Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
I jas sum legenda be cuveci da ve jade baba meca , sama si se reklamiram :D se sekavate li na mene...
inace porano me vikaa vrisok 4 u mojto odelenie.

Edna slucka inace da raspravam,
ednac u 3 odd ostavija ne da cuvame stajata i jas obleceh od vujce maski gaki oti nemaame pari :S i misleeh pufnah ono isposerala sum se u gakite. I zemah zamotah gi u toaletna hartija i stavih gi pod klupata. Posle ko do znajaa site se nasobraa od celo Skolo da gi gledat gakite. A jas propadnav u zemja, ebati nenormalnite vreminja ebati :D

Мислам дека во иднина ќе се издаваат дозволи за употреба на интернет и лап-топ како сега што се издава за возење моторно возило:cenzura:

Да бе јас најфина сум испаднала :icon_lol:

Ааааааааааааа, ја сум го заборавил тој спамероооот, аааа!
Крш.

Џену Грл напиша:
За мене овој е легенда. Не пишуваше постови, но, важно им ги испоспамира профилите на сите модератори/супермодератори/админи со иста порака и овие сите му вратија со стил :pos:
Читајте ги двете страни со коментари :pos:

^Стварно како сме наредени сите, али џиш е крај :pos:
Dzish
Почни да слушаш Вајт Снејк и пушти коса која ќе ја миеш еднаш до двапати месечно. Тогаш ќе знаеш како му е на Гарфилд и зошто ти го праи тоа.

А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал. Ако имаш факти слободно постави ги па тука ти се форумџиите кои имаат разбирање да ти кажат дали си во право или не.

Како и да е, јас сум модератор на Автомобилизам и мотоциклизам, и во времето на Христо Узунов најнапредна машина беше парната. Ако имаш некоја недоумица слободно контактирај ме ќе ти објаснам како функционира.

За историја не ме бива. Се надевам дека не ме разбра што сакам да ти кажам.​

Dzish
Почни да слушаш Вајт Снејк и пушти коса која ќе ја миеш еднаш до двапати месечно. Тогаш ќе знаеш како му е на Гарфилд и зошто ти го праи тоа.​
А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал. Ако имаш факти слободно постави ги па тука ти се форумџиите кои имаат разбирање да ти кажат дали си во право или не.​
Како и да е, јас сум модератор на Автомобилизам и мотоциклизам, и во времето на Христо Узунов најнапредна машина беше парната. Ако имаш некоја недоумица слободно контактирај ме ќе ти објаснам како функционира.​

Цар, цар! @Dzish е цар! A ти етпен културна, мила, љубезна, човек да се подзамисли кој те открадна и те замени ;)

Сите до еден наредени, ама Хсио уште па и седнал му објаснил комплет зошто му е забришан постот.

Фали Мистичен.

Него, тој имаше барем еден пост освен тој побришаниот?

И, она за парната машина, хахахахаха. Во времето на Христо Узунов имало само парн
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 21:35 ---
Dzish
Почни да слушаш Вајт Снејк и пушти коса која ќе ја миеш еднаш до двапати месечно. Тогаш ќе знаеш како му е на Гарфилд и зошто ти го праи тоа.​
А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал. Ако имаш факти слободно постави ги па тука ти се форумџиите кои имаат разбирање да ти кажат дали си во право или не.​
Како и да е, јас сум модератор на Автомобилизам и мотоциклизам, и во времето на Христо Узунов најнапредна машина беше парната. Ако имаш некоја недоумица слободно контактирај ме ќе ти објаснам како функционира.​

Цар, цар! @Dzish е цар! A ти етпен културна, мила, љубезна, човек да се подзамисли кој те открадна и те замени ;)

Сите до еден наредени, ама Хсио уште па и седнал му објаснил комплет зошто му е забришан постот.

Фали Мистичен.

Него, тој имаше барем еден пост освен тој побришаниот?

И, она за парната машина, хахахахаха. Во времето на Христо Узунов имало само парна машина.

I jas sum legenda be cuveci da ve jade baba meca , sama si se reklamiram :D se sekavate li na mene...

ednac u 3 odd ostavija ne da cuvame stajata i jas obleceh od vujce maski gaki oti nemaame pari :S i misleeh pufnah ono isposerala sum se u gakite. I zemah zamotah gi u toaletna hartija i stavih gi pod klupata. Posle ko do znajaa site se nasobraa od celo Skolo da gi gledat gakite. A jas propadnav u zemja, ebati nenormalnite vreminja ebati :D

o_O

Јас мислам дека ти си една од најголемите легенди тука, треба да ти се оддаде посебно признание за дружељубивост и шегобијство :)
Инаку за оваа случкава некако не звучи реално, но може и да е точно. Имаш некоја друга случка за темава на легендиве да ни раскажеш?(y)

Имаше едно девојче Macedonia Girl кој тупајзер беше ви текиња?

Thegirl1 http://forum.kajgana.com/members/thegirl1.37189/
Другарка на важна вд - сегашна донатела версаче:pipi:
Нема точно определена возраст за политика. Се зависи од дете до дете и од возрасен човек до возрасен човек. Некој го интересира, некој не. Ако детето го интересира политиката зошто па да не дискутира околу неа?
Па не само шо у цел свет е за 18+

Колку спиете? Јас спијам малку како во песната од Каролина Гочева. Докторот ми препиша апчиња против несоница, но слабо ми помагаат. Прво ќе си заспијам нормално, а потоа ќе се разбудам некаде околу два и не можам да заспијам до саабајле. Чаре?:nesvest:

Sto be, na forumov site spiete? Jas ne znam kakva e starosnata struktura na lugeto sto go posetuvaat, no ako se pretezeno deca i mladinci togas verojatno veke moeto mesto ne e poveke tuuka...:toe::toe::toe:

.
Ckart ili ne jas gi probav site apoi na svetov za nesonica i nitu eden ne raboti. Odnosno rabotat izvesno vreme a potoa isto ke se razbudam i ne spijam do sabajle. Pak mi e podobro otkolku ic da ne zaspijam ama ne e toa toa:toe::toe::toe:

cyberlady напиша:
На оваа тема се почувствував повикана да одговорам затоа што мојата главна преокупација во животот е да го чекам принцот на бел коњ. :duel:Верувале или не, јас не одам на работа, не излегувам ноќе, немам девојка ниту пак момче, туку седам дома и го чекам принцот да се појави. Време ми е затоа што имам веќе 33 години. Си го замислувам како пред се убав човек, затоа што убавината ме интересира повеќе од се друго. Ништо друго не знам за него, ниту дали е богат ни дали е учен, освен дека е убав. Тоа ми е доволно со оглед дека убавината е се што јас имам. Се надевам дека нема да одиме предолго и ќе се венчаме наскоро откако ќ
е се запознаеме со оглед на тоа дека предбрачен секс не доаѓа предвид.

Благодарам на наведените информации затоа што ми е драго да прочитам дека сите светци не биле маченици поради тоа што поимот светец го поврзувам со уживање, а не со болка. Да бидеш светец е убаво, светците уживаат во работи недостапни за обичните луѓе, а болката никој не ја сака. Светците се подобри од обичните луѓе, па логично е и животот да им е поубав?

legenda

leandra па женска светот остануЕ (у стил на твојот идол) на младите, подобро ние да дискутираме за политика отколку ти нели? :D
Јас не кукам за никого во администрација, али пер напнуеш (пак во стил на твој идол). Еве денес ноември месец а сонце има, според тебе Грујо е крив така? Боже боже. -.-
Појма немам за што зборувате, али leandra пер те молам олабави се. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom