Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум моногамна незнам како да ви помогнамА за ние што сме полигамни важи некој закон. Ако не важи трк до влада да ги потсетите![]()

Америка е посебна држава (каде во одредени сојузни држави смртната казна е дозволена),а и самиот знаеш на што алудирав. Ајде кажи ми каде во Европа се зема изневерувањето како кривично дело, па и прекршочно.Несакам да испадне дека го бранам криминализирањето на прељубата, само ќе одговорам на твоето прашање. Њу Хемпшир - Американска сојузна држава, Илиноис - Американска сојузна држава, Минесота - Американска сојузна држава . Според твоево размислување и логика овие федеративни држави се неколку илјади километри источно од нас и Американците што живеат во нив се неколку века назад, т.е тие живеат во среден век ние живееме во модерното време. Браво бе рибар, многу сакам кога вака измислуваме нова логика.
Незнам на што си алудирал, јас само го читам тоа што си го напишал . А ти напиша(парафразирам) дека криминализацијата на прељубата враќа неколку века назад и неколку илјади км поисточно. Еве јас ти набројав крајно западни земји кои според твојата логика треба да се заостанати неколку века наназад и географски да се наоѓаат на блискиот исток меѓу Сирија и Иран, ама за твоја жал се наоѓаат во срцето на една од најдемократките и најлибералните земји - САД .Америка е посебна држава (каде во одредени сојузни држави смртната казна е дозволена),а и самиот знаеш на што алудирав. Ајде кажи ми каде во Европа се зема изневерувањето како кривично дело, па и прекршочно.

не се знае на што ќе налеташ http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_category=16&nav_id=660084Што се правиш сега со сила . Факт е дека прељубата е криминализира од Азија до Америка . Не финтата да се инатиме туку да дебатираме дали треба да се третира како кривично дело.Ок, ајде и пет-шест американски сојузни држави од кои во 2-3 е кривично дело, а во останатите 2-3 е прекршочно. Што правиме со Европа?
Летко кажи си поштено колку пати си ја изварал жена ти ? Наши сме сите тука, а плус не ми изгледаш како човек што секој ден грав јадеЗакон за изневерување е спротивен на закон за основни човекови права и башка е спротивставен на европската конвенција за слободен проток на луѓе идеи стока и сперма
Tреба да отворам ексел фајл и да видам..... пушење се рачуна како изневерување или само вагинален секс?? пошто ми се сортирани по категорииЛетко кажи си поштено колку пати си ја изварал жена ти ? Наши сме сите тука, а плус не ми изгледаш како човек што секој ден грав јаде![]()
Не се ни сомневав дека ќе добијам позитивен одговор од тебе, швалерска фаца си ти.Tреба да отворам ексел фајл и да видам..... пушење се рачуна како изневерување или само вагинален секс?? пошто ми се сортирани по категории