Fifa Manager 13

Подобар фудбалски менаџер?

• FIFA Manager 13

Гласови: 19 29,7%
  • Football Manager 2013

Гласови: 45 70,3%

• Вкупно гласачи
    64

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Ja oбожавам играва. Ја играм од детенце. :D Кога ќе ми текне како мал кога ќе ми дадеа 10 денари трчав право во плеј-стејнот да поиграм малце на снимената. :D Од пред 3 години ја играм дома. :)

Е сеа има еден проблем, оваа само што ја симнав и неможе да си направам снимена. Ја екстрактирам, копирам крак, дури и ја блокирав во фајрвол и пак ми гаси автоматски. На оваа последната слика што е од членот погоре на третиот чекор, кога одбриам кои првенства да бидат целосни.. Одам на некст и толку, гаси право. :mad: Што да направам? Истото се дешава и кај The Edge^.

М

Мартин^

Гостин
пачот излезе за да го симнете посетете ја фан страната има линкови за симнување :)

еве и упатство за инсталација

Changes:
- Added leagues 1MFL, 2 MFL, 3MFL
- Added macedonian clubs - 135
- Added macedonian league players - 606
- Added macedonian league players and international players pictures- 510
- Added macedonian international players and players with macedonian origin
- Added club logos, city and stadium pictures, and much more.

How to install and play?
Look at the pictures for help

First you install the FM13 Macedonian league and players patch ver.1

Then you instal the FM13 Graphics patch

And finaly you should go to C:\Program Files\FIFA Manager 13 open the editor and select Write Current Database For Game

In game you must select Editor Database from Database Option screen

Enjoy
Го испробав фала многу, многу добар пач :) Само си требало на сите тимови од Мак лигата да ставиш логоа...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Е сеа има еден проблем, оваа само што ја симнав и неможе да си направам снимена. Ја екстрактирам, копирам крак, дури и ја блокирав во фајрвол и пак ми гаси автоматски. На оваа последната слика што е од членот погоре на третиот чекор, кога одбриам кои првенства да бидат целосни.. Одам на некст и толку, гаси право. :mad: Што да направам? Истото се дешава и кај The Edge^.
најверојатно лоша верзија имаш симнато или да не одбираш премногу лиги ( оти има и no league limitation во пачот :D )
у секој случај кај мене играта работи и од замунда верзијата на reloaded и верзијата со фан пакот од skidrow.net така да симни си некоја од тие две верзии и би требало да биде во ред :)

Го испробав фала многу, многу добар пач :) Само си требало на сите тимови од Мак лигата да ставиш логоа...
да ги имаше на нет ќе ги ставев ама ги нема :( ама сепак ги има значките на околу 95 % од клубовите ;)

М

Мартин^

Гостин
Во Македонските трети лиги, сите тимови си имаат по еден ист стадион и нема ниту еден навивач а пред натпреварот ми пишува ќе има толку и толку навивачи присутни. Во играта стадионот е празен а се слушаат песни и навивање на навивачите, а јас никаде не гледам ниту еден навивач на стадион.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Во Македонските трети лиги, сите тимови си имаат по еден ист стадион и нема ниту еден навивач а пред натпреварот ми пишува ќе има толку и толку навивачи присутни. Во играта стадионот е празен а се слушаат песни и навивање на навивачите, а јас никаде не гледам ниту еден навивач на стадион.
Де види во 3та Југ кои тимови ги има :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ги нема ли Валандово или Победа Валандово?

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Ги нема ли Валандово или Победа Валандово?
не ги има тие шо се моментално у 3 лига југ т.е http://www.makfudbal.com/index.php?option=com_joomleague&view=ranking&p=114&Itemid=108

ја играм на instant results така да неам приметено

Ај прикачи го некаде кракот и дај ми линк да го симнам, да видам дали ќе биде. Нервоза почна да ме фаќа, ептен ми се игра играва. :P
(y) пратено :)

Од замунда верзијата на reloaded ја симнавме и ни исклучува..
а да си ги проверите вие побарувањата на играва? или да не треба да инталирате нешто од тоа глупостите дирeкт х и слично шо се задолжителни за поновиве игри или апдејтујте драјвери за графичка :)

Minimum system requirements:
Windows XP SP3:
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or equivalent, 1GB RAM
Graphic card: ATI Radeon 9500 Pro 128MB or higher, NVIDIA GeForce 6600 256MB or higher, must support Shader Model 2.0 or higher.

Windows Vista™ SP2 / Windows 7:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or equivalent, 1.5GB RAM
Graphic card: ATI Radeon 9500 Pro 128MB or higher, NVIDIA GeForce 6600 256MB or higher, must support Shader Model 2.0 or higher.

8 GB of free disk space
8 x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c compatible sound card

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
За ФИФА така ми правеше, апдејтирав драјвери и проработи. Ако не биде со твојот крак, ќе напраам апдејт на драјверите обавезно. :)
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 17:20 ---
Не го прифаќа ни твојот, т.е. воопшто не ми дава да го копирам. :) Ќе мора да се почека кракфиксот. :)

М

Мартин^

Гостин
Во Трета лига Исток треба да го ставиш новиот тим (Слога 1934 од Виница) наместото на Брегалница Делчево која веќе не игра во третата лига.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ја уништувајте темава со проблеми околу кракови. Чим им работи на други, нешто погрешно правите и следете ги упатствата.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ми се појавува проблем http://prntscr.com/jkhw1 Го гуглав и сите решенија што ги понудија, ги направив. Ништо од тоа не помогна. Го симнав .dll фајлот, го ставив во систем32 - нејќе. Го ставив у фолдерот на фифа менаџер 2013 - пак нејќе. Некое чаре?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ми се појавува проблем http://prntscr.com/jkhw1 Го гуглав и сите решенија што ги понудија, ги направив. Ништо од тоа не помогна. Го симнав .dll фајлот, го ставив во систем32 - нејќе. Го ставив у фолдерот на фифа менаџер 2013 - пак нејќе. Некое чаре?
Пробај симни го dll.fixer . Јас кога и да сум имал проблем со dll секогаш фиксерот го поправа

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Како да ја играм играва бе ? ја пуштам и вратат некој си таму скриншот севед ... ме изнервраа
кажите со да правам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom