Предобра реклама за новите SSD-иња на Самсунг, ft. OAG

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Ха, не сум импресиониран, иако е симпатична и интересна цура.

Она од што сум импресионоиран, се перформансите на Samsung 840 pro, драјвот е боли глава.....маестрален, едвај чекам да ми падне во раце :D

Ха, не сум импресиониран, иако е симпатична и интересна цура.

Она од што сум импресионоиран, се перформансите на Samsung 840 pro, драјвот е боли глава.....маестрален, едвај чекам да ми падне во раце :D

Ама кај нас коа ќе дојде ќе биде изгор.
На амазон сега 256ката е $270 што е одлична цена, а ја мојов ссд 60ка(Патриот инферно) го платив 7-8000 пред една година :(

Не си импресиониран зошто не го знаеш мемот за Overly Attached Girfriend :pos:
Одличен потег што ја искористиле девојкава за реклама... Ќе биде вирална :)

Го знам, ама пак ми е префорсирано некако :)

Ама кај нас коа ќе дојде ќе биде изгор.
На амазон сега 256ката е $270 што е одлична цена, а ја мојов ссд 60ка(Патриот инферно) го платив 7-8000 пред една година :(

Нема да платам над 200 евра за него, 220 макс.

Хаха, одлична маркетинг стратегиjа. Одбрале медиум коj наjлесно допира до народот - интернет мемињата. Башка типката е многу симпатична :)
Просто да посакаш таква женска :love:

Искрено од Overly Attached Girfriend ми се повраќа ко ќе ја видам. Во очите (особено моментот ко ќе ги рашири зениците) ме потсеќа на мачорот шо ми го изгазија пред 5-6 години, делот кај шо требаше некој да го крени од асвалт...

Јас прв пат ја гледам типкава и малку ми е крипи (тие очи). Концептот за видеото е одличен, SSD-то уште повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom