Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ти се радуваш кога конкурентите на твојот клуб губат од некој тим и тоа ти е поважно од победата на твојот, тогаш браво за тебе.Не значи дека сите се такви
;)

Цел Олимпико полн со лацијали навиваше против својот клуб да изгуби Интер само Рома да не биде шампион, а вашиот клуб ризикуваше опстанок .. секако има исклучоци, ама цел стадион да сака својот тим да изгуби не е мала работа :)

Цел Олимпико полн со лацијали навиваше против својот клуб да изгуби Интер само Рома да не биде шампион, а вашиот клуб ризикуваше опстанок .. секако има исклучоци, ама цел стадион да сака својот тим да изгуби не е мала работа :)
Значи убаво пишав во постот не значи дека сите се такви.Искрено мене ми е исто дали Рома или некој друг ќе биде шампион доколку Лацио нема шанси за тоа,мислам дека ме сваќаш што сакам да кажам.:)

А верувам дека и Лацио да се најде во слична позиција како Рома навивачите ќе го повторат истото

А верувам дека и Лацио да се најде во слична позиција како Рома навивачите ќе го повторат истото

зошто би сакале да ги исвиркуваат своите играчи, доколку се во борба за титула ? или сакаше да кажеш дали ние доколку се најдеме во таква ситуација би ги исвиркувале нашите играчи да изгубат ?

да те потсетам, волку не се радуваа пред два дена кога го тепаа Милан :facepalm:

али добро вие сте помалиот брат на интер ..

ms-jay-shocked.gif%3Fw%3D400%26h%3D300

зошто би сакале да ги исвиркуваат своите играчи, доколку се во борба за титула ? или сакаше да кажеш дали ние доколку се најдеме во таква ситуација би ги исвиркувале нашите играчи да изгубат ?

да те потсетам, волку не се радуваа пред два дена кога го тепаа Милан :facepalm:

Да ама и јас да те потетам таа сезона де роси го ругаше Лацио кај ќе стигнеше по медиуми за да пред мечот со интер даде изјава со која што човек че помисли дека е најголем лацијал

Да ама и јас да те потетам таа сезона де роси го ругаше Лацио кај ќе стигнеше по медиуми за да пред мечот со интер даде изјава со која што човек че помисли дека е најголем лацијал

ќе ти ја најдам изјавата ќе видиш дека не е страшна како што мислиш, а незнам стварно што посебно ве ругал цела сезона .. битно сигурно не ве молел за бодови пофицијално преку изјава, сигурно бил запрашан од новинар ;)
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 19:18 ---
Точно, Лацио беше помалиот брат а играчов беше најголемиот. :icon_lol:

images

да да го заборавив него, сепак не ми беше во склоп на муабетот, инаку јас порано си правев шали на наша сметка во врска со Пацини :)

Ах бе Милане мој... 15ти на табела... Ги извадив од под кревет маиците од вмро и сдсм шо ги носев за спиење. Подобро со нив фудбал да играм него со дресот од Милан, помал е срамот.

Ах бе Милане мој... 15ти на табела... Ги извадив од под кревет маиците од вмро и сдсм шо ги носев за спиење. Подобро со нив фудбал да играм него со дресот од Милан, помал е срамот.
А замисли да испаднете во втора лига, којзнае колку години ќе те тера срамот :pos:

Јуве кога играше Б,скоро секој ден за инат на миланезите и др.бештии ги тероризирав школските табли со графити од Јуве,па уште и ги дупев кога губеа од Лече и слична багра.:sneaky:(a ние ги тероризиравме Пјаченца,Триестина и остали со по 5-6 гола у мрежа):pipi:

Јуве кога играше Б,скоро секој ден за инат на миланезите и др.бештии ги тероризирав школските табли со графити од Јуве,па уште и ги дупев кога губеа од Лече и слична багра.:sneaky:(a ги теоризиравме Пјаченца,Триестина и остали со по 5-6 гола у мрежа):pipi:

Sohardcore.jpg

мислам дека и таа сезона тоти ги провоцираше со палецот надоле ..
--- надополнето: 22 октомври 2012 во 20:14 ---
Јуве кога играше Б,скоро секој ден за инат на миланезите и др.бештии ги тероризирав школските табли со графити од Јуве,па уште и ги дупев кога губеа од Лече и слична багра.:sneaky:(a ние ги тероризиравме Пјаченца,Триестина и остали со по 5-6 гола у мрежа):pipi:

green street hooligans bitch .... гарант е сниман по твојата животна сторија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom