Фан Клуб: Интер

И јас сум бе брат дупло посилен од лани, ама далеку сум да се рамњам со Тајсон, дали ме разбираш.
Ранокија може да е х3 од лани, ама факт е дека е киксер, не е за кај нас. Порано или покасно ќе го начнеме пак муабетов за него, стави букмарк на ова (ин е сеа муабетов).

Замена на полувреме, Рики место Габи. Мора да се убаци повеке креативност на средина , дека таа комбинација Габи до Фереира овој до Паласио\Касано ја напраија 46 пати. Многу се очигледни курац. Ајде второ им праиме пресврт така е по традиција :)

Иста игра ко и секад, само што сеа немавме СРЕЌА да дадеме ние гол, туку примивме гол у наш стил. Кратко и јасно!
Мудингаи нека го мења одма со Камбијасо (ако е на клупа), пошо ќе добие црвен, ми делува ко со краток фитиљ денес. Малце му фали за втор жут.
Ранокија му асистираше многу фраерски, демек со глава ќе ја подаде, ги заеба сите и со нога му ја дае. Фантастично, нема збор. :)

Овај Мудингаи значи кој лаг го има. Ја прима топкава и 1 минута не можи да се соземи дека топката кај него е. Одма да го вадат и да не го видам појче. Нека влегува Алварез, и да напниме здраво. Можи и Камби на Гергано за да игра пред одбраната, оти шо си е сигурно сигурно си е....

јбг не може со топката во гол да влеземе, мора да прават позиции за удар. Најди-го-Милито форите тешко идат, тројца има околу него. Нема што многу да се каже, типична италијанска утакмица, ќе ти го бапнат еднаш и после оди најди го голот. Мудингаи е за аут а и Переира ми е слаб во смисла на додавања, многу акции се прекинаа по негови грешки. Гуарин повторно покажува борба за секоја топка и многу убаво одработи во последната акција. Рики мора да влезе, се плашам дека нема ни тоа да биде доволно. Во моментов сум презадоволен ако извадиме 1-1.
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 21:38 ---
Ранокија му асистираше многу фраерски, демек со глава ќе ја подаде, ги заеба сите и со нога му ја дае. Фантастично, нема збор. :)
Џабе хејтот, не знам што очекуваш? Било кој стопер ако го чекаш 5-10 утакмици ќе направи некој бисер.

Неаме среќа да дадеме гол од нигде. Џабе играме 4-3-3 кога крилата не се споособи за позицијата, и кога средината ни е дефанзивна. Рики место Габи би било паметно.
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 21:40 ---
Џабе хејтот, не знам што очекуваш? Било кој стопер ако го чекаш 5-10 утакмици ќе направи некој бисер.
Заборави да ти каже дека го чекавме премногу, не изненади :D

Веќе има 2-3 бисери Ранокиа, а тек е почеток на сезона што се вика, ако сака да биде врвен стопер, тоа треба да се случи во цела сезона. Сепак, подобар немаме :D

Добро нормално дека не е врвен стопер ама со ваква минутажа и улога верувам дека ќе созрее. Јас сум им бескрајно благодарен нему и на Хуан, ни ја спасија сезонава, да не беа тие сега со Милан ќе се тркавме.

Добро нормално дека не е врвен стопер ама со ваква минутажа и улога верувам дека ќе созрее. Јас сум им бескрајно благодарен нему и на Хуан, ни ја спасија сезонава, да не беа тие сега со Милан ќе се тркавме.

Кој Хејт џабе, не зезај... Утка е човеков! Набилда самодоверба малце прошли утакмици и сеа киксов. Боље жут да напраи за да го нема со Јуве, пошо и таму ќе покака нешто. Така е зборот...

Се слагам со Бене, убаво пиша...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom