никаде ми текна на играчов и го прогуглав и дури се изненадив од неговата возраст, мислев дека е постар и веќе пензиониран, а он имал 33 години. После Интер и Монако го снема, отишол кај Арапиве ко што пишува, а бил и во АЕК. Дел од одличната генерација на Интер предводена од Грешко, Џули, Грците (мислам двајца беа или сум смешал со Турциве), Бурук Окан и остали. :D
Сеа си игра во свој клуб, кој си го купил сам, и се вика како него - FC Kallon. Цар. :D

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Не си слушнал за Gol di Muntari? :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Smith_(footballer_born_1980)
Сосема го заборавив играчов. Откако си отиде од Манчестер исчезна засекогаш.
Катаљон пати беше спомнат на минатите страни.
Сигурно би те интересирало кои се тие играчи што ги снемало а не само твое мислење да дадеш.

Или на форумов битно е да се пише само?!

Kajgana Shop

На врв Bottom