Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама затоа е легално, да му купиш скап подарок на педерскиот партнер или да и дадеш парички на девојката за да си купи што сака.
Исто пример за педерско и дволично општество се додека не е официјално и легално не се брои.:pos:

Ноќни клубови има?
-ИМА

Проституцијата е нелегална.
-Јасно како ден.

Хомосексуални бракови?
-Нема никогаш да биде одобрен,пошто ќе сносат сериозни последици.Впрочем не знам ни кој ќе се венча јавно пред народот,освен под затворени порти. :pos:
Чекај бе пријателе,кој си ти да кажеш дали смее или не смее. Секој е господар на својот живот.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 19:05 ---
Исто пример за педерско и дволично општество се додека не е официјално и легално не се брои.:pos:
По педерско нити имало нити ќе има,
Легално е да жениш некоја голтар без вода во очи, и за година дена да ти побара развод и притоа да ти собере пола имање, а не е легално да и дадеш 300 денари за да мавне оралка.
Легално е да го однесеш мачорот на кастрирање, без негова вербална согласност, али не е легално да и го спотераш на козата на комшијата,пошто не може да ти даде вербална согласност :pos:
Легално е ветеринар да и брца рака до раме на крава за да ја осемени, но не е легално да и го брцне краварот патлачето од 15 сантими. Сосема е легално истовремено да имаш венчана жена и швалерка, но ќе лежиш затвор доколку ја однесеш швалерката пред матичар.Легално е да си педер и да имаш секс со тотален странец и да бараш со него да можеш да склучиш брак, но не е легално педерот да има секс со прв братучед,или да бара право да може да склучи брак со него.
Педерска држава, педерски педери,педерски подржувачи на педерите, абе све се попедерчило.
легално е педерот да ти стави лајк.:icon_lol:

:facepalm:

Не копчаш изгледа...
СтриптизЕРКИ (жени ) не се секирај не се транвестити за да претрчаш.
Ноќен клуб,доколку бил нелегален ќе го затворат,ама сепак има ноќни клубови. Значи нема што да користиш јадна душо на форумов.Тоа не е штаб за човекови права,туку е штаб за :вонзем:,бидејќи ВИЕ така си правите.

Пак ќе те прашам,како ти го замислуваш светот со педери?
-Ако татко ти и мајка ти нe беа,ти овде немаше да збираш аргументи. :icon_mrgr:

Процентуално, онаков каков што е сега го замислувам :). Само со променета свест кај останатите :). Поскромно од што очекуваше а?

Инаку и да е геј стриптиз бар треба да е легален, нема ништо нелегално во тоа. Ако татко ми и мајка ми немаа предрасуди во однос на тоа каков ќе испадне син им, пак ќе бев тука и ќе говорев. Но тоа што сум тука а они незадоволни од тоа како излегле работите не значи дека им должам никакво благодарам што воопшто ме донеле на свет. Го утнале концептот на безусловна љубов, тоа ми е доволно да гледам само за себе и да не го земам в предвид тоа што они биле клучот на тоа што денес сум жив. Голема работа.

Хомосексуалноста е рак рана на овој свет. Брак? Деца? НИкако?
Ао на едно се попушти, потоа зоофилија, педофилија, некрофилија. Where does it all end?

Има начин за педерите. :pos:

Брак кај да е ќе му го одобрат на Св.Никогаш.

Деца?
-Па ке посвојат од "ненормалните" луѓе.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 19:11 ---
Процентуално, онаков каков што е сега го замислувам :). Само со променета свест кај останатите :). Поскромно од што очекуваше а?

Инаку и да е геј стриптиз бар треба да е легален, нема ништо нелегално во тоа. Ако татко ми и мајка ми немаа предрасуди во однос на тоа каков ќе испадне син им, пак ќе бев тука и ќе говорев. Но тоа што сум тука а они незадоволни од тоа како излегле работите не значи дека им должам никакво благодарам што воопшто ме донеле на свет. Го утнале концептот на безусловна љубов, тоа ми е доволно да гледам само за себе и да не го земам в предвив тоа што оне биле клучот на тоа што денес сум жив. Голема работа.

Зарем?

Не може да има геј стриптиз ќе си сноси последици,оти не ме разбираш или живееш во некоја илузија не знам. Дали халуцинирате или што е работава,не ни ме интересира.
Поголемиот дел од општеството не ве прифаќа.Тоа личните проблеми не сакам да навлегувам,онака општо површински се трудам "да ти оплакнам очи" барем малце,ама изгледа не сфаќаш.

Ехе досетки,досетки. јас едно прашувам таа сосема друго одговара. Скоцкај ми намести ми, те прашувам зошто и повторно истото , толку ти беше силата ?
Конкретно те прашав , дали подржуваш зоофилија,инцестоиден брак, и полигамија, ако ги подржуваш зошто ги подржуваш ако не ги подржуваш зашто не ги подржуваш. ќе одговориш или Ќе ми пишеш имаш гоогле прочитај.
Толку бе златен од јачењето со аргументи и факти? Ме разочара.
Ајде јас ќе ти одговорам.
Зоофилија не поддржувам, зошто е однос помеѓу човек и животно. Колку што се разбирам од биологија човекот е на врвот на синџирот и само он има можност за расудување и зборување. Тоа значи дека животното не размислува и не расудува. Штом не размислува и не расудува, значи дека се води од нагони, а човекот се разликува од него оти знае да ги контролира нагоните, во спротивно сите ќе бевме животни. Е таке. Хомосексуалност е однос помеѓу две истополови човечки суштества, кои свесно, по своја воља и желба стапуваат во однос, при тоа се доволно возрасни за сами да расудуваат. И сега имаш две дефиниции ќе ти ги подвлечам разликите за да не ме тераш да верглам, знаеш не сум љубител на верглање. Сега твоја задача е да ми најдеш живоѕно што размислува и свесно расудува дали сака да стапи во љуовен однос со човек. При тоа очекувам тоа животно да каже јасно и гласно: Да, добро познат, јас навистина иако сум крава сакам да бидам со тебе, сексај ме! Додека ова не се случи, мојот одговор е негативен.
Вторите, инцестоидни бракови според биологијата создаваат ретардирани потомства нали, со многу дефекти во плодовите, кога им се мешаат деенки и меенки. Фала богу браќава кај нас со векови и векови така стапувале во однос и еве ги живи малку искривени, али сепак тука се. Ако они сакат и имаат сексуална привлечност помеѓу себе, нема што јас да оправдувам или не. законот не им дозволува да создаваат потомства кои се докажани дека создаваат дефектен плод. Они ако решиле да имаат и дете и да се сексаат, секоја чест. Јас не им забранувам, доколку се свесни и созреани личности и стапуваат по своја воља.
А полигамија воопшто не сум против. Денес сите живееме во полигамни врски, само некои знаат некои кај и да е ќе дознаат. Впрочем кој тоа докажал дека можеш со еден човек долги години? Односно кои се тие две особи што се вечно заљубени и со сексуална привлечност. Човекот не е моногамно суштество и јас не верувам во бајки до крај на животот. Така да слободно срушете ги етичките и моралните решетки кои ве притегаат и живејте како што сакате. Ако се сложувате тројца или четворица во една заедница пеким никој ништо нема да ви рече. Само како ќе издржиш ти сам со три жени и сите три во пмс да бидат, ќе те замолам во прошталното писмо да ме споменеш, папучите да ми ги остаиш како спомен од градот:D
Ајде сега ти си на ред, повели.

инцестоидни бракови според биологијата создаваат ретардирани потомства нали, со многу дефекти во плодовите, кога им се мешаат деенки и меенки.
Според биологијата хомосексуални бракови не создаваат никакво потомство така да ако потомство е репер дали да има брак или не хомосексуалците помалку дури и од инцесните заслужуваат да имаат брак.

Не се вика Свети Никогаш, туку Свети Жифко, со ф.

Дете, обратно, мајка ти ти татко ти ти дале живот, вака им возвраќаш, со оцрнување на форум, силен во овој безидентитетен виртуелен свет? Само за да "избиеш битка за геј бракови, зоофилија, педофилија или некрофилија и други девијантни права"? Не ти е срам? Родители ти се. Живот ти дале, ука и наука, љубов.
Потоа бракови и деца сакате, за вака да ги учите децата, на непочитување?
Затоа нема. Колку и да скааат да скокаат разноразни НВО-а или шерифи.Бидејќи тоа е првиот чекор кон приопаста на системот на вредности.
Meне дома ме научиле да не се замарам со туѓ живот што значи и некој друг не треба да се замара со мојот. Несакам имбициле и кретени да ме малтретираат и замараат што јас правам. Не сум геј ама ако ми е мерак ќе станам и нејќам некој да си лечи фрустрации на мене.

Зоофилија не поддржувам, зошто е однос помеѓу човек и животно. Колку што се разбирам од биологија човекот е на врвот на синџирот и само он има можност за расудување и зборување. Тоа значи дека животното не размислува и не расудува. Штом не размислува и не расудува, значи дека се води од нагони, а човекот се разликува од него оти знае да ги контролира нагоните, во спротивно сите ќе бевме животни. Е таке. Хомосексуалност е однос помеѓу две истополови човечки суштества, кои свесно, по своја воља и желба стапуваат во однос, при тоа се доволно возрасни за сами да расудуваат. И сега имаш две дефиниции ќе ти ги подвлечам разликите за да не ме тераш да верглам, знаеш не сум љубител на верглање. Сега твоја задача е да ми најдеш живоѕно што размислува и свесно расудува дали сака да стапи во љуовен однос со човек. При тоа очекувам тоа животно да каже јасно и гласно: Да, добро познат, јас навистина иако сум крава сакам да бидам со тебе, сексај ме! Додека ова не се случи, мојот одговор е негативен.
Вторите, инцестоидни бракови според биологијата создаваат ретардирани потомства нали, со многу дефекти во плодовите, кога им се мешаат деенки и меенки. Фала богу браќава кај нас со векови и векови така стапувале во однос и еве ги живи малку искривени, али сепак тука се. Ако они сакат и имаат сексуална привлечност помеѓу себе, нема што јас да оправдувам или не. законот не им дозволува да создаваат потомства кои се докажани дека создаваат дефектен плод. Они ако решиле да имаат и дете и да се сексаат, секоја чест. Јас не им забранувам, доколку се свесни и созреани личности и стапуваат по своја воља.
А полигамија воопшто не сум против. Денес сите живееме во полигамни врски, само некои знаат некои кај и да е ќе дознаат. Впрочем кој тоа докажал дека можеш со еден човек долги години? Односно кои се тие две особи што се вечно заљубени и со сексуална привлечност. Човекот не е моногамно суштество и јас не верувам во бајки до крај на животот. Така да слободно срушете ги етичките и моралните решетки кои ве притегаат и живејте како што сакате. Ако се сложувате тројца или четворица во една заедница пеким никој ништо нема да ви рече. Само како ќе издржиш ти сам со три жени и сите три во пмс да бидат, ќе те замолам во прошталното писмо да ме споменеш, папучите да ми ги остаиш како спомен од градот:D
Зоофилија е легална колку што знам и нема ништо лошо во тоа. Животното и човекот волно стапуваат во однос...животното доволно расудува за дали да има секс или не инаку не треба воопшто животните да се парат.
Инаку би дозволил и инцесуален брак само по еден услов сами да си ги плаќаат сметките за лечење на децата ако им се дефектни. Сами сакате сами плаќајте :LOL:

Не сум геј ама ако ми е мерак ќе станам и нејќам некој да си лечи фрустрации на мене.

:pos:
Ај не можиш да станеш? :sneaky:

Или пак богаташко мрсуло дете му здосади да биди "нормален", сега ќе стани хомосексуалец. :pos:

Според биологијата хомосексуални бракови не создаваат никакво потомство така да ако потомство е репер дали да има брак или не хомосексуалците помалку дури и од инцесните заслужуваат да имаат брак.
Ако сакаат нека имаат, јас немам ништо против. Ако сакаат и нека создадат дете, нивен проблем ќе си биде.
Никаде не реков дека потомството е репер за брак. Каде прочита такво нешто?

Ако сакаат нека имаат, јас немам ништо против. Ако сакаат и нека создадат дете, нивен проблем ќе си биде.
Никаде не реков дека потомството е репер за брак. Каде прочита такво нешто?

Најчесто младиве ако остаат трудна некоја девојка,одма му идат на момчето дека треба брак,ама еве да го избегнеме тоа.

Зошто му е бракот на хомосексуалците?

Срце пошто само зоофилијата не ја оправдуваш ајде малку за неа да разглобиме, животните во природата се делкаат на велико на долго и на широко абе партали се прават.Според твојава теорија кравата не може да рече добро познат сексај ме како што ни кучето не може да рече ела љандро еден лижон да направиме. Затоа и не е во ред ?
Ти велиш дека пошто животното не е свесно затоа е лоша работа, се ставаш над него, па и човекот е само животно. Тоа што употребуваме пари и возиме коли не не прави над битија.
Ако според тебе сексот со животно е злоупотреба, тогаш продавањето на животни што е ? Трговија со робови, ниедно животно не дало вербална согласност да биде продадено па сепак постојат пет шопови.
Убивањето на животни за спорт и рекреација е легално,убивањето на животни за храна е легално, ниту тоа се третира кривично, а види богати немам слушнато до сега да дало согласност за тоа.
Помеѓу расен секс постои и тоа е факт, и сексот човек животно е само помеѓу расен секс, како што магарицата не дала согласност да ја делка коњ за да роди мазга, така не дала согласност ни за да има некој со неа секс. Затоа тоа ти паѓа во вода.
Уствари сега ти дескриминираш велиш само затоа што си човек не смееш да имаш секс, во природата до сега не сум слушнал некое животно да дала вербална согласност на друго животно со Зборовите Слушај јас сум согласна ајде ќе имаме согласен секс.
Не сум слушнал до сега некоја крава да се побунила или дала согласност кога газдата ќе ја однесе да ја јавне некој бик, зарем тоа е во ред газдата да одлучи со кој бик ќе се делка кравчето,без тоа кутрото да му рече ГАЗДА НОСИ МЕ кај тој и тој бик да ми го збибери.
Животниве во природата се пердашат навелико сексот не им е нешто посебно и никогаш не даваат вербална согласност за тоа,дури и ако сакаш да го третираш како бруталност кон животно нема да ти држи вода.Подеднакви хемиски процеси во мозокот се одвиваат и кај човекот и кај животните и кај човекот. обострано уживање.
Зарем кастрацијата е согласна кога некоја ќе го однесе мачорот кучето да му ги извадат јајцата , тоа не само што е сексуална злоупотреба туку и физичко сакатење а сепак велиш дека е тоа во ред.По твојава логика дај да ги собереме сите петли и на ражен, пошто тие остај само што не прашуваат туку и ги сулуваат кокошките, маме му ебам ја педерско кога ќе запне да ја брка дур не и се качи душа ќе и извади на кокошкана,без таа да му се согласи.
Башка сите психолози велат дека не се работи за пореметување.Ако речеш дека зоофилите се агресивни и ги повредуваат животните ,испитувањата покажале дека тоа не е така, туку дека се работи за луѓе кој што претерано многу ги сакаат животните и во 99% се поборници за животински права.
Животните и помеѓу себе кога имаат секс,тоа го прават не свесно инстинктно, а и прашај било кој сакаш сексолог или психијатар, ќе ти каже дека и кај човекот сексот е инстинкт.
Е сега прашањето е зошто да не бидеме докрај либерални,зашто дупли стандарди и хипокризија бе злато ? Што се подобри двајца педери од еден човек и една крава кој што се сакаат ?
Дај не само да ја легализираме зоофилијата, туку да воведеме и институција граѓенски брак, за недај боже ете се разболи кравчето, нема љубовникот пари за ветеринар зошто да не ја лечи неговата љубена со неговите плави картони.
Зошто да стигматизираме некој само затоа што е различен, зошто си полна со предрасуди и стереотипи наметнати од мнозинствотомкое што не е способно да ја свати таа љубов, дај малку прошири си ги видиците. Не тоа ти е класика со исти аргументи одиш како и овие што велат дека педер браковите не биле во ред,ама потполно исти зошто и тие истите ги употребуваат кога станува збор за зоофилија. Епа неможеш ти со стереотипи, да се бориш против стереотипи, или се е нормално морално и не е пореметување, или се е заедно у куп.
Од една страна велиш мнозинството не е во право за педерите од друга страна велиш дека е во право за зоофилите, медиокритет ?
Зарем тоа со согласноста не ти го дига желудникот во грклан,кога знаеш дека практично за ништо човекот не барал согласност од животните,а ваму ти вика нема согласност. Не мислиш дека на лицемерието и лажните вредности и “наметнат морал“ му нема крај.?
Инцестот, ти е легален и се практикува во неколку држави, да го ебам и овде се земале братучеди па и сеуште се земаат планинцине.ДНК МНК РНК што е битно кога и двајцата се возрасни, кога и двајцата се свесни е сега ти да речеш не можете да бидете маж и жена или не е морално да имате секс само затоа што сте во крвно сродство не ми е логично некако, во америка имаш држави каде што е легален, во шведска исто е легален замисли дури и помеѓу брат и сестра, епа сега доколку земаме европски вредности дај да ги земеме до крај, нек се зимаат нек се множат што има врска тоа ако се раѓаат дегени ? Голема работа,битна е либералнсота и љубовта помеѓу две зрели единки.
Уствари што беше зрелост ај потсети ме ?
Папучите не ти ги оставам,ама имам едни чижми кат , тие ќе ти ги оставам :pipi:
ИСПРАВКА : може да се третира како малтретирање и нанесување на болка, но само ако некој натрти пекинезер, а има поголем алат, но тогаш тоа е садо мазо, па и нив не треба да ги осудуваме, и тие се луѓе така да ништо и од тоа.

:pos:
Ај не можиш да станеш? :sneaky:

Или пак богаташко мрсуло дете му здосади да биди "нормален", сега ќе стани хомосексуалец. :pos:
Не дека би го направил тоа ама ми се допаѓа слободата и можноста...а може и сум пробал не се знае...:) Инаку фала што ме тури во потпис.

Не дека би го направил тоа ама ми се допаѓа слободата и можноста...а може и сум пробал не се знае...:) Инаку фала што ме тури во потпис.

Која слобода,која можност?

Дај уште некој бисер и ќе те клам и во тајтл.

Инаку и да е геј стриптиз бар треба да е легален, нема ништо нелегално во тоа. Ако татко ми и мајка ми немаа предрасуди во однос на тоа каков ќе испадне син им, пак ќе бев тука и ќе говорев. Но тоа што сум тука а они незадоволни од тоа како излегле работите не значи дека им должам никакво благодарам што воопшто ме донеле на свет. Го утнале концептот на безусловна љубов, тоа ми е доволно да гледам само за себе и да не го земам в предвид тоа што они биле клучот на тоа што денес сум жив. Голема работа.
Ти и таквите како тебе сте најголемиот пораз што може да им се случи на едни родители.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom