Вака - 2 мои најдобри другарки се... лавови. Такви суштества можат само тие да бидат. Од лично искуство, горделиви до бескрај, шефови, а и бестрашни кога треба да се расправаат за нешто.
Во љубовта, точно, жива патња се, ама тоа е затоа што се силат, а во суштина имаат мека душа, па кога на спротивната страна ќе и здосади нивото шерифување и ќе ги одјебе, они патат.. со години.
Амбициозни сте многу, идеалисти, а и доста материјалистички настроени, од аспект дека сакате да створите материјално за себе, и тоа ви е доста важно.
Така прилично се во претходниов пост. Гордоста ми е голема маана но од друга страна секогас помагам на беспомошни лица, сам приоѓам на скитници им купувам храна и анонимно донирам на броеви за донација. Ама пак сум многу горделив и несвесно знам да ги гледам луѓето од високо
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
. За девојки браво како погоди... небитни девојки и врски за мене кој јас сум ги откашувал после сум жалел за нив и сум мислел многу пати и жал ми било fuck me right ?
Исто така природно сум многу склон кон индивидуализам. На пример од тим секогас издвојувам еден играч... Од 300те Спартанци и Ахил јас би го одбрал Ахил, Од реал Мадрид и Роналдо јаз би верувал во Роналдо...Секогаш имам проблеми со надредени ( во реален живот со професори и глуперди кои имаат позиција а немаат 2 грама памет нити муда ). Храбар сум и за џабе си ја барам бељата многу пати а во љубовта цел живот само девици привлекувам господе.... А ми се пушти сама девојка 90% да е девица во хороскоп ......
Тоа е тоа за негативните страни а за позитивните неможам сам за себе да зборам нели
А сега, троа стрпи се да најдам интересни статии
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 02:32 ---
Која е животната философија на секој хороскопски знак?
.