Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знамиња, споменици, големи ташаци....

и ние ги праиме.

Македонците имаат многу изместен осет за приоритет.

Битните работи се сосема други. Според мене денес претепаниот одбојкар на Крушево, во Тетово, е многу поголемо од овие работи.
На следна седница на општина Тетово тепачот ќе го унапредат во советник на град Тетово.

Море да им ебам тоа криминогена нација.

Го постираше еднаш ова не ја потпалувај ситуацијава,не сум од вчера на форумов ти ги знам намерите,немој будала да се правиш.

Не е точно , прв пат го постирам , ексклузивно за македонските читатели :P
Нели гледаш дека седам настрана иако има што да се реплицира , какво потпалување.

Не е точно , прв пат го постирам , ексклузивно за македонските читатели :P
Нели гледаш дека седам настрана иако има што да се реплицира , какво потпалување.
A да извини тој минатиот пост беше за споменик во село Радуша,но те молам не потпалувај и самиот добро знаеш дека е така,гледаш какви остри критики се упатуваат кон настанов,а ти уште и за ново поставените споменици известуваш,немој молим те.

A да извини тој минатиот пост беше за споменик во село Радуша,но те молам не потпалувај и самиот добро знаеш дека е така,гледаш какви остри критики се упатуваат кон настанов,а ти уште и за ново поставените споменици известуваш,немој молим те.
Убаво му е да го вреѓаат можеби... :confused:

Убаво му е да го вреѓаат можеби... :confused:
Велиш фетиш му е?Или братучед :confused:

Иначе ние отидовме подалеку, дури во Феникс, Аризона :P
486238_10151340863614258_1203534507_n.jpg

Не ние да ја добиеме, не не бива ни за тоа. Да ни ја добијат некоко некои големи сили, ако може. :D Да има голем конфликт, па да ја избереме вистинската страна. Се друго е погубно.
Да дојдат ејлиени со киселина наместо крв и да ги изедат Шипоиве. Плус екстра пари ќе направиме со филмот Aliens 5: Tetovë
http://www.unite.edu.mk/

Да дојдат ејлиени со киселина наместо крв и да ги изедат Шипоиве. Плус екстра пари ќе направиме со филмот Aliens 5: Tetovë
Што мислиш, зошто ги градат ракетине со боеви глави во секое село? Нема шанса ејлиенски брод да и се доближи на Македонија. И таа варијанта отпаѓа...

Се мислев кај да го турам извештајов, али добар е и тука, шо. Екслузивно за Dardania & kompania.

u selo Koliçani çe se gradi xhamia so najvisoki minare u sfet (preko 1000 metаra nadmorska visina) a od ozgora na minare çe se postavi jarboll od 145 metara u shlem na Skënderbeu shto java u konj i u nego çe se veje zname na cella Albania da se znaje deka mie sme bili prvi u Ballkan ova sfe çe go donirat diaspora od Shfiçarska!
Forza Shkëndia!

Што мислиш, зошто ги градат ракетине со боеви глави во секое село? Нема шанса ејлиенски брод да и се доближи на Македонија. И таа варијанта отпаѓа...
Хммм...

Лавот да го пратиме да се инфилтрира во таа лошата корпорација кајшто работеше Мила Јовович во Резидент Ивл. Откога ќе го украде вирусот, ќе го ставиме во овчи лој и ќе ги претвориме шипоите во зомбии.

Хммм...

Лавот да го пратиме да се инфилтрира во таа лошата корпорација кајшто работеше Мила Јовович во Резидент Ивл. Откога ќе го украде вирусот, ќе го ставиме во овчи лој и ќе ги претвориме шипоите во зомбии.
Кај сме ние способни да се одбраниме од таква зомби-инвазија,ќе не изедат и нас,ништо отпаѓа и таа варијанта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom