- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Браво секоја чест, се надевам ќе стигне книгава и ќе има и повеќе биографии 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имате нешто за мистерии и паранормално ?
И за историски личности , посебно генерали , војсководци и императори.
goce76 Би било добро кога би се снабдиле со повеќе биографски книги од областа на музиката и музичарите. Еве конкретно добра идеја е да може да ја донесете Монодрамата за Милан Младеновиќ од Екатерина Велика (Decak iz Vode), интересен лик кој даде свој допринос за рокенрол музиката во поранешната држава а неговите дела живеат и денес, и ние фановите да прочитаме нешто плус за него и да го имаме во библиотеките![]()
Гоце, search engine-от ви е најблаго кажано катастрофа. Дај малце подсредете го, крајно непрофесионално е да пишам некој автор и да ми даде 300 наслови кои врска немаат со тој автор. Баш тој енџин треба да ви биде основата на сајтот а не да лутам насекаде.
Јас ја купив од Табернакул, па не знам може да ја има уште. Да знаеш, ама мислам дека поекономично е доколку ја најдеш на сајтов. Барем, така мислам. Таму ја земав и од Лидија Николич книгата за Маги.За 1800 денари, а кога дојде Лидија да одржи монодрама книгата беше 1000. Мислам, разбирам дека има трошоци со нарачување и слично, па и многу ми се допадна и не се жалам нешто.
Нашиот веб портал ви нуди голем најголем избор на книги од македонски и светски познати автори по извонредни цени.