- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.778
- Поени од реакции
- 85.818
Според добар дел од постовите, не би требало да се чудиме што затвараат вакви теми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според добар дел од постовите, не би требало да се чудиме што затвараат вакви теми.
Некој друг ќе треба да ја направи таа жртва. Лавот да го чуваме за гувернер. Лирџети за 1000-ка изгледа примамливо. Глупо е да ги пропуштиме ради овие со знамињава.Хммм...
Лавот да го пратиме да се инфилтрира во таа лошата корпорација кајшто работеше Мила Јовович во Резидент Ивл. Откога ќе го украде вирусот, ќе го ставиме во овчи лој и ќе ги претвориме шипоите во зомбии.
Охрид, Битола, Велес...ехее што не чека уште...Догодина Кичево..за 3-4 години Куманово,после и Скопје до пола,веќе и почнаа да го обележуваат,со споменици,плоштад итн... полека им капе,капка по капка ќе им биде вир,супер![]()
Тебе те чекаат само 2000 евра месечно, ај биди другар и земај ме и мене у Њемачка. :pОхрид, Битола, Велес...ехее што не чека уште...
Тебе те чекаат само 2000 евра месечно, ај биди другар и земај ме и мене у Њемачка. :p
А позади куќа на гастабајтер со чии пари е изработен споменикот.
Се извинувам ама тоа е реалноста и не треба да те погаѓа, еве денес и јас се рашетав низ мојот роден град, видов преку 300 знамиња по куќи кафичи и бандери за 20 минути, и секако се чуствувам незгодно и неубаво а исто би се чуствувале и твоите сограѓани. Тоа е реалноста, веќе нема што да се направи за државата, кога политичарите креваат рака од западот, кога се отвораат гимназии на запад иде од Албанија министерот и преставници на ДУИ, а ниту еден министер или заменик од вмро, кога власта намерно ја дели државава, нема ние народот што да направиме. Не сум будала да висам по туѓи огради и бандери да симнувам знамиња, ќе трпам додека не најдам излез од оваа вукојебина од кога кренав раци веќе подолго време. На нас не ни останува ништо освен да фаќаме ремет на овие теми. Тоа е вистината Игорче.Имаш други теми за да ме тролаш Боби.