True Blood. Полошо нешто од најпопулрните не постои. Ужас...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеер ваљда си ироничен со постов.Two & half Men
House
Dexter
True Blood
И сериозно, ќе прашувате „Сериозно оваа серија? Поима немаш.“? Дај пораснете, неколку теми вакви има и веќе досадни се истите мислења. Плус не значи дека ако вас ви се свиѓа дека на сите ќе им се свиѓа. Посебно коа има луѓе кои мислат дека турските серии се поучни, зашто би ве чудело ако не сака хуморот на Friends или пак мистеријата на Lost? Тој некој може го сака хуморот на Family Guy и мистеријата на Twin Peeks...Ако мрази некоја серија која ви се свиѓа, не значи дека има лош вкус, туку едноставно, не е по тоа...
Breaking Bad се потапа и потапа ми станува
Ама знам дека тоа е ептен субјективно мислење.
Мислам дека погрешно си сфатила! А и не верувам дека можеш да оформиш мислење за серијата после првата епизода, така да пробај продолжи!или јас погрешно сум ја сфатила.
Six Feet Under... ха!
И плус по форуми многу ја форсираат.Колку е ценета и префорсирана тоа глава боли. Сите ја гледаат. Користат реплики од неа по фејсбук, раскажуваат за неа низ град, а нашиве телевизии крваво се борат за да откупат права и да ја емитуваат....
Зависи какви пријатели имаш на фб и на какви места излегуваш у град. Зборуваат за серијава и тоа многу. Само треба да ги најдеш паметните хипстери. На форумов пример ја форсираат заедно со ББ, ама заслужуваат и двете серии да бидат форсираниКолку е ценета и префорсирана тоа глава боли. Сите ја гледаат. Користат реплики од неа по фејсбук, раскажуваат за неа низ град, а нашиве телевизии крваво се борат за да откупат права и да ја емитуваат....