Samsung Galaxy S2 - kolku ne ima?

Na kakov rom ste?

• Вкупно гласачи
    22
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нокиа Н8 моментално има една од најдобрите камери на пазаров. с2 не е ни блуску до квалитетот на сликите како што е нокиата. Плус блицот на нокиата е најдобар, а не од подобрите.
Тука грешиш. Нокиата има перфектна камера, но пак не може да се мери со таа на С2 и Ајфон 4С.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Еве да се пријавам и јас, горд сопственик на Samsung galaxy s2 i HTC 3D EVO.
Презадоволен од галаксито, имам ставено кастом ром, батеријата држи еден ден medium using а во стенд бај за околу 8-9 часа троши 1-2 процента deep sleep. Се на се фантастичен телефон.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве да се пријавам и јас, горд сопственик на Samsung galaxy s2 i HTC 3D EVO.
Презадоволен од галаксито, имам ставено кастом ром, батеријата држи еден ден medium using а во стенд бај за околу 8-9 часа троши 1-2 процента deep sleep. Се на се фантастичен телефон.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Фантастичен телефон - sent from my HTC EVO 3D. : )

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Ај пошо ве има тука, сака некој замена за Sony xperia S ?

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Па дечко нели беше презадоволен од телефонот:)
Голем ми е многу и почнав да се разочарувам со ова ајс кримов шо не го праќаат. Згора на тоа ќејфо ме напна за сгс 2

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Голем ми е многу и почнав да се разочарувам со ова ајс кримов шо не го праќаат. Згора на тоа ќејфо ме напна за сгс 2
Како мислиш не го праќаат? Ајс крим има од завчера за СГС2. За Сонито ќе чекаш до летото.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.827
Поени од реакции
8.842
Галаксовци, дајте идеа од каде да симнувам wallpaper и скинови за таблетов.
Овие што се за телефони wallpaper-и, многу лошо изгледаат, резолуцијата е за никаде, пошто таблетот има голем екран за разлика од телефоните очигледно :(
А јас мерак да го ,,шминкам,, имам огромен, во суштина и за тоа го користам, пола работи на него уште не знам ни како се користат :)

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Овие што се за телефони wallpaper-и, многу лошо изгледаат, резолуцијата е за никаде, пошто таблетот има голем екран за разлика од телефоните очигледно :(
А јас мерак да го ,,шминкам,, имам огромен, во суштина и за тоа го користам, пола работи на него уште не знам ни како се користат :)
Тука имаш одлични ствари, го користам веќе 2 месеци. Ај ако не те мрзи сподели некои идеи за теми и такви кастом работки.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Најдобро од нет симнувај си (од пц, лап топ), бар да ги видиш поубаво на widescreen дали се со добра резолуција или не. Еве добра страна според мене http://wallpaperswide.com/

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Тука имаш одлични ствари, го користам веќе 2 месеци. Ај ако не те мрзи сподели некои идеи за теми и такви кастом работки.

Од ова подобро неможе да има.... мислам дека е постирано неколку пати.

Бираш слика која ти се свиѓа.... кликаш на неа, и таму ти пишува детално шо е искористено за таа тема!

Член од
11 март 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Decki jas sum korisnik na S2 GT_I9100 imam problem zaglaven mie vo recovery mode,ne se startuva softverot,probuvav da go apdejtiram pa zaglaviv... ako nekoj znae sto treba da napravam neka pise plsss

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Батеријата ја јаде како локум... Купен е користен, топ е нема проблеми, ама ја трошу батеријата како луд. Океј, купив "нова" од тимобајл пред некој ден (1200денари.....) ама и таа држи слабо, за пола саат 10% читајќи на форумов и слушајќи музика на звучник на најнизок тон. Некој совет? Или да им ја вратам додека е време?

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Ич не сум задоволен и јас од батеријата. Едвај 2 и пол саата screen time вадам. Батеријата е стара три години, што мислите вие, дали да ја сменам или не?

Kajgana Shop

На врв Bottom