Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da sumiram.... Branata sama se zatvorila....Nasive ne deka nemozele da ja pustat gi mrzelo da idat do tamu ili mozda neznaele... OK.... Drugo ovie u Brioni sami se vrzale i raznele....ne ne cekaj .....se odvrzale ,zapalile filterot i pak se vrzale...OK ...Mavrovski rabotnici bile maceni od dvajca kinezi i eden norvezanec.... OKNe rekov deka sami go napravile toa.........
Jas velam deka nema odredeni dokazi deka odredeni luge go napravile toa, nikoga[ nema da moze da se najde vinovnikot, vo vojni uslovi nemoze da se najdat dokazi..........
Za mak. vlasti ne e vazno vinovnikot, vazno e da ima uapsen albanec.......................
Spored site iskazi [to sum gi slusal branata ne ja zatvorile ONA, nitu znaele kako se p[ravi.............
Ako treba da se zatvori za nedostasok na voda togas i posle 10 pak ima prestan na voda, koj sega e kriv.???????
E potpisan dogovor, od dvete strani imase otstapki, toj dogorvor trebase da gi zatvori site prasawa...................
Navistina e stetno za drzavata da se lovat nepostoecki ve[terki.....
I pak ke povtoram deka nitu eden albanec ne bi gubel nesto ako se zatvoraat kriminalci, kriminalecot e steten i kako albanec i kako makedonec.............
Znaci da sumiram.... Branata sama se zatvorila....Nasive ne deka nemozele da ja pustat gi mrzelo da idat do tamu ili mozda neznaele... OK.... Drugo ovie u Brioni sami se vrzale i raznele....ne ne cekaj .....se odvrzale ,zapalile filterot i pak se vrzale...OK ...Mavrovski rabotnici bile maceni od dvajca kinezi i eden norvezanec.... OK
E sega te razbiram podrugo nekoj ko ke ti objasni... U pravo si ....brkame vesterki....
Nema dokazi deka 2001 ima[e maltretirawa.......
Ne e dokaz ako se pojavuva somnitelen ocevidec vo poslednite momenti i iskazuva prikaski za mali deca...........
Jas barem imam nacija, jazik .................
Море да му ебам матер на Хитлер,он е крив.Погрешен народ испрати у гасни комори!
Нема докази? Дојди јас да ти го ичкртам грбот со нож, и потоа ти кажувај прикаски за мали деца.
Кога си идиот, ни скандинавска култура не те вади. Ако сте сите албанци такви, пиши чавка.
Pa i makedonia se gradi so albanski pari ,nikogas nisto ne se gradel na albanski del od budzetski pari ,sekogas se gradat nekoi zivotinji sto ne vredat stitici iljadi a ne miljoni , zar ne gledate bre eeeeeej
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 07:46 ---
Tacno ama sto da pravis koga ne mozel da razlikuva evrein od makedonec
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 07:56 ---
E pa aj dokazi mi ti deka bile tie?? ,zasto da ti veruvam tebe koga ti ne mi veruvas mene ,eve na primer sami gi pravite tie raboti so uck uniformi i maski pa da im zalepite na uck deka tie go napravile ova ,mnogu lesno ,koga vie ja kontroliravte 95 % i poveke od teritoriata na drzavata kako mozat dve ili tri luge da napravat takvi raboti.
Interesno e deka sekogas problemite vo makedonia gi pravat albancite , a vie sekogas ste angeli ,site vi se krivi ,grci,bugari,srbi ,bush ,klinton ,eshton i koj ne drug ,e pa aj kazete mi koj e za vas dobar ,barem eden ,za vas duri ni branko ne vie dobar![]()
Епа ај докажи дека Јохан Тарчуловски убил Албанци [Shqip(ë)tar (plural: Shqip(ë)tarët, feminine: Shqip(ë)tare) is an Albanian language ethnonym (autonym), by which Albanians call themselves.] во Љуботен. Тие не убиле цивили туку припадници на УЧК. Потоа преоблечени во цивилки. Не ти верувам тебе, ти си падобранец. Бранко = грујо = Аљи . Еден политичар да имаше 'топки' вашите команданти одамна ќе беа 2 метри под земја. Толку имам да ти кажамE pa aj dokazi mi ti deka bile tie?? ,zasto da ti veruvam tebe koga ti ne mi veruvas mene ,eve na primer sami gi pravite tie raboti so uck uniformi i maski pa da im zalepite na uck deka tie go napravile ova ,mnogu lesno ,koga vie ja kontroliravte 95 % i poveke od teritoriata na drzavata kako mozat dve ili tri luge da napravat takvi raboti.
Interesno e deka sekogas problemite vo makedonia gi pravat albancite , a vie sekogas ste angeli ,site vi se krivi ,grci,bugari,srbi ,bush ,klinton ,eshton i koj ne drug ,e pa aj kazete mi koj e za vas dobar ,barem eden ,za vas duri ni branko ne vie dobar![]()
Pa i makedonia se gradi so albanski pari ,nikogas nisto ne se gradel na albanski del od budzetski pari ,sekogas se gradat nekoi zivotinji sto ne vredat stitici iljadi a ne miljoni , zar ne gledate bre eeeeeej
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 07:46 ---
Tacno ama sto da pravis koga ne mozel da razlikuva evrein od makedonec
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 07:56 ---
E pa aj dokazi mi ti deka bile tie?? ,zasto da ti veruvam tebe koga ti ne mi veruvas mene ,eve na primer sami gi pravite tie raboti so uck uniformi i maski pa da im zalepite na uck deka tie go napravile ova ,mnogu lesno ,koga vie ja kontroliravte 95 % i poveke od teritoriata na drzavata kako mozat dve ili tri luge da napravat takvi raboti.
И на Кале Комитите сами меѓу себе се гаѓаа со камења,се бодеа со ножеви,маваа со стапови,сами добар лажњак направија,едните дојдоа порано кај црквата,а другите со Албански знамиња да ја рушат по пола-саат, и ко демек не требало така и се степаа,а они уствари да ти ги оцрнат Албанците,абе ајде срамота и тие Комитите навивачка група ли се тие или партиски пиуни срамота мислам се маскираат во Албаници ццц...
zarushja што да очекуваме од поранешен 'борец за човекови права' како тебе.
Јас мислам дека ќе дојде ден кога за све ќе ни вратите што сме ви направиле нели? И тоа со камата.
Не сфаќаат дека со тоа што се прават невини и сосила паметни, само уште толку ја навлекуваат омразата врз нив и докажуваат колку кретенска сорта од народ се. Да имаа малце доблест, барем малце, како Германците што се извинија и побараа прошка за холокаустот, да се извинеа за сите лајна шо ни ги направија и сеуште ни ги прават и да побараа прошка.... можеби и ќе го сменевме мислењето за нив и ќе се трудевме да ги сакаме како сонародници.Така е еднаш треба да ги расчистиме работите, фала му на овој Зарушја што не просветли и ни ја кажа вистината ........ пошто овие медиумиве наши само не лажат и ни го перат мозокот !
Како не им е срам на овие партискиве пиуни Комити бапнале кечиња на глаите, се преправиле во Аљбанци, бапнале налепници УЧК по тоа јакните и праат зулуми и после Аљбанци су криви, Аљбанци су криви !
Браво ........... овој Зарушја е за Нобелова награда како и за премиер на Р.М. !
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 22:22 ---
Хеј ај не го дирајте Зарушја ............ па он е Нелсон Мандела бре хеј ........... че ви ги истегнам ушите ако го реметите јоште једнаш ............ па он је бивши припадник хуманитарне организације Уштрија Члиримтар Комбетар(У-Че-Ка) бе хеј ......... че ви го пука ако му го кинете правата !![]()