Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи тоа ќе му дојде 390 евра доплата..:nesvest: не знам бе некако многу ми се видоа... имаш нешто друго, што го знам, П1 на пример?N95 - 550 evra.
N91 od 160 do 180 evra, zavisi od sostojba.
П1 моментално цената ми е 480, само уште 2 парчиња имам, кога ке ги продадам и тие две единствени во Македонија најверојатно (исклучувајки ги приватните лица кои носат од странство, еден или два телефони и продаваат во оглас без гаранција итн...) ке имаат само овие големиве фирми како Т-мобиле, германос ама само во пост пејд варијанта мислам и Бојан - МобилкиЗначи тоа ќе му дојде 390 евра доплата..:nesvest: не знам бе некако многу ми се видоа... имаш нешто друго, што го знам, П1 на пример?
ima bluetooth, slot za dve karticki, mp3/mp4 touch screen, handwritting,stereo 2.1 output, mass storage options, web cam options + 512micro sd card.
vga camera, touch screen + handwritting options, mp3/mp4, 512micro sd card, mass storage options + web cam options
so 2mega pixel-i kamera, touch screen + handwritting options, mass storage options + web cam, micro sd 512mb, mp3/mp4
so 1.3mpx kamera, 3d sound, touch screen + handwritting options, mass storage + web cam options, 512mb micro sd, mp3/mp4...