Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ти е битно тоа? И ако да, зошто?
Да многу ми е битно да ми одговориш дали си или не си? Само биди искрена , во однос на твојот одговор ќе се развие дискусија меѓу мене и тебе, ако нејќеш овдека на форумот да ми одговориш или да водиш дискусија нека биде преку ПП.

Да многу ми е битно да ми одговориш дали си или не си? Само биди искрена , во однос на твојот одговор ќе се развие дискусија меѓу мене и тебе, ако нејќеш овдека на форумот да ми одговориш или да водиш дискусија нека биде преку ПП.

Да не и се пушташ ако не е ?

:pos:

Можеби и за тоа ти треба помош од тивкото мнозинство?

Да не и се пушташ ако не е ?

:pos:
Не туку може девојката сака да си ја заштити до одреден степен приватноста да не мора секој да и го чита нејзиниот став. Кога човек е културен и внимателен, пак не чини.

ХА ХА ХА ХА
Од каде сега грозни,само затоа што ти сметаш дека се “ неморални,неприродни,психолошкирастројства“ ?
ММММ не ми кажа зошто зоофилијата е растројство,иако не е на листата на СЗО.
Ајде моме чекам,не се грози толку лесно. Сепак нели сите сме либерали,и треба да шириме видици не зависно од тоа али нешто во моментот е на некоја листа , нее на листа е “ МОДЕРНО“ или не е модерно.

Да, да, све е до модата.

Досаден е више муабетов, кај и да се свртам ме окривуваат за пратење мода. Абортус, религија, традиција, еве сеа и истополови бракови. Дај загребете ја површината малце, не е интресно вака.

За зоофилијата ти реков да не чекаш од мене, него да си прочиташ. Опширно, убаво, темелно. А ти си стигнал до листата на СЗО и толку. Не е тоа тоа. Пробај пак.

Не туку може девојката сака да си ја заштити до одреден степен приватноста да не мора секој да и го чита нејзиниот став. Кога човек е културен и внимателен, пак не чини.

:facepalm:

Оф мајко мила.

Скроз имам изгубено чувство за соговорник.

:(

ХА ХА ХА ХА
Од каде сега грозни,само затоа што ти сметаш дека се “ неморални,неприродни,психолошкирастројства“ ?
ММММ не ми кажа зошто зоофилијата е растројство,иако не е на листата на СЗО.
Ајде моме чекам,не се грози толку лесно. Сепак нели сите сме либерали,и треба да шириме видици не зависно од тоа али нешто во моментот е на некоја листа , нее на листа е “ МОДЕРНО“ или не е модерно.

Зошто разговараш со неа/него?
Гледаш дека твоите бајки биле грозни,а не било грозно да се пердашат хомосексуалци?:icon_lol:

No logic.

599902_10151849744960691_1837502434_n.jpg

Дали да се венчат или не?

пс. сите јадат трици, и луки сака да јаде трици.

Зошто разговараш со неа/него?
Гледаш дека твоите бајки биле грозни,а не било грозно да се пердашат хомосексуалци?:icon_lol:

No logic.

Дека пратам многу мода, а очигледно модерно е да се прати модата, па затоа се труди. Не гледам друга причина.
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 21:11 ---

Глупости, при цела тема, башка вака интресна ние ќе се пикаме по ПП за дискусии. Ќе ти одговорам искрено, ама прво многу ме интресира - што мислиш ти? Геј сум или не?

Да, да, све е до модата.

Досаден е више муабетов, кај и да се свртам ме окривуваат за пратење мода. Абортус, религија, традиција, еве сеа и истополови бракови. Дај загребете ја површината малце, не е интресно вака.

За зоофилијата ти реков да не чекаш од мене, него да си прочиташ. Опширно, убаво, темелно. А ти си стигнал до листата на СЗО и толку. Не е тоа тоа. Пробај пак.
нема што јас да барам да читам, ти рече дека е психолошко растројство.
Штом велиш така и таквиот однос не е во ред,барам и ти да објасниш зошто не е во ред.
лесно е да кажеш барај на гогле и читај, можам и јас да ти кажам барај на гогле зашто педеризмот не е во ред,или зошто зоофилијата, полигамијата е во ред, велиш да не гребеме по површината, не гребеме ете завлегуваме подлабоко но како некако да не ви одговара тоа, и повторно ќе го избегнеш одговарањето со нананана гуглај.
Сакам ти да ми кажеш со твој зборови зошто мислиш така.Затоа што ако не следиш мода ,сигурно ќе имаш свој став нема да ме испраќаш да читам туѓи ставови и размислувања.
Баш тоа е одликата на помодарството, не размислување со сопствена глава,недавање на сопстеви аргументи, туку прикажување на туѓо мислење и туѓ став како свој,на прашањето зошто, се одговара -па читај ( во превод појма немам ама тие што мислам дека се кул така зборат)

Глупости, при цела тема, башка вака интресна ние ќе се пикаме по ПП за дискусии. Ќе ти одговорам искрено, ама прво многу ме интресира - што мислиш ти? Геј сум или не?
oh boy. Dis gon' be gud.

Дека пратам многу мода, а очигледно модерно е да се прати модата, па затоа се труди. Не гледам друга причина.
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 21:11 ---

Искрено немам читано твои постови на форумот , а пред малце прв пат миреплицираше, многу тешко прашање, да те запознаам подобро би се осудил да погодувам , вака тешко. Битно ми е ако не си лезбејка зошто ги браниш хомосексулците, ако си лезбејка зошто те привлекуваат девојки а не и мажи. на крај краишта не знам може си и бисексуалец, стварно не можам да тврдам што си но ептен ме интересира твојот одговор.

Dreamer. Твојте са неприродно сврзани. Вештачка творба. Нешто слично како една група тука у темата ги окарактеризира другите и им забранува нешта, само заради да и забране нешта.

Мојте изразуват чисти емоции еден кон друг. Коми лав ат итс фајнест. Природно нешто..

нема што јас да барам да читам, ти рече дека е психолошко растројство.
Штом велиш така и таквиот однос не е во ред,барам и ти да објасниш зошто не е во ред.
лесно е да кажеш барај на гогле и читај, можам и јас да ти кажам барај на гогле зашто педеризмот не е во ред,или зошто зоофилијата, полигамијата е во ред, велиш да не гребеме по површината, не гребеме ете завлегуваме подлабоко но како некако да не ви одговара тоа, и повторно ќе го избегнеш одговарањето со нананана гуглај.
Сакам ти да ми кажеш со твој зборови зошто мислиш така.Затоа што ако не следиш мода ,сигурно ќе имаш свој став нема да ме испраќаш да читам туѓи ставови и размислувања.
Баш тоа е одликата на помодарството, не размислување со сопствена глава,недавање на сопстеви аргументи, туку прикажување на туѓо мислење и туѓ став како свој,на прашањето зошто се одговара па читај ( во превод појма немам ама тие што мислам дека се кул така зборат)

Абе види, ја можам да ти кажам, не дека не, ама не е фер така. Ја ќе ти кажам, ти ќе повториш два три пати и пак нема да научиш. Поентата е сам да разбереш.

Кои се тие што мислам дека се кул?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom