Помош: Барам еден филм!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.629
Поени од реакции
6.434
Дечко и девојка возат со колата по еден пат и ги брка некој со мотор и со синџир во раката. Во моментите кога се појавува им се оклучува чуден звук (песна или нешто друго) на радиото. Овие двајцата најдоа и масовна гробница, жртви на типот што ги брка.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Барам некој добар љубовен филм (не порнич), филм со добри потези,со добри мисли и тн. Нешто као да е невозможна љубов па на крај со хепи енд или со анхепи сеедно.Некој филм како некоја ќе му бега цело време,овој ќе сака да ја фати и сл. Не комедија,драма да е..
Цитро ова е вистинскиот филм за тебе баш како што бараш. Љубов, страст, добри потези, добри мисли, згодна тетка, драма, невозможна и забранета љубов и не е порнич, а дал е хепи или анхепи енд ќе видиш :icon_mrgr: http://www.imdb.com/title/tt0250797/
Љандра ти го зема умот :свиркам:

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
Дечко и девојка возат со колата по еден пат и ги брка некој со мотор и со синџир во раката. Во моментите кога се појавува им се оклучува чуден звук (песна или нешто друго) на радиото. Овие двајцата најдоа и масовна гробница, жртви на типот што ги брка.
http://www.imdb.com/title/tt0263488/

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Леле како се викаше еден филм, порано го даваа на канал 5, се работи за еден хотел уџум, па ќе дојде една глумица, па ќе јадат радиоактивна риба...?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
овој го имам гледано одамна, ми текнува како низ магла ама ај ако ме разбере некој нека помага
во куќа влегуваат крадци/убијци нешто така. мајка и ќерка во моментот се сами дома и некако успеваат да се скријат во една од собите. се заклучуваат внатре и овие ги бараат на секаде низ дома (појма немам зошто). мајката знае да работи со компјутери и нешто ќе се обиде да се поврзе со полиција од собата. па ќе дојде полиција и убијциве ќе се прават демек тука си живеат и дека полицијава грешка имаат.
а овие кај што беа скриени вратата како од метал или нешто слично беше и крадциве никако не можеа да влезат кај нив.
на друго ништо не можам да се сетам :cautious:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
овој го имам гледано одамна, ми текнува како низ магла ама ај ако ме разбере некој нека помага
во куќа влегуваат крадци/убијци нешто така. мајка и ќерка во моментот се сами дома и некако успеваат да се скријат во една од собите. се заклучуваат внатре и овие ги бараат на секаде низ дома (појма немам зошто). мајката знае да работи со компјутери и нешто ќе се обиде да се поврзе со полиција од собата. па ќе дојде полиција и убијциве ќе се прават демек тука си живеат и дека полицијава грешка имаат.
а овие кај што беа скриени вратата како од метал или нешто слично беше и крадциве никако не можеа да влезат кај нив.
на друго ништо не можам да се сетам :cautious:
Panic Room

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Дали некој знае страна каде можам да најдам филмови синхронизирани на германски?

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Дали на некој му текнува на еден француски филм, мислам на HTV го даваа? Се работи за едно семејство кое живее покрај автопат и секојдневно има случки со бучавата од автопатот.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.648
Поени од реакции
59.549
Член од
10 јануари 2011
Мислења
86
Поени од реакции
41
знам дека темава не е за споделување на торенти, но да не отворам нова тема, ќе може ли некој да ми каже ако знае од каде би можел да го симнам филмот "викенд на мртовци"? (македонска филм - комедија).
Се изнабарав но без позитивни резултати...

Kajgana Shop

На врв Bottom