Легализација на инцест

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Aj, batali diskusija so tebe. Ko onoj mamlazon si i ti. klonirani ste od :гомце: i iscedeni od shupak.
После сто години на форумов и илјадници постови, се што можеш да артикулираш се гомна, чмарови, срања и мамлази...

Кога човек нема аргументи регресира до најгнасното „јас“.
Браво мајсторе со 24000+ постови. Кој е ко тебе.

Епа што мешаш лончиња и ѕвончиња и велиш дека не е суден за инцест? Ко да е тоа нормално, а само останатото казниво и болно. :facepalm:

Реторичко е, не одговарај, сигурно нема да биде нешто паметно.

Не читаш. Доживотниот затвор на Фрицл не му е пресуден поради инцестот. Пресуден му е поради останатите дела за кои се предвидува доживотен затвор.

За инцест може да лежи најмногу 3 (три) години.

Ти го почна муабетот со Фрицл на темава. Сега, после сето ова што го напишавме за монструмов, твојот аргумент од погоре е смешен. Се обидуваш кај мене да ја проектираш глупоста која сам ја истресе.

Ти ги читав постовите на темава, па освен налудничаво повикување на линч, не прочитав ниту едно тврдење со кое можеш да го поткрепиш својот став за инцестот. Нит кажуваш зошто треба да се казнува, ниту објаснуваш какви се тие ужаси кои можат да произлезат доколку се легализира.

Дали сум во право?

Да се надоврзам на Прототип. И не ме смарај повеќе.
Самиот се смараш со тоа што не ти држи газот да се повлечеш од глупата позиција која ја држиш, а во исто време да останеш фраер со (пази, молим те) 24000+ постови на форумов - јакиот фраер.

Не е доволно да пишеш пост - треба постот и да има смисол и тежина. Ти само гомна постираш, па си го мачкаш челото со истите. Ако вака си напукал 24000 постови, баш неќу ни да ти ги видам.

Ко што претпоставив.
Реторичко е, не одговарај, сигурно нема да биде нешто паметно.

Али ајде за последен пат:
Членот којшто ти го цитираше никаде не кажа дека е суден доживотно за инцест.
После инцестот што е следно што ќе се легализира??? Педофилијата, Некрофилијата, Силувањето???
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 01:03 ---
Ако инцестот треба да се легализира (според Данските Либерали) дали тоа значи дека треба да се ослободи од затвор Аустрискиот Монструм Јосиф Фрицл???
Ти потоа рипна ко џокер во покер велејки дека не е суден за инцест, туку за тоа што ја силувал својата керка :cautious: и затоа што ја држел во затвор.
Фрицл јасилувал и држел во затвор својата ќерка со години. Затоа е и суден. Не е суден за инцест.
Ти кажав дека мегу другото е суден и за инцест. Тој и самиот се има изјаснето како виновен и за инцест.
Да, ме боли главата од такви ко тебе.
Фрицл мегу другото е осуден и за инцест.

Па потоа ти го смени мислењето дека не е суден за инцест:
Фрицл јасилувал и држел во затвор својата ќерка со години. Затоа е и суден. Не е суден за инцест.

Во дека мегу другото е суден и за инцест:

Точно така -меѓу другото.
21622591.jpg

Сега слободно можеш да продолжиш да кењаш дека инцестот е нормално, природно и неказниво дело.
you -ignored

Игнор си дете.
Мене не ми се чини дека сум.

Постојано враќаш на моите постови и секоја наредна реплика ти е се' повнимателна. Почна со налудничаво урлање, со гомна и исцедоци, а сега си ми нешто прибран, краток и јасен. Од кајшто јас читам се чини дека и тоа како не сум на игнор, него дека едноставно немаш што паметно да напишеш.

Прашањето, инаку, е сеуште неодговорено: Која би била причината инцестот да е забранет со закон во едно современо демократско општество?
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 15:20 ---
Ко што претпоставив.
* * *
Сега слободно можеш да продолжиш да кењаш дека инцестот е нормално, природно и неказниво дело.
you -ignored
Јас никаде не сум пишал дека инцестот е нормално, природно и неказниво дело.

побарав од вас, противниците, да дадете причина зошто би бил забранет со закон.
Штама.

Никаква артикулирана причина.

Прашањето, инаку, е сеуште неодговорено: Која би била причината инцестот да е забранет со закон во едно современо демократско општество?
.
колку што гледам како одат работите, причина за нешто вакво се бара зошто да не е забранета, а не зошто да е, затоа што веќе е противзаконска.
Друго е што во вакви теми и при предлагање закони и либерализации, се тргнува од себеси дали човек самиот го посакува инцестот, како е воспитуван, дали има такви фантазии и слично. Како што хомосексуалецот држи став да се озаконат некои права за хомосексуалците, затоа што самиот е хомосексуалец.
Тргнувајќи од себеси, никогаш не би посакал полно да општам со мојата мајка, прва братучетка или снаа. Затоа и сум против. Дали ти ова би го сторил со мајка, ќерка, снаа? Или ете ќерката со "дедото"?

За сите што сметаат дека инцестот треба да е легален:
- Коњите не се парат доколку се од исто крвно сродство тоа им е вроден инстинкт.
За другите животињи незнам. Божем човекот е совршено суштество, ама ќе да е далеку од совршен ум, само перверзии се изродија.
Па сега вие видете.

Во принцип кај сите примати постои таа аверзија. И кај луѓето постои. Веќе објаснив зошто. И објаснив зошто постои обратното.

Сите се против легализација на инцест, а на youjizz сите првин search на hot stepmom, hot mom, mom teaches daughter удараат:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom