Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Најмалку го напишав тоа за да ги импресионирам овдешните Македонки(ми вадиш од контекст)...и ако се импресионирате на шетаност,немам зборови, единствено што ме фати страв од евентуално "бркање",доколку постирам слики од визи. :icon_lol:

Е, сега многу форумски срца скрши, така да знаеш.

На шо јазик комуницирате, и дали некојпат самио јазик ти е претставувал бариера за најискрено и највистински да си изкажеш шо ти леже на душа?
Сепак комуникацијата на странски јазик не е толку едноставна, и побудува некаква емоционална празнина, и е тешко да и се даде вистинско значење на туѓи/странски зборове.
И јас.
Комунициравме на англиски, и двајцата зборуваме одлично. А не си пишувавме поеми, па најискрените чувства не ги искажувавме преку зборови. За одлична комуникација, англискиот сосема добро заврши работа. Не чувствував ама баш никаква празнина, а оние ,,најдлабоките,, работи го научив да ги зборува на Македонски. Всушност, научи тој доста Македонски, јас не го научив неговиот јазик ич :) :) :)
А се разделивме од сосема 10ти причини, кои немаа врска ни со искажување емоции, ни со далечина ;)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 01:03 ---
Баш! И да сакаш, не можеш да се караш.
И да му пцуеш до 20то колено, нема да разбере. :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 01:04 ---
нема егзотика ни нешто слично, просто е да се сфати, странкињите даваат пичка од прва, за нашиве треба молба и уплатница. :icon_lol:

После немало поштени женски во Македонија......
Ееееее Македонци, да знаевте што саката :D :D

Као што си кажа еден член погоре,нашите машки сакаат странкињи затоа што се полабави,поотворени, и даваат побрзо(замислете без пари и без мољакање) вауууууу. Научна фантастика овде. Башка и не се шмизли и не глумат лудило како локалниве,не им е битно дали работиш, што работиш, да ги земаш со кола и сл.
Е сега нашиве моми се палат од две причини на странци. Едната е дека имаат повеќе пари, а другата е комплекс на пониска вредност,што би рекле што и да е странец да е,т.е. Македонец да не е.

После немало поштени женски во Македонија......
Ееееее Македонци, да знаевте што саката :D :D
Поштени се само во Македонија (y) Иако и ова има тенденција за промена...

Али глобално, поштени се :)

Поштени се само во Македонија (y) Иако и ова има тенденција за промена...

Али глобално, поштени се :)

Да бе, сега поштени се. Оди види што зборат за нас во соодветната тема :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 01:40 ---
Као што си кажа еден член погоре,нашите машки сакаат странкињи затоа што се полабави,поотворени, и даваат побрзо(замислете без пари и без мољакање) вауууууу. Научна фантастика овде. Башка и не се шмизли и не глумат лудило како локалниве,не им е битно дали работиш, што работиш, да ги земаш со кола и сл.
Е сега нашиве моми се палат од две причини на странци. Едната е дека имаат повеќе пари, а другата е комплекс на пониска вредност,што би рекле што и да е странец да е,т.е. Македонец да не е.

Нема шанси за некоја трета причина, а?
Мојот странец, далеку беше од побогат од мене, а да ти кажам, Македонија е поразвиена земја од неговата, па сега ти види, може сакал тој македонски папири а??? :) :) :)

Да бе, сега поштени се. Оди види што зборат за нас во соодветната тема :)
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 01:40 ---

Нема шанси за некоја трета причина, а?
Мојот странец, далеку беше од побогат од мене, а да ти кажам, Македонија е поразвиена земја од неговата, па сега ти види, може сакал тој македонски папири а??? :) :) :)

Од кај беше дечкото, од Конго ? :D

Од кај беше дечкото, од Конго ? :D

Не, не беше Конго :)
Не се чуди, немаме ние многу, ама и тоа што го имаме не го цениме.
Не дека ја фалам државава, далеку од тоа... ама има и многу, многу по за жалење од нас ;)

Да? Македонците сакаат странкињи затоа што "давале" побрзо и без мољакање?
Извини, нели беше ти тој што лаеше како Македонките биле курви и па уште и како доказ за тоа приложи некоја си песна што ја пееле Албанците? И сега одеднаш Македонките не чинеле затоа што не сакале да ти го испушат уште при запознавање. Место ракување де.
Ама затоа странкињите се супер пошо со нив можеш да имаш секс уште на прв состанок. Ако Македонка го направи тоа е дроља белосветска, и се вадат муабети низ цел град , ама ако го направи некоја Италијанка тогаш таа е напредна, отворена, лабава, возбудлива, авантуристка и тако даље.
Тебе чоек да ти даде гомно во странска амбалажа ќе го изедеш и уште ќе тврдиш дека има вкус на чоколадна торта.
Инаку, на странкињите не им е битно што работиш и слично, од причина што не планираат со тебе ништо сериозно. За нив си само една попатна авантура и ништо повеќе.

И чисто информативно, немој да си ласкаш дека те демнам или па будно ја следам твојата форумска кариера, туку едноставно имам одлична меморија па сум принудена да памтам милијарда ствари што сум ги видела, слушнала или прочитала, вклучително и твоите бљувотини.
И да, во сексот жените ништо не "даваат", сексот претставува обострано задоволство, или барем така би требало да биде.

Како и да е, со маживе не може на крај да се излезе. На милијарди теми кукаа како немало поштени жени, како Македонките биле курви, ниедна не се чувала до брак, а овие другиве биле светици и сеа излезе обратното. Македонките не чинеле зашо не сакале да се ебат.
Ни се тераат ни се водат.

Да? Македонците сакаат странкињи затоа што давале побрзо и без мољакање?
Извини, нели беше ти тој што лаеше како Македонките биле курви и како доказ за тоа приложи некоја си песна што ја пееле Албанците? И сега одеднаш Македонките не чинеле затоа што не сакале да ти го испушат уште при запознавање. Место ракување де.
Ама затоа странкињите се супер пошо со нив можеш да имаш секс уште на прв состанок. Ако Македонка го направи тоа е дроља белосветска, и се вадат муабети низ цел град , ама ако го направи некоја Италијанка тогаш таа е напредна, отворена, лабава, возбудлива, авантуристка и тако даље.
Тебе чоек да ти даде гомно во странска амбалажа ќе го изедеш и уште ќе тврдиш дека има вкус на чоколадна торта.
Инаку, на странкињите не им е битно што работиш и слично, од причина што не планираат со тебе ништо сериозно. За нив си само една попатна авантура и ништо повеќе.

И чисто информативно, немој да си ласкаш дека те демнам или па будно ја следам твојата форумска кариера, туку едноставно имам одлична меморија па сум принудена да памтам милијарда ствари што сум ги видела, слушнала или прочитала, вклучително и твоите бљуовотини.

Како и да е, со маживе не може на крај да се излезе. На милијарди теми кукаа како немало поштени жени, како Македонките биле курви, ниедна не се чувала до брак, а овие другиве биле светици и сеа излезе обратното. Македонките не чинеле зашо не сакале да се ебат.
Ни се тераат ни се водат.

Офф (аман не ме казнувајте, прв и последен ветувам)
Сум ти го погодила хороскопот, љољ. :icon_mrgr:

Неколку мислења од друг форум: (п.с. барајќи една слика, ми излезе темата во форумот)

лелее луѓеее! ДЕЧКИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА СЕ КАТАСТРОФА..ПРОСТИ БЕЗ СТИЛ,ФКУС СЕЛЈАЦИ А ДЕЧКИТЕ ОД СТРАНСТВО СЕ СТВАРНО КУЛ ! ЈАС ПРВА ПРИЛИКА СЕ СЕЛАМ ОД ТУКА!
emoticon-0121-angry.gif

Странците се дефинитивно поинакви...
Знаат да те однесат и на седмо небо,и имаат поголема култура според мене...

Нашиве некултурни не знаат да ти се удвараат на пристоен начин,воопшто не се ни замараат да научат некоја техника на удварање.

највеќе ми смета што кај нас мушките ретко превземаат иницијатива!

Два различни поими дефинитивно!

Е да, си има разлики и во култура и во менталитет. Ама да не генерализираме, нели? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom