Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Г

ГОЦ-К.О

Гостин
На јарбол висок 35 метри во Кичево од вчера се вее шестметарко знаме на Албанија кое го постави ДУИ. Јарболот со знамето вчера официјално го промовираше лидерот на ДУИ, Али Ахмети, во рамките н асвеченоста по повод 100 годишнината од албанската независност и албанското знаме. >>>АХМЕТИ ПРИТОА ПОРАЧАЛ ДЕКА АЛБАНЦИТЕ НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ НИЕДНА ЦРНА РАКА ДА ГО ЧЕПНЕ ЗНАМЕТО.<<<

getImageThumbnail.php.jpg
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&eventId=58482

Македонци,прашање
за Македонија?

Море море шо проблем прават овие немало да дозволи да го чепне никој пффф ќе се качам и ке го симнам знамето и што да не ме убие?

(y)
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 16:53 ---
Море море шо проблем прават овие немало да дозволи да го чепне никој пффф ќе се качам и ке го симнам знамето и што да не ме убие?

Кај живееш ти ?

Штип не е проблем ќе дојдам до Прилепот хахахахх

Па затоа си јак пошто у Штип ги нема. Иди утре качи се,симни го , а ја куќава ќе ти ја препишам после на твое име.

Нема.
Он рече ниедна црна рака не смее да го симне знамето.

Не веруем дека ти се црни рацете. Само немој по некоја случајност да носиш црни ракавици.

За тоа време, у Мала Преспа им влегуваат и ги малтретираат и никому ништо.
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 16:57 ---
Па затоа си јак пошто у Штип ги нема. Иди утре качи се,симни го , а ја куќава ќе ти ја препишам после на твое име.
Ух, не се летај толку.
Веруем дека има тука луѓе, што за куќа и повесели ствари би напраиле.

Нема потреба ништо да ми препишуваш не дека сум јак у Штип или нешто зошто им дозволуваме вака тоа сакам да кажам као демек ако го тргниме ќе почне масакар требало уште у 91' да си расчистат со нив и чао пријатно не ќе им даваме права на нив -.- шо не ми даде права он у Албанија?

Да беше куќата на твое име ќе се женеше :pipi:
Не туку се мавајте у гради со патриотизам, тој се покажува на време, не со закаснување од мноооггггууу години.
Касно палите со патриотизам, а и фуфка од фирерот ;)
Затоа вазелинче и ќутете, пошо од лошото има и полошо и не заборавајте на избори од ДВЕТЕ ЗЛА ДА ГО ИЗГЛАСАТЕ ПОДОБРОТО :drk:

полека полека ке го голтнат тој дел заедно со се скопје сакале вие или не

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom