ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.897
- Поени од реакции
- 44.464
Седиме во Кинг сендвичарата во Струмица 5 души и сеа сите сакаме по едно кесенце, или како да го кажам, кечап и мајонез плус. И одам јас и земам по 5 кесенца од кечапот и од мајонезот. И една од келнерките таму ми вика не смееш толку да земеш, треба да платиш 20/30 денари. Не ми текнува точно колку беа. Јас и викам дека не се за мене само. Оваа пак ми вика, ако не смееш толку, можеш само по 1
од кечапот и едно од мајонезот. И јас пак и викам оти не се само за мене и покажувам кон масата каде што седам, да види колку душе сме. Во исто време и една колешка нејзина и вика оти е оправдано, бидејќи сме 5 души. Оваа пак не сфаќа. Пак вика дека штом земам толку ќесиња мора да си платам.
И ми скисна и и викам, добро ајде ќе си земам само за мене, ќе станат другите еден по еден секој ќе си земе по едно кесе и пак на крај ќе испаднат по 5. И оваа се замисли малце и и текна изгледа и ми вика, ааа добро ајде оди. Ме испоти додека да и текне што е финтата.
од кечапот и едно од мајонезот. И јас пак и викам оти не се само за мене и покажувам кон масата каде што седам, да види колку душе сме. Во исто време и една колешка нејзина и вика оти е оправдано, бидејќи сме 5 души. Оваа пак не сфаќа. Пак вика дека штом земам толку ќесиња мора да си платам.