Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Добро, ипак раскажи.Ај ништо. Заебана ситуација е.
Добро, ипак раскажи.Ај ништо. Заебана ситуација е.
Добро, ипак раскажи.
Остај го на раат -.- Си го утепала со тоа со брат му -.-Ми беше најдобар другар кој го знам од нет. Го запознав во живо и толку многу се сакавме што живот би дале еден за друг се додека ова не се случи.
Направив видео за другар ми кое го виде цела Македонија. Тоа ми го прости иако го заебаваа. После се заљубив во брат му. Кога дозна се налути и мене и нему. Со месеци не збореше со нас. После рече дека тој бил вљубен во мене и дека сакал да ми го каже тоа но после ова нема шанси за ништо. Од Април ме избегава а со брат му немам веќе контакт.
Сакам да го вратам пријателството. Се обидував да му пишам и да се јавам но не реагира. Преку други луге исто се обидувам да зборат со него но нема успех. Многу ми значи. Јас бев негов заштитик. Ако не ми прости ќе се земам на душа. Јас незнаејќи го повредив. Незнаев за неговите чувства. Зарем може да ме обвини што се заљубив. Срцето не бира во кого ќе се заљуби. Помош
:-( од кај да знаев јас дека тој ме сака?Остај го на раат -.- Си го утепала со тоа со брат му -.-
Не си знаела де, и си го повредила. Сега остави го.:-( од кај да знаев јас дека тој ме сака?
Не си знаела де, и си го повредила. Сега остави го.
Не го сакам јас како љубов туку како другар. Ако помагате да се смирите ОК ако не поштедете си ги советитеНе те сака.
А ниту ти него.
Не си прај бајрам со умот.
Ми се допаѓа идејата со видеото кое може да го види цела Македонија. Би требало да направиш пак.Ми беше најдобар другар кој го знам од нет. Го запознав во живо и толку многу се сакавме што живот би дале еден за друг се додека ова не се случи.
Направив видео за другар ми кое го виде цела Македонија. Тоа ми го прости иако го заебаваа. После се заљубив во брат му. Кога дозна се налути и мене и нему. Со месеци не збореше со нас. После рече дека тој бил вљубен во мене и дека сакал да ми го каже тоа но после ова нема шанси за ништо. Од Април ме избегава а со брат му немам веќе контакт.
Сакам да го вратам пријателството. Се обидував да му пишам и да се јавам но не реагира. Преку други луге исто се обидувам да зборат со него но нема успех. Многу ми значи. Јас бев негов заштитик. Ако не ми прости ќе се земам на душа. Јас незнаејќи го повредив. Незнаев за неговите чувства. Зарем може да ме обвини што се заљубив. Срцето не бира во кого ќе се заљуби. Помош
Изгледаш како да патиш од овој синдром -Да можев немаше помош да барам. Неможам. Премногу ми значи.
Изгледаш како да патиш од овој синдром -
http://en.wikipedia.org/wiki/Damsel_in_distress
Значи, сама свесно се вовлекуваш во различни неприлики и потоа бараш спасители, реални или виртуелни. Вчера ја отвори таа темата за дечко криминалец или макро, па уште со наслов да сме размислеле добро како би постапиле на твое место...
Дури сама не си помогнеш, никој нема да може. И во случајов не си можела да не знаеш дека ќе го повредиш и со вљубувањето во брат му и со снимката. Поголема самокритичност и попаметен избор на партнери во иднина. Голема си, веројатно можеш да распознаеш добри од лоши момци и добро од лошо однесување од твоја страна. Или те преценувам?
Дај му време да се навикне на friendzone-ирањето. Те сакал еднаш, после некое време најверојатно ќе му биде сеедно, ќе најде некоја друга и ќе го гледаш еднаш до два пати месечно на кафе.Ми беше најдобар другар кој го знам од нет. Го запознав во живо и толку многу се сакавме што живот би дале еден за друг се додека ова не се случи.