П
Пепси_
Гостин
По усвојувањето на законот,дали ќе почне да им се рачуна само од таа година па натаму што се новороденчињата или нема чекање одма не стрелба сите ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.Од работење по куќи и продавање паломи на улица.1.Прво не ни знаеш ништо за мојот личен живот и од каде ми доаѓаат парите.Второ многу ефтини дебатски вештини каде место да си ги браниш ставовите фрлаш патетични обвинувања наспрема другиот за да ја свртиш дискусијата.
2.Трето ти сепак си партиско тролче и можеш слободно да си се 3. вратиш во темната дупка на господарот.
.
Шемса моја Шемсосана. Кога ќе будеш попишувач на некој попис и кога ќе дојдеш дома кај мене тогаш ќе ти одговарам. А дали сум опнал Швеѓанки ,Сдсмовски , Вмроовки или Италјанки тоа не е твоја работа.Лаву Македонски, колку комада имаш ти направено? Овде се рачунаат и вонбрачни, и непризнаени, ако на пример си опнал некоја пијана Вмровка на митинг во Мешеишта.
1.Од работење по куќи и продавање паломи на улица.
2. Кога со некој неможеш со аргументи да го тепаш му лепиш етикета партиско тролче, и се осеќаш за 50% попаметен браво
3. Ова човек не знае дали за Пекол збориш , дали за некој филм што си го гледал деновиве, или за некој егзорцис![]()
А тука се разви дискусија мислиш, расправаме за крај на светотBreaking news.
Шехтански го повлекува предлогот, и им се извинил на засегнатите, затоаш што не добил добар одзив во јавноста...
Е не можам, ќе ме умрат со циркусот...
![]()
Ја ќе си иду!
Немој, остани овде и поработи на зголемувањето на наталитетот.
Не биди, педер?
Јок! Јас сум била предавник на својот народ. Ете им сега, нека се котат како зајаци.![]()