Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.358
- Поени од реакции
- 12.370
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
прво гледај ги видеата па после оцени дали е лудак. Човекот има безброј документи. И во видеата кажува дека не е против масоните туку против луѓето што се на функција во државата, а влегуваат во такви организации. Кажува дека масоните без политиката се немоќни. И човекот бил 20г во тајните служби на Франција, има спречено многу војни меѓу која е и војната во Заир
Значи не е против масоните ами против функционери кои влегуваат во такви организации...
И ти му веруваш на тој човек се што вели?
Темата е Илуминати... да одиш на темата масони таму да вртиш во круг?
Се вели дека ТИЕ ја создаваат политиката и ТИЕ знаат кој ќе биде а кој не на власт и зошто и како...
Се вели дури и дека ТИЕ би дозволиле и ВОЈНА ако таа ВОЈНА спречи исчезнување на Човекот!
Но тоа го велат за Илуминатите, кои никогаш не постоеле... а за масоните, ете ти тема, буткај.
П.С. И немој, не ме терај да гледам видеа, јас сум постар човек, си читам книги... За вас младите се видеата, каде што ве лажат кој како стигне а вие без критика прифаќате се што ќе ви легне како логично во вашиот ум. Лошо...
Јас не му верувам на човекот, туку на документите кој ги покажува. На неговото тужење, незнам точно за што беше, има сменето 63 судии и процесот сеуште трае веќе 5-10 години. Човекот е и сведок за Сребреница и тврди дека масакрот е изрежиран, дека имало носено лешеви за да се зголеми бројот на мртви и да се води како геноцид. Има и снимки од воените акции во заир. Човекот е нешто како командант во Легија на странци