D
dirty angel
Гостин
Ај може така... али не заборавај дека никој не е безгрешен.не дека не чини туку ќе и се префрлам на фацата во тие неколку денови додека ги испашта гревовите направени пред лицето на Бога.
Ај може така... али не заборавај дека никој не е безгрешен.не дека не чини туку ќе и се префрлам на фацата во тие неколку денови додека ги испашта гревовите направени пред лицето на Бога.
не велам дека сме безгрешни и јас некогаш пијан па ќе ја згешам дупката.Ај може така... али не заборавај дека никој не е безгрешен.
За добар мајстор нема промашај...не велам дека сме безгрешни и јас некогаш пијан па ќе ја згешам дупката.
Maла си живот е пред тебе, ќе видиш се и сешто.За добар мајстор нема промашај...
Од кај знаеш дека сум 'мала'?Maла си живот е пред тебе, ќе видиш се и сешто.
па те гледам на слика а и према муабетот немаш многу познавања базирани на живтно искуство, значи или си стара мома или мало чупе (јас навивам за второто)Од кај знаеш дека сум 'мала'?
не сум ти нунко да знам колку си старомладо, јас онака од око меркам и како ентелигентно градско дете си формирам мислење.хахахаа биди поконкретен, релативно е многу - младо, старо... ?
не сум ти нунко да знам колку си старомладо, јас онака од око меркам и како ентелигентно градско дете си формирам мислење.[/quote
па и ти по муабетиве не ми изгледаш со искуство којзнае какво ...
Нормално е тоа Стефе. Со таква симетрија како што има твоето лице, нормално е да си бараш женски пандан.Ако нема фаца ангелска џабе.Мора да има симетрија,носот да и биде симетричен со лицето.Асиметрични лица не ми се привлечни.
Ќе мора овие недоразбирања и погрешни мислења да ги решиме личнопа и ти по муабетиве не ми изгледаш со искуство којзнае какво ...