Ти кажав лично мене нема ништо да ми направат јас сум си чист.
Ама ќе се користи за политичка чистка и притисок врз медиумите или бизниси и поединци кои и сметаат на власта без оглед кој е на власт моќта корумпира како што историјата покажала повторно и повторно низ минатото.
Ќе можат да ме прислушкуваат без никаков судски налог ќе нема доказ дека воопшто сум бил прислушкуван.
Затоа постои во секое нормално опшество правен систем за да не се злоупотребува поединецот.
Полицијата ако има причина зошто не би добила налог од судија?
Ако работиме на база на сомнеж ја оплескавме работата.
Во ред прав си до негде, убаво мислиш само да не ја разглабаме дискусијата понатаму. Се слагам со тебе дека има доста проблеми во државава, особено во Судството, таму имаме мислам и најголеми проблеми, не е се розово само не можам да се начудам што народ ќе бевме, ама буквално се ни смета.
Ако прават Булевар зошто го прават, ако не прават тогаш зошто не го прават, и да не набројувам натака бидејќи има уште милијарда глупости за кои само кењаме. Не сум член на ниедна политичка партија а не ни планирам да бидам, само знам дека истово ќе се случува доколку СДСМ е на власт. Тогаш ВМРО ќе рипнат и се ќе им смета и се така во круг.
Ја едно ќе кажам, за нас само некој диктатор и да не строи, маме да ни ебава на сите до еден, попроста нација од нашата немало а и ќе нема, да можеме очите ќе си ги извадиме од завист.
Kocka
За тој случај конкретно не сакам да зборам, греота е стварно толку млад човечки живот да се одземе, е сеа едно е како на тебе ти било презентирано а друго е како е уствари реалното но не сакам да ја пипам таа тема, пак ќе кажам, жално е што толку млад човек не е повеќе меѓу нас.
Само јас уште се чудам како мене, обичен смртник, нит татко ми е нешто нит мајка ми е нешто, не ми извршиле претрес нити сум изел ќотек од некого... Т.е. еднаш во маало додека седев со другарите на клупи ни дојдоа Алфи, имале сознание дека тука во нашето маало дила некој марихуана и фино лепо не претресоа и си отидоа дечките. Кога сум чист не може ништо да ми направи, слободно нека ме тресе колку сака, ако сака и гол нека ме соблече ништо нема да најде.