Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
D

dirty angel

Гостин
не дека не чини туку ќе и се префрлам на фацата во тие неколку денови додека ги испашта гревовите направени пред лицето на Бога.
Ај може така... али не заборавај дека никој не е безгрешен.
:P

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Од кај знаеш дека сум 'мала'?
па те гледам на слика а и према муабетот немаш многу познавања базирани на живтно искуство, значи или си стара мома или мало чупе (јас навивам за второто)

D

dirty angel

Гостин
хахахаа биди поконкретен, релативно е многу - младо, старо... ?:sneaky::giggle:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
хахахаа биди поконкретен, релативно е многу - младо, старо... ?:sneaky::giggle:
не сум ти нунко да знам колку си старомладо, јас онака од око меркам и како ентелигентно градско дете си формирам мислење.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тело или фаца? Шознам?
Ум и разум работава.
Дај шта даш ебаго.
Мене ме палки најпоќе голотијата на чупата. Тогаш сум најнашален и одма ја терам и со тело и со фаца да ме гаси.

D

dirty angel

Гостин
не сум ти нунко да знам колку си старомладо, јас онака од око меркам и како ентелигентно градско дете си формирам мислење.[/quote
па и ти по муабетиве не ми изгледаш со искуство којзнае какво :)...

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако нема фаца ангелска џабе.Мора да има симетрија,носот да и биде симетричен со лицето.Асиметрични лица не ми се привлечни.

Член од
19 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
85
Највеќе ме пали интелигенција.Млад си ќе видиш дека во креветот е побитно типката да е интелигентна неголи убава.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ако нема фаца ангелска џабе.Мора да има симетрија,носот да и биде симетричен со лицето.Асиметрични лица не ми се привлечни.
Нормално е тоа Стефе. Со таква симетрија како што има твоето лице, нормално е да си бараш женски пандан.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Сум пишал 2006 дека сакам тело и си останувам на истото после 6 години :) Уште ако знае да го носи тоа тело мераци :rolleyes:

За фаца ќе тури кило шминка ќе ја донесе до некое задоволително ниво а и да не ја донесе ќе и простиме :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom