Ураганот Сенди во живо

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
Ураганот Сенди го погоди САД и сите медиуми пишуваа и објавуваа за тоа. Сенди направи пустош во Куба, Јамајка Хаити И Доминиканската Република, но ретко кој од вас "бранители на америчкиот народ" зборува за тоа!

523490_428497917199102_2077790663_n.png

Ај сега истресите некој бисер во стилот, таму не живеат Македонци!

Зошто си толку голем лицемер? Има господ оти го спази газот по некоа случајност, а тие шо загинаа? Тие шо се повредени? Тие значи треба да го криват господ? Оди фрли се од тераса главечки, господ ќе те штити
Druze aj be ne me truj....Odi smeni si pelena i ubeduj ja babati deka nema gospod i ostali sranja... aj..

Море ко нема да ви се врати уште неколку пати сенди...

A tebe nikad da ne ti dojde pamet.....vecno da ostanes glup i prost.....

Тебе да ти се врати

Море за то Американците што се мешаат во цел свет и што делат правдина каква што нив му одговара , секоја недела сенди му треба.
Уживам кога ги гледам деновиве .....куча пливај пливај посо, посо пливај пливај куча....
А вас двајцата /ignore и уживајте во линков, втората ми е најјака
http://www.aljazeera.com/indepth/inpictures/2012/11/201211111311651889.html

Море за то Американците што се мешаат во цел свет и што делат правдина каква што нив му одговара , секоја недела сенди му треба.
Уживам кога ги гледам деновиве .....куча пливај пливај посо, посо пливај пливај куча....
А вас двајцата /ignore и уживајте во линков, втората ми е најјака
http://www.aljazeera.com/indepth/inpictures/2012/11/201211111311651889.html
Mislam deka sega ti e jasno zosto site drzavi ni baraat viza .....!!! (y)

PS:Slikata na avatarot me buni....gi mrazis amerite...plus avatarot...hmmm.....ne te sfacam.....

Mislam deka sega ti e jasno zosto site drzavi ni baraat viza .....!!! (y)

PS:Slikata na avatarot me buni....gi mrazis amerite...plus avatarot...hmmm.....ne te sfacam.....

Дечко олабавиме, ако продолжиш да си го живееш субзеро филмот не верувам дека ќе ти одмрзнe мозочето...
Сликава те буни пошто таму кај дебелата нација ви ги перат вашите мали мозочина на начин на кои што тие сакат. Ако мразам амери не смеам муслимани да мразам???

Дечко олабавиме, ако продолжиш да си го живееш субзеро филмот не верувам дека ќе ти одмрзнe мозочето...
Сликава те буни пошто таму кај дебелата нација ви ги перат вашите мали мозочина на начин на кои што тие сакат. Ако мразам амери не смеам муслимани да мразам???
Haha....boildiranoto.....Monkey talk...cekaj ...cekaj ti od PP da ne si.....? ;)

Nema takov prasok so ke go ispere mojov MK mozok ne se sekiraj za mene...nego da ti pratam tebe ja apcinja za oformuvanje zrelost i covecnost a so vikas? (y)

Haha....boildiranoto.....Monkey talk...cekaj ...cekaj ti od PP da ne si.....? ;)

Nema takov prasok so ke go ispere mojov MK mozok ne se sekiraj za mene...nego da ti pratam tebe ja apcinja za oformuvanje zrelost i covecnost a so vikas? (y)

Ама има прашок што ќе го изриба целиот јавен клозет кај што работиш, гастербајтеру. И не заборавај вие таму сте последната дупка на кавалот со две одела, едно работничко а другото e пижама :cool: поззз:pos:

Ама има прашок што ќе го изриба целиот јавен клозет кај што работиш, гастербајтеру. И не заборавај вие таму сте последната дупка на кавалот со две одела, едно работничко а другото e пижама :cool: поззз:pos:
Da da vo pravo si ...eve se slikav od klozetot kaj sto rabotam ;)....
PS: Go ima i tvojot post .....
Aj sega odi smeni si pelena i legni si....поззз

Attachments

• IMG_20121105_162808.jpg
    IMG_20121105_162808.jpg
    117,3 KB · Прегледи: 14

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom