Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Јас сакам да пијам пиво со Forrest Gump у Џез(о) да не каже па дека го мразам, а и сограѓани сме нема смисла да не се знаеме.
Исто и јас, само пивото да биде во Ејнџелс или Ајс, наместо во ЏезО :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
А ќе пиеме?

Чекај смајли да ставам да не е превише очајно :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
L

Luki Junior

Гостин
Windfucker. Мислам оти е прилепчанец..

Абе некој сака ли да се запознаа со мене? Не јадам човеци, и опинците дома ќе си ги остаам коа ќе идам у Град. Ај промис.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Со сите Радиохедовци и пост рокеровци да не ги именувам еден по еден

R

Randy

Гостин

Абе некој сака ли да се запознаа со мене? Не јадам човеци, и опинците дома ќе си ги остаам коа ќе идам у Град. Ај промис.
Јас.Опинци немам дупли да ти позајмам кога ќе дојдеш во град затоа не ги оставај дома. А и ние во град сме малку поскржави и поштедливи па не даваме друг да ни ги троши опинците.

L

Luki Junior

Гостин
Јас.Опинци немам дупли да ти позајмам кога ќе дојдеш во град затоа не ги оставај дома. А и ние во град сме малку поскржави и поштедливи па не даваме друг да ни ги троши опинците.
Ќе биде некој ден, само здравје да има...

Не бе па ти, ќе се дотерам, кошула со широка и раскопчана јака, шо ми отцртува бицепсите и шкембето а акцентира љубовната јамболија, после фармерки помали еден број, шпиц кондура, златнио синџир на гради, ајФоно у раците, ќе залижам косата... Одма ќе се камуфлирам како градски... нема да може да ме познааш...
А дека сте скржави знам, тешко вадете пари на маса коа иде сметката.... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Педери сте сите, баш сум дружељубив :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Џуниор јас изгорен сум за во село да дојдам пак, немам играно табланет по пиво големо и пегла шунка со вегета за мезе во кооперација од дете.
После 15 Ноември ќе бидат троа порајат и можам да шетнам натаму..

Kajgana Shop

На врв Bottom