Секс прашања од кои се срамите...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На мисиз Веселинова и прдела пи4ката и отворила тема да ни се пофали и да ни раскаже за тоа ............... добро бре на форумов има ли некој што има лекарско уверение ?????
Какви се овие теми ................. :tapp:

Е ЗНАЧИ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ СТЕ ИДИОТИ ВО ВИСТИНСКО МИСЛЕЊЕ НА ЗБОРОТ, ШТО ВИ СМЕТА ШТО СИ ПИШУВАМ ТЕМИ НА КОИ САКАМ ДА ЧУЈАМ ВАШИ МИСЛЕЊА? СИТЕ ТЕМИ СИ ПАСУВААТ ВО СЕКОЈ ФОРУМ ВО КОЈ ГИ ПИШАМ СЕКС ВО ЉУБОВ И СЕКС ИЛИ ЉУБОВ ВО ЉУБОВ И СЕКС...ЗОШТО ТОЛКУ ПРОСТАЧКИ СЕ ОДНЕСУВАТЕ?НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ КУЛТУРНИ МАЛЦЕ ИЛИ ТОА ОД ДОМА НЕ ВЕ НАУЧИЛЕ

ДА СЕ СРАМАМ ШТО СУМ МАКЕДОНКА ЕТЕ ТОА ЧУВСТВО ГО ИМАМ СЕГА РАДИ ВАС

Мисиз Веселинова ти уствари овдека на форумов бараш муштерии или ................. :confused:

Мисиз Веселинова ти уствари овдека на форумов бараш муштерии или ................. :confused:

НЕ БАРАМ МУШТЕРИИ
БАРАМ ЛУЃЕ КОИ СЕ НАВИСТИНА МАЛЦЕ ПОКУЛТУРНИ И МАЛЦЕ ПООБРАЗОВАНИ КОИ ЗНААТ СВОЕТО МИСЛЕЊЕ НА НЕКОЈА ТЕМА ДА ГО ДАДАТ БЕЗ ДА ТРОЛААТ

Е ЗНАЧИ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ СТЕ ИДИОТИ ВО ВИСТИНСКО МИСЛЕЊЕ НА ЗБОРОТ, ШТО ВИ СМЕТА ШТО СИ ПИШУВАМ ТЕМИ НА КОИ САКАМ ДА ЧУЈАМ ВАШИ МИСЛЕЊА? СИТЕ ТЕМИ СИ ПАСУВААТ ВО СЕКОЈ ФОРУМ ВО КОЈ ГИ ПИШАМ СЕКС ВО ЉУБОВ И СЕКС ИЛИ ЉУБОВ ВО ЉУБОВ И СЕКС...ЗОШТО ТОЛКУ ПРОСТАЧКИ СЕ ОДНЕСУВАТЕ?НЕ МОЖЕТЕ ДА СТЕ КУЛТУРНИ МАЛЦЕ ИЛИ ТОА ОД ДОМА НЕ ВЕ НАУЧИЛЕ

ДА СЕ СРАМАМ ШТО СУМ МАКЕДОНКА ЕТЕ ТОА ЧУВСТВО ГО ИМАМ СЕГА РАДИ ВАС
Апсолутно те подржувам ја имаш мојата целосна подршка , да продолжиш да си пишуваш по форумот и да си отвараш вакви теми и да си кажеш се што ти лежи на срце . (y)

Ало слону копираш теми а не наведуваш ни од каде што е прво срамно.
А па темите ти се луднци...
Второ дај смени го аватарот стварно,еве ти тука еден добар
pink-elephant-simple-hand-drawing-prev1247800034S7T8nW.jpg

ЕТЕ ТИ СИ ПРИМЕР ДЕКА СИ НЕПИСМЕН И ДЕКА СИ ТОЛКУ ВУЛГАРЕН ШТО НЕМАМ ДРУГ ЗБОР ЗА ТЕБЕ

И ШТО АКО ГИ КОПИРАМ, САМО ЦРПАМ ИДЕИ. И НЕМОЈ МНОГУ ДА МИ ПИШУВАШ АКО ТОЛКУ ТИ СМЕТАМ

ТУКУ ЗАД ДОБРА ДЕВОЈКА ГОЛЕМА ПРАШИНА СЕ ДИГА

И КАЖИ ДОМА ДА ТЕ НАУЧАТ ДЕКА НЕ СЕ ВРЕЃА НЕКОЈ КОЈ НЕ ГО ПОЗНАВАШ

НЕ БАРАМ МУШТЕРИИ
БАРАМ ЛУЃЕ КОИ СЕ НАВИСТИНА МАЛЦЕ ПОКУЛТУРНИ И МАЛЦЕ ПООБРАЗОВАНИ КОИ ЗНААТ СВОЕТО МИСЛЕЊЕ НА НЕКОЈА ТЕМА ДА ГО ДАДАТ БЕЗ ДА ТРОЛААТ

:facepalm: .......................... yeah ............. :giggle:

По темиве кои ги отвараш секој ќе примети дека си невина,ти се плаче за секс и би се кладел во цел имот на татко ми дека ни лапано немаш...:)

НЕ БАРАМ МУШТЕРИИ
ти бре бараш ѓеврек у железара :)

begaj, veke mi go nudea.nema sansi
Е шо ти поубава да не си од него?:ROFLMAO:

Многу прибираш ти бе,абе земи што ти се нуди,на крај да не испадне да си буташ краставици?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom