Alcatel OT-985

• Креатор на темата Креатор на темата DavidMkd995
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 април 2012
Мислења
36
Поени од реакции
4
Imam dogovor so ONE na 2 godini...pa sega treba da zavrsi....sakam da go zemam telefoncevo....vasi mislenja...predlozi ?!....Baram telefon so Android ..ne mnogu skap ...inace alkatelcevo e 4600 den...ama imam nekoj bonus 2100....i ce treba da doplatam uste 2500 den.

Imam dogovor so ONE na 2 godini...pa sega treba da zavrsi....sakam da go zemam telefoncevo....vasi mislenja...predlozi ?!....Baram telefon so Android ..ne mnogu skap ...inace alkatelcevo e 4600 den...ama imam nekoj bonus 2100....i ce treba da doplatam uste 2500 den.

Добро е . А да не е от-986? Мислам дека тој го имаа во оне..от-985 е постар модел..Али ако го имаат от-991 уште поарен е , земи го тој , т-мобиле и вип го имаат за оне незнам.

ќе треба да доплатиш 5490... гледај ја ти цената на телефонот... другите цени се ако случиш нов договор мислам... јави се прашај ги за посигурно... инаку јас го имам тој телефон... колку пари толку музика... брка работа

ќе треба да доплатиш 5490... гледај ја ти цената на телефонот... другите цени се ако случиш нов договор мислам... јави се прашај ги за посигурно... инаку јас го имам тој телефон... колку пари толку музика... брка работа
6.590
ден. najverojatno e pri pejd cenata...nema smisla samo ured da e 1000 den poskap...inace jas sum na Mobile Total S.

--- надополнето: 27 октомври 2012 во 17:11 ---
Mal Ekran :/ i RAM memorijata e slaba...

овој во Т-Мобајл е познат како T-Mobile Move 2, така?

некое мислење за 985 има ли? дали некој што го има е задоволен?

работи ли skype video на телефонов.

работи ли skype video на телефонов.
не работи зашто има 650 Mhz за видео треба да имаш над 800 , иначе дали ви заебава тачот кога е на пуњач а батеријата е празна ептен , мене значи скоро и да не ми функционира тачот како ретардиран ми е кога е на пуњач па планирам да го однесам деновиве додека ми е под гаранција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom