Фан Клуб: Пелистер

Д

Дуле Пацов

Гостин
Вчера во кладилница заедно ливче пишеа Димов и Котевски во Хоризонт , на 10 метри оддалеченост во Моцарт врапчето со 4 билтени во рацете(глата му чадеше):tapp: . Мислам не треба појќе да се коментира , само криво ми беше шо не ги сликав тренерот и котевски и да ги ставам тука сите да гледат. :tapp:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Промашваш пенал, примаш гол од пенал. То е фудбалот.
Арно шо и Силекс изгуби.

Z

ziko bt

Гостин
Непостоечки пенал свирнале,а и поубо сме играле нарочито првото полувреме,ама јебига сме немале срека...

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Абе баталете умо сме играле...жими таквото!:drk: секоја утакмица ајде ќе се тешиме убо играме а резултат нигде :facepalm: .Факт е дека памето на играчите барем дел од нив м уе на друго место отколку професијата нивна :tapp: разбрав и дека некој од фудбалерите фатил 500 илјади пред 2 недели негде вистина е ?!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.368
Поени од реакции
5.459
Која мизерија сме !
Нека испаднат поарно, нека не се мачат поќе да му ебам се по најмило !
Шо работите на тренинг вие бе или воопшто не тренирате !?!?
Без мозок играте трчате ко песој само ! ПОД ИТНО ОД СЛЕДЕН ТРЕНИНГ СИТЕ ДА ВЕЖБАТЕ ШУТИРАЊЕ ПЕНАЛИ !!!! Од пенал не знајте гол да дајте мочковци едни, прво полувреме добро играле Главевски чиста шанса за гол промашил, исто и Китановски бил блиску да постигни гол, ама не се бројат шансите туку голојте, така да и до утре сабајле да напаѓавме џабе беше, ако продолжиме вака и Тетекс ќе не стигни на табелата !
Овај па Врапчето сигурен сум 1000% дека имаше клаено пари на Брегалница !!! И кој кур чекате вие да дај гол ??? МРШ таму од тимот ова педерчето !!!
Па после не чинеле судиите :tapp: Шо сакате поќе, сега пенал промашивте, со Работнички во Скопје промашивте шо треба поќе од судиите !?!? Да ви се натртат да му го стегните по еднаш ? :eek:

ИГРАТЕ КО ПИЧКИ ПЕЛИСТЕР !!!!

Член од
8 ноември 2012
Мислења
17
Поени од реакции
2
od ko mu ojde onaj vanco za trener kuznaj so trenirat...bod nemozat da osvojat.da se vrati zoran sterjovski treba...samo toj razbira izgleda.....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
разбрав и дека некој од фудбалерите фатил 500 илјади пред 2 недели негде вистина е ?!
Вистина е...(y) (дечкото шо го промаши пеналот).....;)

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Вистина е...(y) (дечкото шо го промаши пеналот).....;)
ја наредил тој :D барем кладилницата ќе дај ;)
п.с. за кој Стерјовски зобрате?!:tapp: џабе кој и да дојди,треба комплетен ремонт кој и да дојди незнат веќе од кај да почнат :facepalm:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
ја наредил тој :D барем кладилницата ќе дај ;)
п.с. за кој Стерјовски зобрате?!:tapp: џабе кој и да дојди,треба комплетен ремонт кој и да дојди незнат веќе од кај да почнат :facepalm:
Ништо чудно...:нинџ:
П.С.
Зоче Штерјовски,екс тренер на Пелистер.....на времето играше лев бек....
Точно,кој и да дојди тешко ќе биди.,треба да се напрај една чистка во екипата...вака не оди....

Член од
8 ноември 2012
Мислења
17
Поени од реакции
2
samo mane mozi da ja dotera ovaja ekipa...ili nekoj so karakter kako nego,profesionalec,so ne eba ziva sila naokolu i nikoj nemozi da mu kazva nego koj da go klaj da igra i so da igra.Samo toj so ke zasluzi ke si igra...a ne ovde 1 mesec ne trenira,so 2 treninzi sakame da igra i da pobedime,e kade be

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.415
Поени од реакции
8.541
За денес ќе кажам дека немавме среќа !Па толку да не не сака топката тоа чудо едно првото полувреме беше убедливо најдоброто во гости и можеше и требаше 3-0 да водиме комтно брегалница првиот удар кон нашиот гол го упате во 46 минута во судиското продлжение
Најдобро кажува и извештајот на спорт ефе
http://www.sportefe.com.mk/index.php/2012-03-30-02-55-37/2012-03-30-03-19-20/2195-2012-11-11-15-19-54
Имавме одлична игра шанси на Главевски , промашен пенал на врпачето(кој сакаше да се извади за лошата игра со вардар тој ја презеде одговроноста ) потоа главевски од 3-4 метра шутираше над голот исто така томе сам изелезе пред голман и можеше да проигра но шутна покрај голот цело време ние напаѓавме и средината беше наша пеналот беше чист како солза игра со рака на домаќините во 16 метри се беше добро до почетотко на второт полувреме кога се освестија штипјани и почнаа малку да играат се до 60 минута кога сидијата свирна пенал за ништо !Куриот тој и самиот не знаеше за што свирна пенал дали имаше фаул и дали фаулот беше надвор помошникот ништо не крена а овај ја остави играта да продолжи и после 5-10 секунди се врате и свирна пенал и за протестите дури јадовме и жолт картон !Потоа голот нивни не до отепа ние на трибина не можевме да се совземиме а не играчите и плус мора да се додаде ако вардар некни паѓаа и симулираа фаули овие од штип се цареви за глума па по 3-4 паѓаа во исто време и се жалеја на повреди а судијата толерираше и баша добија еден куп жолти домаќините оти само маваа и ја сецкаа играта оти беа немоќни !Направивме три измени влегоја фиката за чаки кој го повредија потоа влезе кољо и буки ама џабе топка не добија и на крај имавме шанса преку томе и на прекини уште една две полушанси ама немавме сили да се вратиме Штета за денешниот пораз но Недела со работнички убеден сум дека ќе тепаме дали милум или силум !

ps.За навивачите што да се каже отидовме само 20 души оти сите немаа пари а за калдилница и за на кафе имаат и само кога се игра дерби сите се на трибина и сите за фб да се сликаат и да се качат на шипка и муфте ако има нешто сите се Чкембари !Срамота ! ! !

p.p.s.Ако не верувате за натпреварот за неколку минути ќе има снимка на тв ирис гледајте http://www.telekabel.com.mk/index.php/mk/стриминг/телевизија-стриминг/ирис

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ја видов репортажата....
Штета,можевме барем бод да лапниме,Бреганица не знаеја кај терат...
Па толку не можиме да дајме гол чудо нешто...и топката не нејќи.....:eek:
Леле шо промаши Главевски.....како можеше бе?...чист зицер...паднат голман,само да го погодеше голот,било каде да шутнеше гол ќе беше........
Пеналот нема врска...сам се пика во Лапачот,Лапачот само си држи позиција...ништо нема....ни позиција за шут имаше,ни предност во дуел ништо...сам пикнат во мртов агол,паѓа како покосен....одвај чекаше да свирни...се да му ебам,12 жолти картони дал на ваква утакмица...:eek:
Сега со Работнички ќе биди финале...ако не тепаме то е...:facepalm:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.415
Поени од реакции
8.541
Ја видов репортажата....
Штета,можевме барем бод да лапниме,Бреганица не знаеја кај терат...
Па толку не можиме да дајме гол чудо нешто...и топката не нејќи.....:eek:
Леле шо промаши Главевски.....како можеше бе?...чист зицер...паднат голман,само да го погодеше голот,било каде да шутнеше гол ќе беше........
Пеналот нема врска...сам се пика во Лапачот,Лапачот само си држи позиција...ништо нема....ни позиција за шут имаше,ни предност во дуел ништо...сам пикнат во мртов агол,паѓа како покосен....одвај чекаше да свирни...се да му ебам,12 жолти картони дал на ваква утакмица...:eek:
Сега со Работнички ќе биди финале...ако не тепаме то е...:facepalm:
Баш тоа ми беше целта да видат сите дека денес бевме подбри од штипјани и само немавме среќа и знаеќе и топката никако не сакаше да влези во голот исто така убаво се виде за пеналот имаше две репетиции дека немаше ниту фал а не пенал и јас сум за критика кога играме лошо ама денес бевме подобри сепак за џабе на крјот излезе работата ама тоа нема предавање Недела(работнички) гарант ќе си тепаме после играме во Среда(вардар) од купот и потоа одиме во кичево па дома со тетекс и за крај со ренова да земиме 6 бода би бил задоволен но се разбира Купт во никој случај не смеаат да го запостават оти само таму можеме да ја спаиме сезоната и крај краева не можи толку да не ен сака топката ќе ги пукниме некој на гости ама кој ќе видиме ....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Време е да тепаме некој ваљда сигурно и Работнички во Битола нема да не победи:facepalm:..добро освен врапчето,димитровски и другите ако не ја закачат сингл во моцарт па да стојат на терен

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.415
Поени од реакции
8.541
Време е да тепаме некој ваљда сигурно и Работнички во Битола нема да не победи:facepalm:..добро освен врапчето,димитровски и другите ако не ја закачат сингл во моцарт па да стојат на терен
Mal e gradot site se znajme i site znajme deka site skoro igraat kladilnica ama isto znaeme i deka celo vreme do sega igracite Pelister go pisele da pobedva a za zal nie sme gubele stoo znaci i tie(igracite) gubeja vo kladilnica Vtora rabota draganco denes ne igrase isto i za nedela se uste en se znaj dali ke igra sto znaci ni se znaj sostavot mozebi ke se odmaraat nekoj igraci za vo kupot

Kajgana Shop

На врв Bottom