Крвта не е вода

• Креатор на темата Креатор на темата MUTANT
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2012
Мислења
131
Поени од реакции
27
Еве и нова емисија како ех Прељубници ова е нешто слично. Што мислите дали овие работи што ги снимат се вистина или не ? Јас мислам дека не се бидејќи кој е тој што ке оде на телевизија ке си ги каже проблемите и да го снимаат па и на ТВ да го пуштат... Кои се вашите мислења??

Не можеш да ја споредуваш едната со другата емисија бидејки е смешно, да не речам глупаво.Немаат допирни точки.
Постои огромна разлика и те како.
Прељубници-емисија во која те шпионираат за да откријат дали го/ја изневеруваш партнерката и поставуваат камери во стан/кука за да го следаат секој чекор.
А додека во Крвта не е вода секој ден со нова приказна.Од посвојување до болест и финансиска криза.Не гледам ваму сличност мегу двете емисии.
А дали е вистина не знам,ама подобро ке го гледам тоа отколку Али и Џемиле.

Фала лепо.

Ова срање го гледав на една босанска тв уште пред да се емитува тука.Еве како идеше приказната
-Девојката на 16-17 години затруднува(како не покажаа)
-Мајка и има дечко и тој дома кај нив живее
-Девојкава има другарка најдобра која ја фаќа со идниот татко у сред кревет роловани
-Мајката заедно со дечко и ја избркува од дома
-И на крај покажуваат после неколку месеци,она е породена,вдомена и таткото на детето се враќа со неа.А девојкава вика:
Факат би могли сад ми троје да прошетамо у парк неки.
:вонзем:

Крвта не е вода
Човековото тело содржи нели 70-75% вода, а секој човек има 5-6 литри крв, жените имаат помалку ама не е тоа муабетот битен баш. Просечен мажјак од 80 кг., во себе би имал 56-60 литри вода, заедно со 5-6 литри крв.... Ама тука има и кожа, коски, заби,.... значи, крвта содржи вода, во секој случај.

Вистина е бе глуп.
Одма да се навредува... просто -.-

Ова срање го гледав на една босанска тв уште пред да се емитува тука.Еве како идеше приказната
-Девојката на 16-17 години затруднува(како не покажаа)
-Мајка и има дечко и тој дома кај нив живее
-Девојкава има другарка најдобра која ја фаќа со идниот татко у сред кревет роловани
-Мајката заедно со дечко и ја избркува од дома
-И на крај покажуваат после неколку месеци,она е породена,вдомена и таткото на детето се враќа со неа.А девојкава вика:
Факат би могли сад ми троје да прошетамо у парк неки.
:вонзем:
.... Глупости.

Добро бе зошто го трујат народов со вакви глупости, мене стварно не ми е јасно. Де све за љубав, де прељубници, де ова сега. Малку ни е нашата несреќа во секојдневието сега и за други треба да се секираме. Ја фатив јас еднаш на Хајат ми се чини емисијава и ми се згади. Зошто би имал потреба светот да знае за такви приказни? Не ми е јасна поентава на прикажувањето на ова, ама изгледа дека сакаат да ни покажат дека има на светот и понесреќни луѓе, па преку ова да се тешиме дека ќути има и полошо.

Ма курац ме заболи дали е вистина или не!

Не верувам дека е вистина. Кој е тој што на телевизија ќе излезе и ќе си ја каже маката. Сигурно е наместено.

:facepalm:

споредуваш прељубници со крвта не е вода??

Ohh god help him...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom