Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Па немам извлечено некое посебно туку ме “сопнале“ неколку и ете...:)
+ и тоа на темата за невини девојки/дечковци што беше :D
Чисто онака да се разврзе некој муабет.
Арно не спомна политика....на таа тема не праам муабет:D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Арно не спомна политика....на таа тема не праам муабет:D
Што ке правиме муабет за политика, ке треба да критикуваме а критичари има цела плејада-креативци ни за лек.
Анивеј, мразам политика, избори, кампањи, парламент, буржоазија, администрација и многу други работи но тоа во некоја друга прилика или пак тема. :)

Shemsa

Певаљка
Член од
2 октомври 2012
Мислења
174
Поени од реакции
285
Windfucker. Мислам оти е прилепчанец..

Абе некој сака ли да се запознаа со мене? Не јадам човеци, и опинците дома ќе си ги остаам коа ќе идам у Град. Ај промис.
Јас Луки ного би сакал да те запознаам, ама од практични причини не можам. Да можех, ќе ти донесех Нозија и Метаморфозис, да се доиспобудалеш со тоа егзистенцијализмо. И ич гајле да немаш за опиноко, гордо да го носеш, како што и ја го носам.

L

Luki Junior

Гостин
Јас Луки ного би сакал да те запознаам, ама од практични причини не можам. Да можех, ќе ти донесех Нозија и Метаморфозис, да се доиспобудалеш со тоа егзистенцијализмо. И ич гајле да немаш за опиноко, гордо да го носеш, како што и ја го носам.
Не викај не бе. Пато сигурно ќе ме навлече у новио свет ако си тамо... Веќе одлучих да пуштам корени, па нем да се чудеш некој ден да ти се јавам и да ти кажам слевни доле донесех ти шоубави опинци од македонија... Таман ќе ти послужат у бурата ако си на источнио брег.

Иначе почнах ја и метаморфоза да ја читам, ама на киндло.... луда книга... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: бумбаро ме ќефе ногу со нозичките....

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550
Со Шкорпион, Луси_Лу, Атеист, Forest Gamp (oд Skype мајсторите) и неколку други што не ми текнуваат во моменатот.

П.С. Ако некогаш се запознаеме да не ме гледате директно во очи оти можете лесно да бидете заведени...:pipi:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Со Шкорпион, Луси_Лу, Атеист, Forest Gamp (oд Skype мајсторите) и неколку други што не ми текнуваат во моменатот.

П.С. Ако некогаш се запознаеме да не ме гледате директно во очи оти можете лесно да бидете заведени...:pipi:
Совет или предизвик? :vozbud:

Нема проблем, се надевам ќе договориме нешто после првата недела од Ноември.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
The Magus, оф каква комбинација, остај ти што неќе те гламе в очи, туку можете оштетени по дома да си замините и така бааги задумани :icon_lol:

И јас би сакала да ве запознаам ин риал да видам дал сте така речити ко на форумов, и онај што се кладе со чајнис летерс да неможе човек да го означи! :cautious:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
После 20ти Декември и до средина на јануари сам на одмор. Рачунај....
Оваа ја планирав за Ноември. Но океј, еве некоја во тој период сигурно ќе падне :)

And don't mind the clown. Тој е добро познат. По глупостиве де.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 14:59 ---
Шкорпион па и Лаки, кога е бал нека е бал де, али ја без leandra не идам, мора да имам раме, да се потпрам малу :icon_lol:
И leandra е поканета

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Шкорпион па и Лаки, кога е бал нека е бал де, али ја без leandra не идам, мора да имам раме, да се потпрам малу :icon_lol:
Секако љубави јас ќе ти бидам рамо за плачење од промашени виртуелно реално фаци. Пола ќе ќутат, пола кога ќе зборат од возбуда од непознати ќе им се плетка јазикот. Али да се види Магус е чест :)
Шкорпион напиша:
Фала шкорпи да не ме поканеше ќе останев непоканета :D
Озбилно напушти го филмот на покани, јас мислев се зезаш ти озбилен си бил демек лоби некое на форумов јако па со покани се иде на собиранка. Се знае кој со кој седнува на маса или неможеш да му поднесеш пост па сакаш да му ја видиш фацата или ви оди муабетот.

Kajgana Shop

На врв Bottom