Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова погоре што си го ставил се само општо прифатени мислења и ставови наметнати од МНОЗИНСТВОТО, кое што си дава за право да одредува критериуми како би требало да изгледа нешто кое што е прифатливо според нивните критериуми, и можноста да свата и прифатат нешто. Од истото она мнозинство кое што не го прифаќа педеризмот како нормална појава.
Табелава нај веројатно ја правел некој педер, кој што сакал сите педерски настраности да ги изедначи со хетеро сексуалноста,а останатите да фашистички да ги дескриминира.
Жалам но кога се работи за ПРАВА нема цитирање на општо прифатени критериуми од мнозинството.

види ги зарем не се срцки ?
И немој ти на мене бејб :icon_lol:

Те предизвикувам да посочиш колку горенаведените МОИ ставови се дел од мнозинските. Каде гледаш да е општо прифатена трансексуалноста на пример, или инцестот? Објектофилијата? Тие си се мои ставови врз основа на мои заклучоци, не нешто што ми е сервирано од мнозинството.

Те предизвикувам да посочиш колку горенаведените МОИ ставови се дел од мнозинските. Каде гледаш да е општо прифатена трансексуалноста на пример, или инцестот? Објектофилијата? Тие си се мои ставови врз основа на мои заклучоци, не нешто што ми е сервирано од мнозинството.
Хм или не разбираш или не сакаш да прифатиш, сите овие што си ги цитирал и мнозинството прифатило дека не се прифатливи.
Исто како што мнозинството не ја прифаќа педерастијата.
Оние останатите што се после педеризмот, тие се под видови на педеризам, исто како после хетеро да си пишал,сака кучешки во ред,сака да доминира,во ред, ужива да вика за време на сексот во ред, сака врзување во ред, додека има секс сака да каса , во ред но само доколку на партнерот не му смета.
Сега листава ти е релевантна исто како јас да земам да ставам листа направена од некој кој што е против педеризмот, и се друго е со црвено а со зелено е само хетеро.
Ако не е доволно јасно кажи да упростам.

Хм или не разбираш или не сакаш да прифатиш, сите овие што си ги цитирал и мнозинството прифатило дека не се прифатливи.
Исто како што мнозинството не ја прифаќа педерастијата.
Оние останатите што се после педеризмот, тие се под видови на педеризам, исто како после хетеро да си пишал,сака кучешки во ред,сака да доминира,во ред, ужива да вика за време на сексот во ред, сака врзување во ред, додека има секс сака да каса , во ред но само доколку на партнерот не му смета.
Сега листава ти е релевантна исто како јас да земам да ставам листа направена од некој кој што е против педеризмот, и се друго е со црвено а со зелено е само хетеро.

Ти разбираш дека не сакам ти да ми кажуваш што е прифатено а што не? Ти реков посочи, дај примери, линкови - НЕШТО. Нешто повеќе од твоиве зборови. Тоа барам.

А за останатите сексуални ориентации, нема да се дообјасувам, човек со пола мозок да е ќе земе сам ќе провери што и како е некоја дефиниција за истите. Тебе треба со множества и унии, како на мало дете да му се црта, зошто покомплексно од тоа не капираш.

Ајде вака да пробам :
Имаш собир на 1000 луѓе.
Од тие 1000 души
940 се хетеро
10 се педери
10 се педофили
10 се педер педофили
10 се инцесоиди
10 се зоо
10 се све останато.
Значи имаш 940 луѓе кој што велат дека педеризмот не е нормален и не е природен дискриминираат.Но исто така велат дека и останатите се такви.

На тие хетеро 940 имаш 10 зоо 10 педофили 10 инцесоиди кој што ги подржуваат. Дека педеризмот не е природен. Но тврдат дека нивната сексуалност е нормална.

10 педери ги подржуваат овие 940 души дека,зоо,инцест,педо,педер педо не е нормално.
Но тврдат дека дека педеризмот е ок.
10 педо педери ги подржуваат, инцесоидните но не ги подржуваат зоо.
И тврдат дека инцестот и хетеро заедно педо педер е нормално.
10 останати не подржува никого, и тифко се плеска кај ќе стигне и со што стигне.
И вика нек си ебат матер очи нека вадат, ај ќе ги подржам педериве ради реда, сеири да гледам :pos:
И имаш еден како ставре, некоја јада што не знае каде да се сврти :icon_mrgr: Мислејки дека некому прави услуга со тоа што го подржува, а тој само со својата појава ја усерува работата.
Заклучок секој си дозволува секого да дискриминира, 10 те педери , зоо,инцестоиди,педофили, педер педофили, ги користат истите критериумите поставени од страна на оние 940 хетеро. Кој што веќе не се 940 сега се 970 бидејки истите ги прифаќаат и зоофили,педофили,некрофили.
Сега дали ти е појасно ?
И пак ми даваш дефиниција поставена од МНОЗИНСТВОТО, кое што кажува што е прифатливо или НЕ.
Аман бе дете, не рипај сам у дупка.
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 22:40 ---
Ти разбираш дека не сакам ти да ми кажуваш што е прифатено а што не? Ти реков посочи, дај примери, линкови - НЕШТО. Нешто повеќе од твоиве зборови. Тоа барам.

А за останатите сексуални ориентации, нема да се дообјасувам, човек со пола мозок да е ќе земе сам ќе провери што и како е некоја дефиниција за истите. Тебе треба со множества и унии, како на мало дете да му се црта, зошто покомплексно од тоа не капираш.
И во овој случај ќе ја цитирам другарка ти валвет, прогуглај :icon_mrgr:
Или врати се назад каде што постирав линкови за природноста на сите останати сексуалности,тоест ги има исто толку застапени кај животните колку и педеризмот.

Ајде вака да пробам :
Имаш собир на 1000 луѓе.
Од тие 1000 души
100 се хетеро
10 се педери
10 се педофили
10 се педер педофили
10 се инцесоиди
10 се зоо
10 се све останато.
Значи имаш 940 луѓе кој што велат дека педеризмот не е нормален и не е природен дискриминираат.Но исто така велат дека и останатите се такви.

На тие хетеро 940 имаш 10 зоо 10 педофили 10 инцесоиди кој што ги подржуваат. Дека педеризмот не е природен.

10 педери ги подржуваат овие 940 души дека,зоо,инцест,педо,педер педо не е нормално.
10 педо педери ги подржуваат, инцесоидните но не ги подржуваат зоо.
10 останати не подржува никого, и тифко се плеска кај ќе стигне и со што стигне.

Заклучок секој си дозволува секого да дискриминира, 10 те педери , зоо,инцестоиди,педофили, педер педофили, ги користат истите критериумите поставени од страна на оние 940 хетеро. Кој што веќе не се 940 сега се 970 бидејки истите ги прифаќаат и зоофили,педофили,некрофили.
Сега дали ти е појасно ?
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 22:40 ---

Чисто процедурално, имам повеќе од 4000 постови на форумов. Ако си опседнат со мене, 3-те постови кои ги имаш во потписот не се баш репрезентативен примерок.

Инаку, ти ветувам дека кога ќе се запознаеме, ќе добиеш потпис од мене...

:)

Чисто процедурално, имам повеќе од 4000 постови на форумов. Ако си опседнат со мене, 3-те постови кои ги имаш во потписот не се баш репрезентативен примерок.

Инаку, ти ветувам дека кога ќе се запознаеме, ќе добиеш потпис од мене...

:)
Физијономијо, бркај работа бе :pos:

Не сакаш потпис?

:D
Процедуро моја :icon_lol: Физијономска на “ Тивкото мнозинство“ овие три ги одбрав пошто делуваш “ НАЈ ПАМЕТНО СО НИВ“
Ако сум направил некоја граматичка грешка , слободно цитирај .Многу бистро дете си ти.
Ај си доби и лајк од дечкоти шкорпи, шо ти е гајле :pipi:
:pos:

Вие да не бевте комплекси немаше да постои темава.

dobro poznat - си го заслужи почесното место меѓу мојата елитна група игнорирани членови од форумов. Не можам веќе интелектуалните повраќаници да ти ги читам, ни на оваа, ниту на било која друга тема. Честито! Нека ти е наздравје!
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 23:06 ---
Вие да не бевте комплекси немаше да постои темава.

Да, а вие да не бевте, светов ќе беше во порозова варијанта. Јебига :)

dobro poznat - си го заслужи почесното место меѓу мојата елитна група игнорирани членови од форумов. Не можам веќе интелектуалните повраќаници да ти ги читам, ни на оваа, ниту на било која друга тема. Честито! Нека ти е наздравје!
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 23:06 ---

Да, а вие да не бевте, светов ќе беше во порозова варијанта. Јебига :)
Да не беа тие немаше сега ти да сереш овде, зарем толку е тешко да го разбереш она што ти го пишувам не можеш да го разбереш, или не ти одговара да го разбереш?
ААААААА Готово ги повреди мојте чуства, ќе ме игнорира шкорпи, еден педер помалце за паламудење. :icon_lol:
Абе синко ГЗ ти се пуни ама глава никако :pos:

И типична работа...кога слушам нешо шо не ми одговара а неможам да го одречам следува игнорирање....
BTW....до оние што бранат LGBT популацијата доколку некој ве нарече Педер/лезбејка а не сте ....дали би се навредиле?

И типична работа...кога слушам нешо шо не ми одговара а неможам да го одречам следува игнорирање....
BTW....до оние што бранат LGBT популацијата доколку некој ве нарече Педер/лезбејка а не сте ....дали би се навредиле?

Не, само тие што се апла досадни завршуваат таму. Потруди се, може и ти ќе се најдеш на листата.

Ставрогин вчера беше спремен да се тепа па дури и да силува, само за да докаже дека не е педер. Ама ептен Ентелигентно пцуеше и ја истакнуваше својата интелектуална супериорност.
А дали се вреѓа или не прашај го.

:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom