Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Овој ни самиот себеси не си верува во ова шо го кажува, ако знае и он шо кажува :ROFLMAO:

ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija

Не го гледав вчера(n) ....имаше нешто интересно?

Дечкото е фејкер и скамер ама нема потпросечен ајкју.

Не ми ја сфати поентата на постот, прочитај повторно. Бидејки не мислев во буквална смисла.
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 11:41 ---
ivanco go praele test za intelegencija i otkrile 200iq natprosecno intelegenten pisuvase u politika od 1989 god ima na internet ivan iscelitel dzoa spasitelot nas e genija

Му дигаат акции преку медиумиве. На километар се гледа дека не е компетентен за оваа ,,струка''

Пријави го кај Тодоров на огласот,двајцата ќе бидат неверојатен тандем...

затоа ти викаме министер за здравство да те ставиме..?

Отсекогаш мислев дека Иван фунционира сам. Не ни помислив дека зад него стои цел ПР тим.
kakov tim be jas sum od strumica novo selo ivan iscelitel mi pomogna jas mu bev pacient mi go spasi zivotot razbiras li be ti---------na kolku luge im go spasuva zivotot i zdravjeto svesni li ste i toa bespari i iii gledajte guzvi po iljadnici luge so e so vas be narode celot svet odi kaj ivan iscelitelot

Меѓу видеата ставај запирки(,), само помеѓу предпоследното и последното стави "i"...а не вака, бодеш очи.

kakov tim be jas sum od strumica novo selo ivan iscelitel mi pomogna jas mu bev pacient mi go spasi zivotot razbiras li be ti---------na kolku luge im go spasuva zivotot i zdravjeto svesni li ste i toa bespari i iii gledajte guzvi po iljadnici luge so e so vas be narode celot svet odi kaj ivan iscelitelot
Јасно ни е дека си пациент...Мислам негов пациент,да не ме сватиш погрешно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom