Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И на свадбата ќе ја свират зете мили зете два пати , уште па кога таткото на синот ќе му честита сопруг, па и домазет ако му отиде, папа мераци :D
Едниот мора да оди домазет :)
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 16:17 ---
Ти родител си па што бараш родителски совети? Планираш да имаш некаков разговор со син ти / ќерка ти во врска со ова?
На прашање не се одговара со прашање. Ете колку ти држи теоријава. Ај оди фати си женска додека не се разбрале мајка ти и татко ти.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
На прашање не се одговара со прашање. Ете колку ти држи теоријава. Ај оди фати си женска додека не се разбрале мајка ти и татко ти.

Ај оди додека не си се попедерчил од темава, ти оди си кај женска ти, може? Кој знае што ќе помисли ако те види овде дежурен постирач.

^
Ех ме претекна.
А колку лесно може да се заврши преку законот за семејство.

Докторе, како се пренесува?:icon_lol:
едит!!! се проширува на тој начин што им се дава право на пеерите или лезбејките да склопуваат геј бракови и да живеат во неприродни услови, наместо да бидат депортирани на некој напуштен остов и да не се мешаат со нормалниот свет!!! се надевам дека нема то кај нас да се случи!!!

пациенту!!! се проширува на тој начин што им се дава право на пеерите или лезбејките да склопуваат геј бракови и да живеат во неприродни услови, наместо да бидат депортирани на некој напуштен остов и да не се мешаат со нормалниот свет!!! се надевам дека нема то кај нас да се случи!!!
И викаш ако нема хомосексуални бракови, нема да има хомосексуалци?

Да се биде различен е чисто педерска карактеристика!!! Како не им е страм!
И јас незнам, ама не мислиш дека ако веќе застапуваш еден став треба и да објасниш зошто го застапуваш ?
Ако мислиш дека едно е нормално, а друго да сметаш за ненормално и пореметено.
Ако најголемиот аргумент ти е,не е на листа на СЗО, а и тоа што велиш дека е пореметување не е на листа на СЗО.
Зарем тоа не е педерски,зарем не е МАЛОУМНО и ЛИЦЕМЕРНО во најмала рака ?
Потребата од само докажување и од тоа да си различен, не е доволен аргумент, како што не е доволен аргумент - тоа е нормално а ова не е нормално само затоа што јас така мислам, или сум прочитал негде.
Од друга страна пак го имаме феноменот, надеж за бутање во гаќички на “ различните “ “ Посебните “ Девојки , па пуста нада ај бе ќе ја подржам ама затоа ќе и бидам пријател, а штом сум и пријател имам шанса и да ја легнам.
Значи не е срамота да бидеш различен, но срамота е со сила да се правиш различен, не е срамота да застапуваш одрден став, но срамота е да си глуп и да незнаеш зошто го застапуваш тој став, срамот не произлегува од различноста срамот произлегува од медиокритетот кој што има потреба да се чустува како различен.
Дедбилно е да наметнуваш општо прифатено мислење, или “морална“ норматива за да оправдаш едно нешто,а потоа да користиш исто такво општо прифатено мислење како контра аргумент.
Медиокритет само по себе ,без разлика на која страна припаѓа,е срамотен и дебилен.
Ако сакаш да ги разјаснуваш нештата и да паламудиш како требало да се гребе површината, треба да си способен да одиш и до дното, треба да си способен да го видиш и прифатиш тоа и што е на дното, зошто само со гребење на површината како што милуваат да речат одредени личности, мислејки дека кажале некоја премудра мисла , ништо не се постига.
Со премолчување во дебата не докажуваш дека си во право,само докажуваш дека си прифатил нешто под туѓо влијание, и не знаеш да објасниш зошто си го прифатил истото.

За брак зборуваме сеа, не за ебење.

Јас ти кажувам дека девијантните појави како на пример хомосексуалноста не е прифатено од општеството,така да нема да бидат признати ни бракови.
Хомосексуалците рипаат,голи се слекуваат на паради (јас да парадирам за тоа дека татко ми не е вработен,и да се слечам гол одма во џандарска ќе ми мавнат в ребра 2-3 пендраци).
После тоа се етикетирани како штетници на општеството односно гејови. Кој сака да му иди дома на кафе геј,кој сака да има близок контакт со геј.Па се жалите дека несфатливо ви е целото население и се наслонувате кон религијата и површинските мислење што сме ги имале.
Нека се онадат дури му е кеф и нека си чутат,ниту ќе знам дека се педери... (додуша некој и надворешно одма се препознаваат како педери,ама еве да речиме дека не е така.)

Јас ти кажувам дека девијантните појави како на пример хомосексуалноста не е прифатено од општеството,така да нема да бидат признати ни бракови.
Хомосексуалците рипаат,голи се слекуваат на паради (јас да парадирам за тоа дека татко ми не е вработен,и да се слечам гол одма во џандарска ќе ми мавнат в ребра 2-3 пендраци).
После тоа се етикетирани како штетници на општеството односно гејови. Кој сака да му иди дома на кафе геј,кој сака да има близок контакт со геј.Па се жалите дека несфатливо ви е целото население и се наслонувате кон религијата и површинските мислење што сме ги имале.
Нека се онадат дури му е кеф и нека си чутат,ниту ќе знам дека се педери... (додуша некој и надворешно одма се препознаваат како педери,ама еве да речиме дека не е така.)
Општествата се менуваат, се во свое време. Голи рипаат и тетки по барови и по паради и на плажа, не е проблем голотијата. Етикетирањето е субјективна работа. Завист, омраза, страв тоа ти се причини на некој да му ставиш етикета. Инаку чичкото кој го измислил компјутерот бил педер. Ептен штетник. Од друга страна ги имаш Хитлер/Сталин. Малце повеќе генерализираш во делов за штетинкиве.
А за локација на онадување, тоа си е нивна работа и треба да сме еднакви пред закон за тоа.
Да не заборавам LoL за надворешно препознавање.

Чекај сега и ти како поставуваш таквио прашања ? Гледаш колку се влезени во транс, па и таа па и нејзиниот другар никако да одговорат на едноставни прашања со едноставен став,едно од инфериорност друго од недостиг на интелигенција, трето сега е модерно да си педер и да подржуваш педери а притоа да не знаеш зошто подржуваш, велат да се загребе површината, но сакаат само корупката одозгора да ја гребат НИКАКО не им одговара да одат до дното.
Јеби га педерска логика.

Како си се размлатил со факти и аргументи во стилот на Лион, крај неможе да ти фати човек на темава. Дај конкретво во цртички јасно и гласно да видам ме интересира што имаш како аргумент бидејќи ни во еден пост не сретнав, а гледам бараш одговори и одговори, демек избегнувале да одговорат. Ајде повели стави аргументи и факти, се разбира факт не е твоето лично мислење, а аргумент не е квази новинар кој незнае носот да си го избрише и склопил текст во плус инфо. Ова да бидеме јасни со термините, оти некој не знае :)

Како си се размлатил со факти и аргументи во стилот на Лион, крај неможе да ти фати човек на темава. Дај конкретво во цртички јасно и гласно да видам ме интересира што имаш како аргумент бидејќи ни во еден пост не сретнав, а гледам бараш одговори и одговори, демек избегнувале да одговорат. Ајде повели стави аргументи и факти, се разбира факт не е твоето лично мислење, а аргумент не е квази новинар кој незнае носот да си го избрише и склопил текст во плус инфо. Ова да бидеме јасни со термините, оти некој не знае :)
Така де љандро така срце, медиократ си е медиократ, без разлика дали припаѓа на мнозинството или на малцинството.
Еве ти како либерал, кажи ми дали подржуваш зоофилија,некрофилија,полигамија,инцестоиден брак,педофилија до 12 години, дали за тебе се ова психлошки пореметувања, или се прифатливи, и ако не се прифатливи објасни зошто не се.
Ајде молимте,еве за зоофилијата, инцестот и полигамијата кажи, кој што се кривични дела во македонија, па дури и либералите на форумов па и самите педери ги прогласуваат за психолошки заболувања.
Само немој и ти да ми почнеш со досетки.:icon_lol: Зошто твојот став и зашто ти ги подржуваш си го кажа, одговорот мислам дека беше А зашто да не, ако може огради на мост од милион евра зашто да не и геј бракови.

Така де љандро така срце, медиократ си е медиократ, без разлика дали припаѓа на мнозинството или на малцинството.
Еве ти како либерал, кажи ми дали подржуваш зоофилија,некрофилија,полигамија,инцестоиден брак,педофилија до 12 години, дали за тебе се ова психлошки пореметувања, или се прифатливи, и ако не се прифатливи објасни зошто не се.
Ајде молимте,еве за зоофилијата, инцестот и полигамијата кажи, кој што се кривични дела во македонија, па дури и либералите на форумов га и самите педери ги прогласуваат за психолошки заболувања.
Само немој и ти да ми почнеш со досетки.:icon_lol:
Ти трљаш дваесет страни расфрлајќи се со факти и аргументи, па викам дај да го прашам човеков каде се, од голема возбуда да не не ги споменал. Повели, секако ќе одговорам и на ова. Факти и аргументи ми се читаат онака во листа, биди љубезен скоцкај ги за прегледност.

Ти трљаш дваесет страни расфрлајќи се со факти и аргументи, па викам дај да го прашам човеков каде се, од голема возбуда да не не ги споменал. Повели, секако ќе одговорам и на ова. Факти и аргументи ми се читаат онака во листа, биди љубезен скоцкај ги за прегледност.
Ехе досетки,досетки. јас едно прашувам таа сосема друго одговара. Скоцкај ми намести ми, те прашувам зошто и повторно истото , толку ти беше силата ?
Конкретно те прашав , дали подржуваш зоофилија,инцестоиден брак, и полигамија, ако ги подржуваш зошто ги подржуваш ако не ги подржуваш зашто не ги подржуваш. ќе одговориш или Ќе ми пишеш имаш гоогле прочитај.

Според законите во природата кои владеат од кога е постои човештвото вели вака....не можеш да кецаш некого кој нема репродуктивни органи,и точка......Зошто нема хомосексуални бракови кај животните?Што тие се попаметни од човекот,или сме ние глупави....Кај се видело да се кецаат машки муви:pos::pos::pos::pos:....Немааааааа.....Е па мувите испадаа дека се попаметни од нас.....

Се знае братче што следува за таквите.Сталин ги пракаше сургун во Сибир да копаат мраз:vozbud:.....

Затоа одлучив да ја напуштам Македонија,не поради што не ми се допага туку да не стане хомосексуалноста задолжителна:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.....Порано ја третираа како болест,а сега е нормална појава:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Според законите во природата кои владеат од кога е постои човештвото вели вака....не можеш да кецаш некого кој нема репродуктивни органи,и точка......Зошто нема хомосексуални бракови кај животните?Што тие се попаметни од човекот,или сме ние глупави....Кај се видело да се кецаат машки муви:pos::pos::pos::pos:....Немааааааа.....Е па мувите испадаа дека се попаметни од нас.....

Се знае братче што следува за таквите.Сталин ги пракаше сургун во Сибир да копаат мраз:vozbud:.....

Затоа одлучив да ја напуштам Македонија,не поради што не ми се допага туку да не стане хомосексуалноста задолжителна:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.....Порано ја третираа како болест,а сега е нормална појава:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Аман бе и ти, сталин и хитлер и хендикипирани ги праќале во комори, не значи дека ако некој е инвалид или педер дека треба да се убие.
По таа логига треба да ги стреламе и леваците само зашто пишуваат со лева рака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom